k.validem vefat etti.. gelmezsem haberiniz olsun diye yazıyorum.. çok şaşkın ve üzgünüz..
Canım benim baklava ne öyle?hem de iki tane.bitti artık bayram güzelim....DİKKAT...Bugünkü menüm
Sabah
Biber karnıbahar haşlama zeytinyağlı sarımsaklı yoğurtlu
Bir dilim cevizli köy ekmeği
Bir bardak ev yapımı vişne suyu
Ara
İki baklava
Bir fincan türk kahvesi
Öğlen
Bir parça peynir
Akşam
Bir porsiyon ıspanak
Bir biber dolması
Bir porsiyon taze fasulye porsiyonlar küçüktü kızlar yarım da olabilir.
Bir fincan kahve ve beşte bitirdim
Su 1 litre havalar soğudu hiç su içemiyorum
Spor yok ama çok merdiven çıktım kucağımda oğlanla
Başınız sağolsun bijom...k.validem vefat etti.. gelmezsem haberiniz olsun diye yazıyorum.. çok şaşkın ve üzgünüz..
Rabbim rahmet eylesin cennetine alsin insallah bijo . Sizede sabirlar diliyorum ..k.validem vefat etti.. gelmezsem haberiniz olsun diye yazıyorum.. çok şaşkın ve üzgünüz..
Damlam teli bugun tamire verecektim . Birde baktimkki ekrani tekrardan gelmis :)Bende 150 tl tamir parasindan kurtuldum ...
Bedis gider ayak yine bireyselde derwceye girmissin 2. Olmussun tebrikler
..
Ayy Allah şifalar versin...yürü yürü ablam.kim tuta seniii?ne mutlu sana...Evet damlam daha sk burdayim insallah .
Evde ekmegim kalmamis onu almaya cikiyorum yolu uzatim birazda yuruyeyim kahvalti oncesi . Cocuklarinda hepsi hasta oldu biraz meyve yuklemesi yapayim onlara .
k.validem vefat etti.. gelmezsem haberiniz olsun diye yazıyorum.. çok şaşkın ve üzgünüz..
Üzülme canım benim hepimiz geçiyoruz bu yeterlilik sınavlarından birinden biri hastadır, küçük diş çıkarıyordur mutlaka onların dünyasında bi aksilik vardır onu yansıtıyorlar senden kaynaklanan hiçbir sorun yok bak annenlerde geliyormuş kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş bu söz çok doğru bir söz. Dinlenirsin onlar gelince inşallah açılırsın.günaydın kızlar bu ara karnımı bile doyurabildiğime şükrediyorum
ege sallanmadan uyumak istemiyor, oturup onu sallıyorum diye doruk sürekli ağlıyor
dün sabah yumurtasını pişirip koydum ege'yi sallamaya geldim bütün tabak yerdeydi mutfakta
akşam yine aynı ızgara balık yaptım beraber yiyioruz tabağı doydum diye bir fırlattı her yer balık
ben ona kızdım ege uyandı ağlamaya başladı yemek yiyemedik kaldı
gece eşim gelince ancak yiyebildim yemek , ağlaya ağlaya
sinirlerim çok bozuk anne olabilcek vasıfta değilmişim ben galiba
yorgun yatıyorum yorgun kalkıyorum doruk herşeye ağlıyor, ege durmuyor dayanamıyorum artık sanki
neyseki pzt annemler geliyor biraz kafam sakinler inşallah
Canım benim annelik çok zordur.hele de yaşları yakınsa çok çok daha zordur.bir az sabr.inşallah geçecek...günaydın kızlar bu ara karnımı bile doyurabildiğime şükrediyorum
ege sallanmadan uyumak istemiyor, oturup onu sallıyorum diye doruk sürekli ağlıyor
dün sabah yumurtasını pişirip koydum ege'yi sallamaya geldim bütün tabak yerdeydi mutfakta
akşam yine aynı ızgara balık yaptım beraber yiyioruz tabağı doydum diye bir fırlattı her yer balık
ben ona kızdım ege uyandı ağlamaya başladı yemek yiyemedik kaldı
gece eşim gelince ancak yiyebildim yemek , ağlaya ağlaya
sinirlerim çok bozuk anne olabilcek vasıfta değilmişim ben galiba
yorgun yatıyorum yorgun kalkıyorum doruk herşeye ağlıyor, ege durmuyor dayanamıyorum artık sanki
neyseki pzt annemler geliyor biraz kafam sakinler inşallah
Evet ablam takipdeyim.ama gelen giden yokk kiTevem nerdesin ??????
Damlam takima yeni uye almayi dusunmuyormusun balim .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?