Seumum aeben ablaya katılıyorum.sakın akşam aç yatmaya güvenip de akşam kötü raporlarla gelme.yakarım haaa...Günaydın canlar
Bu sabah çok mutluyum çünkü artık aç yatmaya alıştım ve çok faydasını görüyorum maşallah. :) bu sabah diyete başladığımdan beri giymediğim sabahlığımı bir giydim incecik oldum aynada. Ve en çıok sevindiğim şey de kollarım inceliyor.
Damlam baklavaları görme bugün hamur işi ustası bir arkadaşıma misafiriz asıl sen bugün menüyü gör :) ama akşamı salatayla geçiririm. Bol su bir de aç yattımmı tamamdır
Tünaydım sweetim tünaydın.hoş geldin sen bizim takıma.evet böylece bir hatunu daha mezun etti kkTünaydın kardeş takımcımmmm
Bedişim tbrk ederim mezuniyetini cnm 2 ayda 10 kilo hakikaten müthişsin
Gidenlerin bir daha gelmemesi dileğiyle bitanemm koruma döneminde başarılar dilerim
Hmm?bu iyi hazırlanmamış halimi seumum?kahvaltıyı da iyi yemişsin.hadi yarın benim için tartıya çık da bakalım durum nasıl?çok yemişsin çok.hem de hepppppsi cısssİyi akşamlar kızlar takımda bi sessizlik bi muhabbetsizlik baş göstermiş durumda hayrolsun. Ben bugün misafirlikteydim. Arkadaş beklediğim kadar iyi hazırlanmamış ama sağolsun güzel ağırladı.
Bugünkü menüm
Sabah
Yoğurtlu ıspanak bir dilim ekmek bir bardak vişne suyu biraz da tahin helvası
Öğlen
Bir milföy
Bir dilim kek
Bir dilim yoğurtlu patates püre
Altı tane mercimek köftesi
İki bardak çay
Ara
Bir fincan kahve
1 lokum
1 lt su yarım saat de yürüyüş dörtte bitirdik yeme işini misafirlik menüsü :)
O zaman misafirlikden sonrakı menülerle gelelim kuzum ablam.:)İsim cikti kizilaya indim ..
Aksam yemege davetliymisiz, aksam uzeri heberim oldu bende yememistim zaten bisi .. 11de yaptigim kahvalti birde ikindi yedigim t. Hurmasi . Aksam ne yerim bilmiyprum . O yuzden menum belli degil damlam ..
Yarın tartıya çıkmasam damlam az önce eşimle sofraya oturdum üç tane de biber dolması yedimHmm?bu iyi hazırlanmamış halimi seumum?kahvaltıyı da iyi yemişsin.hadi yarın benim için tartıya çık da bakalım durum nasıl?çok yemişsin çok.hem de hepppppsi cısss
Yok canım çık çık.çık da kendine ne yaptığını görYarın tartıya çıkmasam damlam az önce eşimle sofraya oturdum üç tane de biber dolması yedim
Günaydın canım. Bünyem alışkın olmadığı için sanırım dün gece çok rahatsız oldum (yediğim dolmaları midem almadı afedersin) az önce tartıldım 75.9um bence öğlen ne yersen ye hazır paket veya hamburger menü kızartma olmadıkça vücut eritiyorYok canım çık çık.çık da kendine ne yaptığını gör
Evet ya öyle oluyor.insan yiyemiyor 1şeyler.neyse miydenin almaması iyi olmuş :) ne kadardın ki sen kuzum?Günaydın caalmamasıyem alışkın olmadığı için sanırım dün gece çok rahatsız oldum (yediğim dolmaları midem almadı afedersin) az önce tartıldım 75.9um bence öğlen ne yersen ye hazır paket veya hamburger menü kızartma olmadıkça vücut eritiyor
Evet ya öyle oluyor.insan yiyemiyor 1şeyler.neyse miydenin almaması iyi olmuş :) ne kadardın ki sen kuzum?
Hmmm.tebrikler o zaman kuzucum...ne diyim...Bu cuma 76.600düm ya da 76.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?