Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar 12 ye yetısemedım sabahtan cıktım doktora eve geldım ustumu degısmeden yazayım hemen dedım kusura bakma damlacım

malesef ben de bu hafta artıdayım kılom 87

selamlar 12 ye yetısemedım sabahtan cıktım doktora eve geldım ustumu degısmeden yazayım hemen dedım kusura bakma damlacım

malesef ben de bu hafta artıdayım kılom 87
Canım benim şimdi senin kararın ne oldu?izne ayrılma isteyini yazayımmı?ki izne ayrılmak istiyorsan kilonu listeye katmayalım diyorum.

Acaba seum ve teve abla gelecek mi?yoksa unuttular mı cumayı?oof durumlar kötü yine

6takım paylaşmış listeyi herkes 0.35in altında,hatta iki takım -lerde...

***7. TAKIM 382. ETAP***

aeben ( 66,1 / 67.1 / -1/ %-0.76)
aydasu ( 86 / 87 / -1 / %- 0.58)
kutahya ( 72 /70 / 2/ % 1.39)
mezun olmak istiyor
teve ( 68.5/ / /% )
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 72.9/73.1/-o.2/%-0.14)
naz (68.4/67/1.4/%1.02)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

***7. TAKIM 382. ETAP***

aeben ( 66,1 / 67.1 / -1/ %-0.76)
aydasu ( 86 / 87 / -1 / %- 0.58)
kutahya ( 72 /70 / 2/ % 1.39)
mezun olmak istiyor
teve ( 68.5/ / /% )bildirimde bulunmadı
seummu ( 76.8/ / % )bildirimde bulunmadı
benelse( 72.9/73.1/-o.2/%-0.14)
naz (68.4/67/1.4/%1.02)

7.TAKIM ORTALAMASI:% 0.13

Kızları bekleyelim.ama gelmezlerse liste böyle arkadaşlar.daha 3saat var ama geleceklerini sanmıyorum.seumum paketi bitmiş,teve ablada 1haftadır yok

aydasu ve bedişçim Allah yardımcınız olsun sizler olayların daha içinde yaşıyosunuz

aydasu kuzuna üzüldüm inşallah hastaneye gitme fırsatını bulursun kısa zamanda

sagol damlam
yalnız artı kıloyla gelıp ortalamayı dusurdugum ıcın ozur dılıyorum takım arkadaslarımdan

elıf cok tesekkur ederım evet malesef bırebır o psıkolojıyı yasıyoruz Rabbım korusun askerımızı polısımızı
kızımı doktora goturdum bugun cok sukur canım aldık ılaclarımızı hamd olsun

yanlıs okumadıysam ızmırdesın degıl mı
ah memleketım nasıl ozledım

Kızları bekleyelim.ama gelmezlerse liste böyle arkadaşlar.daha 3saat var ama geleceklerini sanmıyorum.seumum paketi bitmiş,teve ablada 1haftadır yok

teve ablanın mesajlarına baktım da topiğe yazmadığı zamanlarda da sürekli girmiş siteye, buraya neden gelmedi acaba ?

Allah şifa versin canım neden olmuş kanama?

evet izmir'deyim burda da olaylar olmuş ama biz uzağız o olaylara

Evet ülifim biliyorum buraya gelmediyini,ana nede n ki?özelden yazdım kendisine.inşallah cevaplar..kızlar şu kötü halimizle bile paylaşılanlar arasında 3.yüz...

Nazııım burdasın kuzum.paylaş ya listeyi.geleceklerini sanmıyorum kızların

damlacığım listeyi nezaman koyarız paylaşım alanına ben saat 5 te çıkmış olurum işyerinden

listeyi paylaşım alanına koydum damlacığım ellerine sağlık İNŞALLAH haftaya daha iyi sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…