Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cumaya pek bir katkıda bulunamıycam takım için ayrıldığım kilo şimdikinden oldukça az . duruma göre bakıp en kötü beni bu hafta listeye yazmazsın canım
Nazlim aldigin kilo bayagi bir haftaya bolunecegi icin cok eksi cikmaz sanirim ama kilon eklendigi icin yuzde artacaktir .. Damla baksin cumaya duruma gore yapabilir listeyi , sen burda olduktan kilolar gittikden sonra liste isi nasil olsa olur ..

Nazlim aldigin kilo bayagi bir haftaya bolunecegi icin cok eksi cikmaz sanirim ama kilon eklendigi icin yuzde artacaktir .. Damla baksin cumaya duruma gore yapabilir listeyi , sen burda olduktan kilolar gittikden sonra liste isi nasil olsa olur ..
bu sefer olsun ablam ya bitsin artık bu iş evde bir dünya pantolon var etiketi üzerinde artık onların içine girmek istiyorum . tabi bu halimede şükür doğumdan sonra resmen yarım dünya ve mutsuz bir vakaydım :)

cumaya pek bir katkıda bulunamıycam takım için ayrıldığım kilo şimdikinden oldukça az . duruma göre bakıp en kötü beni bu hafta listeye yazmazsın canım

evet canlarım.bu hafta bir az listeye odaklı olucaz.inşallah diyer kızlarda güzel kilo verir.bakalım.cumaya var daha...

Olucak canım benim kesin olucak bu defa...buradayız biz...tam destek...

Kendi isteğimle ayrıldım hem menülerime dikkat edemiyordum hem de oğlum küçüktü paylaşım yapamıyordum
O zaman super seumum .böyle gidersen inşallah cuma listedesin v rica etsem tablodakı bilgileri yazar mısın kuzum?

Yaş 29
Boy172
Başlangıç 97
Durum 73
Hedef 70
Baslama tarihi - karışık
Kütoom senin hedefe aza kaldı desene.başlama tarihi diye ara verdiniz ve enson karar verip de başladığınız tarihi girelim lütfen.aeben ablam sen de lütfen en son başlama tarihini yazar mısın?

Bugünkü menüm
Sabah
Bir büyük dilim kepek ekmeği
İki kk peynir
Bir kk büyüklüğünde patates omleti
Bir kk helva
Domates salatalık

Öğlen
Barbunya
Yoğurt

Ara
10 tane kuru üzüm

Akşam
Bir buttan tavuklu salata

1 lt su spor ev işi

Kızlar bugün temizlik günümdü akşam yemeği geç kaldı 6 buçukta yedim ve kApanış

Kütoom senin hedefe aza kaldı desene.başlama tarihi diye ara verdiniz ve enson karar verip de başladığınız tarihi girelim lütfen.aeben ablam sen de lütfen en son başlama tarihini yazar mısın?
Himmm damlacim ben hic bitirmedimki yav yeniden baslayayim ha hayyy ..7. Takima girdigim olsun ama hangi tarihtiki bilemedim simdi . Bakiyim bi

Ben de bugünün 2defalık menüsünü yazayım.
10.30 2dilim ekmek,yarım salatalık,lor peyniri
17.00 2yumurta,2dilim ekmek,yoğurt,lor peyniri,salata
2.5litre su,25dakika spor,spor 20dakika artacak,su da mutlaka artar.4saat olmuş yemek yiyeli miydem öyle dolu kiii...acıkmak istiyorummm...ha ya da unuttum ben onu açlık hiss etmesek bile leptin salgılanıyormuş...

Aferin sana seumum.vallaha canlarım sizinmemüleri gittikce güzelleşdiyini gördükce içim kıpır kıpır oluyor sevinçten.evet canlarım başarıcaz inşallah.bu cuma olacakkk...

Bedis sabah eski 6. Takimi anmistinya icine dogmus ,monti linkine Elif gelmis 2. Dogum kilolarini vermeye :)))

doğum kilosu demeyelim onlara :)) şükür 2 hamileliğimden de bana kilo kalmadı , zaten tombiğim bir de kilolar kalsaydı napardım bilmem

dorişe 77 ile hamile kaldım 87,5la bitirdim doğumdan 15 gün sonra 74tüm

egeye de 77 ile hamile kaldım 93le bitirdim doğumdan bikaç gün sonra 75tim

yani vermem gerekenler zaten yıllardır benimle yaşayan kilolar

eğer kabul edilirsem ben de takıma girmek isterim

Himmm damlacim ben hic bitirmedimki yav yeniden baslayayim ha hayyy ..7. Takima girdigim olsun ama hangi tarihtiki bilemedim simdi . Bakiyim bi
İlahi ablam o zaman 2008 kalsın.sen kaç yıldırr hiç hedefine ulaşmadın mı?inşallah seni ben mezun edicem canım yavrummm...

Aaa elifim gercekten oglanlar sana kilo birakmamis :))

Cok sevindim senide burda gordugume elifimmmm

Bizim takımla mı zayıflamak istiyorsun canım.büyük memnuniyetle kabul ederim.tam senin gibi yeni kanlara ihtiyacımız var.hoş geldin o zaman.şimdi ben daha yeni kaptan oldum 3gündür .bilhisayarım bozuk olduğu için kuralları güncelleyemedim ama sen katılımını iyi tut,menüne,sporuna suyuna dikkat et gerisini öyrenirsin zamanla.bi de seni tanımamız için.2sayfa falan geride bi tablo koymuştum o tablodakı bilgileri girersen sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…