Emektar piskiletim var benim gece gündüz fark etmiyo 45 dakika 300 küsur kalori
he iui o zaman ben de mı alsam.keske notmal bisiklet binebileceğim arkadslarım olsa ama nerdee yobazların içinde kaldım kızlar durum vahim:)
Neyse efem been dun akşam kacamak yapptım.2 ev kuyabiyesi yedım:)Mönum için markete gitmeliyim gorüşürüz canlar
bu arada tstlı istegımı hoş gorun yarına kadar
Bu arada çizelge ekleyebildim yeni sistemde vkı 24.8 olmuş
aeben neredensın.İst de soğudu ama tatlı bır sonbahar yasıyoruz.çok normal özel durumun var sıkma canını.ben bu durumda tartıya çıkmıyorum:)Su iç bol bol cnmCok yorgunum cokda is var evde . Havada soguk kombi yaksak yeri yani . Ne kasvetli gun ...
Bedis bilgiler icin tesekkurler .....
Evet ya ben de artıdayım ablam.ama öyle çok deyil 500gram falan.cum.si pazar hem kaçamak oldu,hem spor yapamadım hem de aç yatamadım...inşallah cumaya eksilirim ta.fakat ne kötü ki benim listeye katkım yok.ama sizin var.bu sizi daha çom motive etmeli daha çok hırslanmalısınız.çünki siz sadece kendiniz için deyil takım için zayıflamalısınız.bu sarı kartdan kurtulmak için mutlaka ama mutlaka bu hafta sonuçlar iyi olmalı.lütfen kızlar kaçamak yaparken iki defa düşünün...birbirinizin eksi kilolarına çok ihtiyacımız var.Gunaydin ...
Ben iyce sismisim . Reglken karbonu kacirinca boyle oluyorum ..cumaya artiyi temizlesem bari liste icin Umidim size . Bende elimden geleni yapicam ama baskul cildirmis olmalidun 1 kilo koymustu bugunde koymus . Biliyorum kilo degilde sinir bozucu iste :)
Ankaradayim tevecim ..aeben neredensın.İst de soğudu ama tatlı bır sonbahar yasıyoruz.çok normal özel durumun var sıkma canını.ben bu durumda tartıya çıkmıyorum:)Su iç bol bol cnm
Ankara soğuk şehir.bskalım bu karbonlarla nasıl savascaz hayatım ayın 1 haftsı yrnık duşuyom cazıbesıne iyi haber çok yemıyorum:)Ankaradayim tevecim ..
Bugun bolsu vede sinirli karbon hidrat alimi bakalim ne kadari gidecek :)
Ben de reglim ya ablam.arti ondandır kesin.ama ben spegettiyi 9aydır zaten sen dediyin şekilde pişirip yiyorum.ama bugün yapmam doğru söylüyorsun.ben bugünü ve yarını hafif tutmalıyım ki çarşanba doğum günüm ve neler neler pişircemmm...çok sevdiyim misafirlerim olacak inşallah...Artin varsa spagetti iyi fikir degil damla . Biz montide soyle patardik az haslardik vede yag koyladan yogurt pul biber falan .. Az hasladimizda spagettinin gl endeksi az oluyormus . Normal makarna degil ama spageeti farkli bir baski sistemiyle yalipiyomus . Yinede spagetti tavsiye etmem
Hoş geldin canım.ben de tam naz ve sky kaç gündür gelmedi diyecekdim ama geldin kuzum,iyu ettin sıkı tutmaya başladın.günaydınlar biraz geç oldu ama gelebildim çok şükür işler yoğundu sabah onları toparlamaya çalıştım anca bitti . sizlere söz verdiğim gibi bugün tam gaz diyet ve spora başladım . bugünkü menüm belli ama akşama doğru yazarım artık .
yanlış hatırlamıyorsam 64,7 ile izne ayrılmıştım bu sabah tartıldım malesef 68 kilo olmuşum
Ben de reglim ya ablam.arti ondandır kesin.ama ben spegettiyi 9aydır zaten sen dediyin şekilde pişirip yiyorum.ama bugün yapmam doğru söylüyorsun.ben bugünü ve yarını hafif tutmalıyım ki çarşanba doğum günüm ve neler neler pişircemmm...çok sevdiyim misafirlerim olacak inşallah...
Hoş geldin canım.ben de tam naz ve sky kaç gündür gelmedi diyecekdim ama geldin kuzum,iyu ettin sıkı tutmaya başladın.
oooo canım benim çok almışsın ya.hemrn cumaya kadar onu minimuma indirmen gerek kuzum.kaçıncı etapda ayrılmışdın?
Tamam canım benim.şimdi senden bir ricam var.bu hafta çok çok dikkat et.çünki zaten artıdasın bari az olsun ki çok ta etki etmesin ortalamaya.çünki nota almışız ve bu hafta mutlaka dereceye girmeliyiz...BİR DAHA SÖYLÜYORUM KIZLAR BU HAFTA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ KAÇAMAK YAPARKEN 2DEFA DÜŞÜNÜN...TAKIMIN SİZİN EKSİ KİLOLARINIZA İHTİYACI VAR.ÇOK SPOR,ÇOK SU VE DÜZGÜN BESLENME ŞEKLİ GEREK...375. etapta 64,8 ile izne ayrılmışım damla
Naz, damla bu izine ayrılma meselesi nedir ben geçen yıl ayrılırken benim takım kaptanım 6 aydan önce dönemezsin demişti. Benim nerdeyse 1 yıl oldu ve ben 3. Gruptan ayrılırken 77 kiloydum şimdi nasıl olacak375. etapta 64,8 ile izne ayrılmışım damla
Tamam canım benim.şimdi senden bir ricam var.bu hafta çok çok dikkat et.çünki zaten artıdasın bari az olsun ki çok ta etki etmesin ortalamaya.çünki nota almışız ve bu hafta mutlaka dereceye girmeliyiz...BİR DAHA SÖYLÜYORUM KIZLAR BU HAFTA ÇOK ÇOK ÖNEMLİ KAÇAMAK YAPARKEN 2DEFA DÜŞÜNÜN...TAKIMIN SİZİN EKSİ KİLOLARINIZA İHTİYACI VAR.ÇOK SPOR,ÇOK SU VE DÜZGÜN BESLENME ŞEKLİ GEREK...
Günaydın kızlar bende biraz geç gelenlerdenim bugün kahvaltıya davetliydim bir kibrit kutusu helva dışında kaçamak yapmadım Akşam da yoğurt falan hiçbirşey yemeden yattım bu sabah 78dim ben size diyorum açılın diye
Naz, damla bu izine ayrılma meselesi nedir ben geçen yıl ayrılırken benim takım kaptanım 6 aydan önce dönemezsin demişti. Benim nerdeyse 1 yıl oldu ve ben 3. Gruptan ayrılırken 77 kiloydum şimdi nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?