Sağ olasın kütomm.aydınlatdın bizi...Yettimmmmm
Eksik bilgi canan hoca yağlar konusunda açıklamalar yapm kitapta yaratılan diyet ve liht ürün sektörünün bizi yanlış yönlerdirdigin söylüyor yağ bol bol yememiz tabi dogal zeytinyagi ve tereyagi soguk sıkım findikda olabilir lazım saglikli protein kaliteli islenmemis dogal didalar glisemik indeksi düsük parcalanmamis karbonhidratlar mesela asurelik bugdag sinirsiz cunku parcalanmamis sindirilmesi uzun suruyor sekerimizi yavas yukseltiyor, bulgur bikac parcaya bolunmus bugdaydir ve sinirli izini ,un tamamen ögütülmüs ve sindirim agızda basliyor ve sekeri çok hızli yükseltiyor 1 dilim ekmek yedigimzde 1 corba kasigi sekerle esdeger duzeyde insilun salgilaniyor velhasil kelam ligt urun ve diyet endustrisi bizi kandirdi bircok universiye besin piramidini degistirmis zararli olan artik yag degil seker ve kotu karbonhidrat ot olayi ise yedigimiz gidalarin yaninda bol yag tuketmeliyiz sindirimi uzatiyor mesela ramazanda pidesiz yapamam diyenler bir parca yiyin ama bol köy teregiyla sindirim yavaslar aciklamasi yapmistı yani sadece yagsiz ot yemekle zayiflanmaz inekler sadece ot yedigi haldw kilo alabiliyor biz vucudumuze saglikli yaglari alalimki zararlı vucut ve organlarimizdaki yaglari yakalim buda glisemik indeksi dusuk ve iki ogunlu saglikli beslenmeyle mümkün
Ben cevaplayayim agzimiza en ufal birsey attigimizda vucut insilun yani seker salgiliyor pankreastan , buda demek oluyorki yedigimiz gidadan enerji sagliyoruz 2 saatSağol aeben ablacım. İnşallah kilolarda gider ama bu akşam çok acıktım birde şu leptin hormonu meselesi nedir açken mi salgılanıyor ne iş yapıyor seni bulmuşken sorayım :)
Hayirli geceler aebenim öptümCok yorgunum yatiyorum iyi geceler .....
Yettimmmmm
Eksik bilgi canan hoca yağlar konusunda açıklamalar yapm kitapta yaratılan diyet ve liht ürün sektörünün bizi yanlış yönlerdirdigin söylüyor yağ bol bol yememiz tabi dogal zeytinyagi ve tereyagi soguk sıkım findikda olabilir lazım saglikli protein kaliteli islenmemis dogal didalar glisemik indeksi düsük parcalanmamis karbonhidratlar mesela asurelik bugdag sinirsiz cunku parcalanmamis sindirilmesi uzun suruyor sekerimizi yavas yukseltiyor, bulgur bikac parcaya bolunmus bugdaydir ve sinirli izini ,un tamamen ögütülmüs ve sindirim agızda basliyor ve sekeri çok hızli yükseltiyor 1 dilim ekmek yedigimzde 1 corba kasigi sekerle esdeger duzeyde insilun salgilaniyor velhasil kelam ligt urun ve diyet endustrisi bizi kandirdi bircok universiye besin piramidini degistirmis zararli olan artik yag degil seker ve kotu karbonhidrat ot olayi ise yedigimiz gidalarin yaninda bol yag tuketmeliyiz sindirimi uzatiyor mesela ramazanda pidesiz yapamam diyenler bir parca yiyin ama bol köy teregiyla sindirim yavaslar aciklamasi yapmistı yani sadece yagsiz ot yemekle zayiflanmaz inekler sadece ot yedigi haldw kilo alabiliyor biz vucudumuze saglikli yaglari alalimki zararlı vucut ve organlarimizdaki yaglari yakalim buda glisemik indeksi dusuk ve iki ogunlu saglikli beslenmeyle mümkün
Tevemm sen marjinal bi diyetcisin bildigin gibi işle dedimya cumaya bakicazssğol cnm takıp edıyorum Canan hocayı ve meyotlarını uygulamays çalısıyorum.Zeytınyag.tereyağ tukrtıyoz artık.Grleyım akşam monume
Sımııt peynır demiştım ama malesef 1 sarma kalın.ilave ettım.iyi haber simitin yarısını yedım.salata bıraz ve doydum
bence iyi gidıyorum hadı hayırlısı:)Tevemm sen marjinal bi diyetcisin bildigin gibi işle dedimya cumaya bakicaz
Bende spor yapicam simdi hadi karsilikli yapalimkalkz kizkızlar bugün çok cıs var regl oldum ama şimdi spor yapıcam hemde bu saatte ceza olsun bana sabahta işe gidicem çok öptüm bu hafta 1. oluruz inşallah :)
Uv bu saattr spor supersın çok yorulma.ozel dutumun da var cıcımkızlar bugün çok cıs var regl oldum ama şimdi spor yapıcam hemde bu saatte ceza olsun bana sabahta işe gidicem çok öptüm bu hafta 1. oluruz inşallah :)
İnsanın uykusu kscmaz mı yahuUyumadan önce motebolizmayi atesleyip yatmak harikadır kârlı iş
Emektar piskiletim var benim gece gündüz fark etmiyo 45 dakika 300 küsur kalorikütüm gece gece bu ne sporu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?