Nazlim aldigin kilo bayagi bir haftaya bolunecegi icin cok eksi cikmaz sanirim ama kilon eklendigi icin yuzde artacaktir .. Damla baksin cumaya duruma gore yapabilir listeyi , sen burda olduktan kilolar gittikden sonra liste isi nasil olsa olur ..cumaya pek bir katkıda bulunamıycam takım için ayrıldığım kilo şimdikinden oldukça az . duruma göre bakıp en kötü beni bu hafta listeye yazmazsın canım
bu sefer olsun ablam ya bitsin artık bu iş evde bir dünya pantolon var etiketi üzerinde artık onların içine girmek istiyorum . tabi bu halimede şükür doğumdan sonra resmen yarım dünya ve mutsuz bir vakaydım :)Nazlim aldigin kilo bayagi bir haftaya bolunecegi icin cok eksi cikmaz sanirim ama kilon eklendigi icin yuzde artacaktir .. Damla baksin cumaya duruma gore yapabilir listeyi , sen burda olduktan kilolar gittikden sonra liste isi nasil olsa olur ..
cumaya pek bir katkıda bulunamıycam takım için ayrıldığım kilo şimdikinden oldukça az . duruma göre bakıp en kötü beni bu hafta listeye yazmazsın canım
evet canlarım.bu hafta bir az listeye odaklı olucaz.inşallah diyer kızlarda güzel kilo verir.bakalım.cumaya var daha...Nazlim aldigin kilo bayagi bir haftaya bolunecegi icin cok eksi cikmaz sanirim ama kilon eklendigi icin yuzde artacaktir .. Damla baksin cumaya duruma gore yapabilir listeyi , sen burda olduktan kilolar gittikden sonra liste isi nasil olsa olur ..
Olucak canım benim kesin olucak bu defa...buradayız biz...tam destek...bu sefer olsun ablam ya bitsin artık bu iş evde bir dünya pantolon var etiketi üzerinde artık onların içine girmek istiyorum . tabi bu halimede şükür doğumdan sonra resmen yarım dünya ve mutsuz bir vakaydım :)
Kendi isteğimle ayrıldım hem menülerime dikkat edemiyordum hem de oğlum küçüktü paylaşım yapamıyordumSeum ben hala anlamadim sen 3. Takimdan nasil ayrildin ?
Selam bijom ...
Yaş 29Kızlar lütfen hepiniz aşağıdakı tablodakı bilgilerinizi yazarmısınız... Eki Görüntüle 1249800
O zaman super seumum .böyle gidersen inşallah cuma listedesin v rica etsem tablodakı bilgileri yazar mısın kuzum?Kendi isteğimle ayrıldım hem menülerime dikkat edemiyordum hem de oğlum küçüktü paylaşım yapamıyordum
24Kızlar lütfen hepiniz aşağıdakı tablodakı bilgilerinizi yazarmısınız... Eki Görüntüle 1249800
Kütoom senin hedefe aza kaldı desene.başlama tarihi diye ara verdiniz ve enson karar verip de başladığınız tarihi girelim lütfen.aeben ablam sen de lütfen en son başlama tarihini yazar mısın?Yaş 29
Boy172
Başlangıç 97
Durum 73
Hedef 70
Baslama tarihi - karışık
Himmm damlacim ben hic bitirmedimki yav yeniden baslayayim ha hayyy ..7. Takima girdigim olsun ama hangi tarihtiki bilemedim simdi . Bakiyim biKütoom senin hedefe aza kaldı desene.başlama tarihi diye ara verdiniz ve enson karar verip de başladığınız tarihi girelim lütfen.aeben ablam sen de lütfen en son başlama tarihini yazar mısın?
Aferin sana seumum.vallaha canlarım sizinmemüleri gittikce güzelleşdiyini gördükce içim kıpır kıpır oluyor sevinçten.evet canlarım başarıcaz inşallah.bu cuma olacakkk...Bugünkü menüm
Sabah
Bir büyük dilim kepek ekmeği
İki kk peynir
Bir kk büyüklüğünde patates omleti
Bir kk helva
Domates salatalık
Öğlen
Barbunya
Yoğurt
Ara
10 tane kuru üzüm
Akşam
Bir buttan tavuklu salata
1 lt su spor ev işi
Kızlar bugün temizlik günümdü akşam yemeği geç kaldı 6 buçukta yedim ve kApanış
Bedis sabah eski 6. Takimi anmistinya icine dogmus ,monti linkine Elif gelmis 2. Dogum kilolarini vermeye :)))
İlahi ablam o zaman 2008 kalsın.sen kaç yıldırr hiç hedefine ulaşmadın mı?inşallah seni ben mezun edicem canım yavrummm...Himmm damlacim ben hic bitirmedimki yav yeniden baslayayim ha hayyy ..7. Takima girdigim olsun ama hangi tarihtiki bilemedim simdi . Bakiyim bi
Yaş 29
Boy172
Başlangıç 97
Durum 73
Hedef 70
Baslama tarihi - karışık
Aaa elifim gercekten oglanlar sana kilo birakmamis :))doğum kilosu demeyelim onlara :)) şükür 2 hamileliğimden de bana kilo kalmadı , zaten tombiğim bir de kilolar kalsaydı napardım bilmem
dorişe 77 ile hamile kaldım 87,5la bitirdim doğumdan 15 gün sonra 74tüm
egeye de 77 ile hamile kaldım 93le bitirdim doğumdan bikaç gün sonra 75tim
yani vermem gerekenler zaten
yıllardır benimle yaşayan
kilolar
eğer kabul edilirsem ben de takıma girmek isterim
Bizim takımla mı zayıflamak istiyorsun canım.büyük memnuniyetle kabul ederim.tam senin gibi yeni kanlara ihtiyacımız var.hoş geldin o zaman.şimdi ben daha yeni kaptan oldum 3gündür .bilhisayarım bozuk olduğu için kuralları güncelleyemedim ama sen katılımını iyi tut,menüne,sporuna suyuna dikkat et gerisini öyrenirsin zamanla.bi de seni tanımamız için.2sayfa falan geride bi tablo koymuştum o tablodakı bilgileri girersen sevinirim...doğum kilosu demeyelim onlara :)) şükür 2 hamileliğimden de bana kilo kalmadı , zaten tombiğim bir de kilolar kalsaydı napardım bilmem
dorişe 77 ile hamile kaldım 87,5la bitirdim doğumdan 15 gün sonra 74tüm
egeye de 77 ile hamile kaldım 93le bitirdim doğumdan bikaç gün sonra 75tim
yani vermem gerekenler zaten yıllardır benimle yaşayan kilolar
eğer kabul edilirsem ben de takıma girmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?