Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi ben 77 ile mi başlamış gözüküyorum yani yoksa bu gruba geldiğim 80,6 ile mi?

Seummu-en iyisi ben uzunca bir süre izine ayrılayım kızlar ya da tümden gruptan ayrılayım gruptan ayrılsam bir daha katılamaz mıyım yarışmaya:44:

Pegasus-Cnm izine ayrilan üye 6 ay icinde dönmezse diskalifiye edilir...
Kendi isteginle ayrilirsanda 6 aydan önce yarisamazsin,karar senin nsail istersen öyle yazalim

24 ekim 2013

Kızlar bi bakın ya ben yarışamıyormuyum yoksa bu benim 3. Gruptan ayrılırken takım kaptanımın söylediği

Şimdi ben 77 ile mi başlamış gözüküyorum yani yoksa bu gruba geldiğim 80,6 ile mi?

sanırım 77 olan kilon baz alınacak canım ve hangi etapta ayrıldıysan şimdiye kadar kaç etap geçmişse kilon ona bölünüp hesaplanıyor yanlış hatırlamıyorsam yada herhangi bir değişiklik yapılmadıysa canım

bugünkü menümde tam olarak kesinleşti yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
beyaz peynir

öğlen
patlıcan yemeği
kocaman bir kase cacık

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

Nazlı aeben dün 6. Takımın arsivine bakim ne güzelmiş ne günlermis kızları özledim nazdım istemeye gelme niśan zamanlrin falan var benimki askerde , aebenimin bebeler küççük,özge ,ref! Kiraz, simitli asim kimler kimler hüzünlendim yaw

tabi ya çok güzel zamanlar geçirdik beraber .özge ve kirazı faceden takip ediyorum . refi merak ediyorum açıkçası ne yaptı acaba bazen monti linkine yazıyordu ama artık gelmiyor hiç . zaman çok çabuk geçiyor küto baksana ben evleneli 4,5 sene oldu

Kuto kiz evet ne gunlerdi o gunler ..

Seum kiz bizden kurtulmakmi istiyonsen Aaa .....
Listeye girersin canim ama hesap isin nasil yapilir tam bilmiyorum .. Damlam senjnde bu konuda bilgin yoksa swetw sorabilirsin 6. Kardes takima ..

Seum 3. Takimdan ayrilali 6 ayi gecmis . Kendi osteginle aurildi isen yeni uye kapsamindasin yani 80.6 baz alinacak ama 2 ye bolecegiz cunki 2 haftadir deneme haftadindasin ..

Ankara soğuk şehir.bskalım bu karbonlarla nasıl savascaz hayatım ayın 1 haftsı yrnık duşuyom cazıbesıne iyi haber çok yemıyorum:)
Sabah.
Sekerdız cay.2lokma yap sarma.2 cevız buyuklugunde sımıt.1 mınık kursbıyr
1
Seum 3. Takimdan ayrilali 6 ayi gecmis . Kendi osteginle aurildi isen yeni uye kapsamindasin yani 80.6 baz alinacak ama 2 ye bolecegiz cunki 2 haftadir deneme haftadindasin ..
kızlar ben listrde değilim öylece gırıyot dıyet yspmıyorum yedıkletımı kıdaltıp.kalorılı.boş urunler tukrtmıyorum.Sızlrtden bayağa faydalanıyorum ama:)Ne dıyosunuz bu sekılde devam etmem olabılır mı

Seum yarismadan nasil ayrildin izinmimi kendi isteginlemi yoksa mezunmu ?

Teve canim senin istegin kilo vermek degilmi ? Kendi yonteminle ve menulerinle bunu basariyormusun ? Bizimlede duzenli paylasimin olacakmi ? Bu
sorulara cevabin evetse bizlasin canim listeyede girersin .
Ama yok belli bir hedefim boyle tskiliyorum diyorsanda listeye girmedrn bizinle devam edrbilirsin yani her halukarsa bizumlesin :)

Anladığım kadarıyla seum kendi isteyiyle ayrılmış ve 6ay geçmiş o zaman şimdi bu takıma katıldığı kilo baz alınacaq...
Teve sen bu takıma ne zaman gelmiş ama yarışmamışdın?

Seum 1sene olmus sen ayrilali .. Kendi isteginle ayrildi isen yeni uye olrak islem goruyorsun yani 80,6 le verdigin kiloyu 2 bolucez e 2 haftadir deneme haftadindasin ..
İzinli olarak takimdan cikti isen 6. Gecirdigin icin diskalifiyesin . Paylasim alNindan takimlardan izin gelmezsse yarisamazsin ..
Ayrildigin zamanki durumuna bakmak lazim

bugünkü menümde tam olarak kesinleşti yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
beyaz peynir

öğlen
patlıcan yemeği
kocaman bir kase cacık

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
Supersin nazım...sporla suyu da iyi tutunmu muhteşem olur.

hepsıne evrt.Ben 2 ay olmuştur drneme olarak gırıyordum sonra duzensızlesti gırışlerım.Sımdı hergun buradsyım.menumu paylaşıyorum.Yarışmaya katılmak isterım.70liloyım.hergun taryılmam.üç günde bır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…