Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Biber karnıbahar haşlama zeytinyağlı sarımsaklı yoğurtlu
Bir dilim cevizli köy ekmeği
Bir bardak ev yapımı vişne suyu

Ara
İki baklava
Bir fincan türk kahvesi

Öğlen
Bir parça peynir

Akşam
Bir porsiyon ıspanak
Bir biber dolması
Bir porsiyon taze fasulye porsiyonlar küçüktü kızlar yarım da olabilir.
Bir fincan kahve ve beşte bitirdim
Su 1 litre havalar soğudu hiç su içemiyorum
Spor yok ama çok merdiven çıktım kucağımda oğlanla

k.validem vefat etti.. gelmezsem haberiniz olsun diye yazıyorum.. çok şaşkın ve üzgünüz..

Canım benim baklava ne öyle?hem de iki tane.bitti artık bayram güzelim....DİKKAT...

Günaydın günaydın günaydın canlarımmm...hepmiz içun güzel haftasonu olsun inşallah...dietleri es keçmek yok haaa...zaten iyce saldık kendimizi,bayrammış,tatilmiş...bittiiiii...

Damlam teli bugun tamire verecektim . Birde baktimkki ekrani tekrardan gelmis :)Bende 150 tl tamir parasindan kurtuldum ...

Bedis gider ayak yine bireyselde derwceye girmissin 2. Olmussun tebrikler
..

Gözümüz aydın o zaman ablacım .inşallah artık buradasın :)
Damlam teli bugun tamire verecektim . Birde baktimkki ekrani tekrardan gelmis :)Bende 150 tl tamir parasindan kurtuldum ...

Bedis gider ayak yine bireyselde derwceye girmissin 2. Olmussun tebrikler
..

Evet damlam daha sk burdayim insallah .
Evde ekmegim kalmamis onu almaya cikiyorum yolu uzatim birazda yuruyeyim kahvalti oncesi . Cocuklarinda hepsi hasta oldu biraz meyve yuklemesi yapayim onlara .

A
Evet damlam daha sk burdayim insallah .
Evde ekmegim kalmamis onu almaya cikiyorum yolu uzatim birazda yuruyeyim kahvalti oncesi . Cocuklarinda hepsi hasta oldu biraz meyve yuklemesi yapayim onlara .
Ayy Allah şifalar versin...yürü yürü ablam.kim tuta seniii?ne mutlu sana...

Günaydın canlar
Bu sabah çok mutluyum çünkü artık aç yatmaya alıştım ve çok faydasını görüyorum maşallah. :) bu sabah diyete başladığımdan beri giymediğim sabahlığımı bir giydim incecik oldum aynada. Ve en çıok sevindiğim şey de kollarım inceliyor.
Damlam baklavaları görme bugün hamur işi ustası bir arkadaşıma misafiriz asıl sen bugün menüyü gör :) ama akşamı salatayla geçiririm. Bol su bir de aç yattımmı tamamdır

günaydın kızlar bu ara karnımı bile doyurabildiğime şükrediyorum

ege sallanmadan uyumak istemiyor, oturup onu sallıyorum diye doruk sürekli ağlıyor

dün sabah yumurtasını pişirip koydum ege'yi sallamaya geldim bütün tabak yerdeydi mutfakta

akşam yine aynı ızgara balık yaptım beraber yiyioruz tabağı doydum diye bir fırlattı her yer balık

ben ona kızdım ege uyandı ağlamaya başladı yemek yiyemedik kaldı

gece eşim gelince ancak yiyebildim yemek , ağlaya ağlaya

sinirlerim çok bozuk anne olabilcek vasıfta değilmişim ben galiba

yorgun yatıyorum yorgun kalkıyorum doruk herşeye ağlıyor, ege durmuyor dayanamıyorum artık sanki

neyseki pzt annemler geliyor biraz kafam sakinler inşallah

Üzülme canım benim hepimiz geçiyoruz bu yeterlilik sınavlarından birinden biri hastadır, küçük diş çıkarıyordur mutlaka onların dünyasında bi aksilik vardır onu yansıtıyorlar senden kaynaklanan hiçbir sorun yok bak annenlerde geliyormuş kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş bu söz çok doğru bir söz. Dinlenirsin onlar gelince inşallah açılırsın.

Elifim sende anarmol bisi yok canim zamaninda hepimizin yasadigi seyler . Yargilama kendini ... Yakin yaslardaki bebelere bakmak zor . Sabir biraz . Annende geliyormus ne guzrl nefes alirsin biraz .

Seum canjm aksam ac yatmak etkili ama buna okadarda guvenip gunduzleri salma !

Sabahlik iside guzel olmus ne mutlu olmussun :)

Tevem nerdesin ??????

Damlam takima yeni uye almayi dusunmuyormusun balim .?

Canım benim annelik çok zordur.hele de yaşları yakınsa çok çok daha zordur.bir az sabr.inşallah geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…