Şimdi ben 77 ile mi başlamış gözüküyorum yani yoksa bu gruba geldiğim 80,6 ile mi?
Kızlar bi bakın ya ben yarışamıyormuyum yoksa bu benim 3. Gruptan ayrılırken takım kaptanımın söylediği
Uy cok artmissin nazlim . İnersin ama sana guveniyorum ..yanlış hatırlamıyorsam 64,7 ile izne ayrılmıştım bu sabah tartıldım malesef 68 kilo olmuşum
Nazlı aeben dün 6. Takımın arsivine bakim ne güzelmiş ne günlermis kızları özledim nazdım istemeye gelme niśan zamanlrin falan var benimki askerde , aebenimin bebeler küççük,özge ,ref! Kiraz, simitli asim kimler kimler hüzünlendim yaw
Sabah.Ankara soğuk şehir.bskalım bu karbonlarla nasıl savascaz hayatım ayın 1 haftsı yrnık duşuyom cazıbesıne iyi haber çok yemıyorum:)
kızlar ben listrde değilim öylece gırıyot dıyet yspmıyorum yedıkletımı kıdaltıp.kalorılı.boş urunler tukrtmıyorum.Sızlrtden bayağa faydalanıyorum ama:)Ne dıyosunuz bu sekılde devam etmem olabılır mıSeum 3. Takimdan ayrilali 6 ayi gecmis . Kendi osteginle aurildi isen yeni uye kapsamindasin yani 80.6 baz alinacak ama 2 ye bolecegiz cunki 2 haftadir deneme haftadindasin ..
Sabah.
Sekerdız cay.2lokma yap sarma.2 cevız buyuklugunde sımıt.1 mınık kursbıyr
1
kızlar ben listrde değilim öylece gırıyot dıyet yspmıyorum yedıkletımı kıdaltıp.kalorılı.boş urunler tukrtmıyorum.Sızlrtden bayağa faydalanıyorum ama:)Ne dıyosunuz bu sekılde devam
etmem olabılır mı
Hoş hoş hoş geldim kütommm...tam gaz ireliii...Gunaydın - 500 gramla hemde :)
Supersin nazım...sporla suyu da iyi tutunmu muhteşem olur.post: 37013804 .!.:bugünkü menümde tam olarak kesinleşti yazayım hemencik
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
beyaz peynir
öğlen
patlıcan yemeği
kocaman bir kase cacık
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
hepsıne evrt.Ben 2 ay olmuştur drneme olarak gırıyordum sonra duzensızlesti gırışlerım.Sımdı hergun buradsyım.menumu paylaşıyorum.Yarışmaya katılmak isterım.70liloyım.hergun taryılmam.üç günde bır.Teve canim senin istegin kilo vermek degilmi ? Kendi yonteminle ve menulerinle bunu basariyormusun ? Bizimlede duzenli paylasimin olacakmi ? Bu
sorulara cevabin evetse bizlasin canim listeyede girersin .
Ama yok belli bir hedefim boyle tskiliyorum diyorsanda listeye girmedrn bizinle devam edrbilirsin yani her halukarsa bizumlesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?