- Emoji Skoru
- 28.156
- Puanlar
- 598
Melikecimmm sen galiba başka 1topikte de yazışıyorsun.buraya gelmekte kararlımısın tatlım?listelere girmeyi kesin istiyormusun bitanem?günaydınn kızlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melikecimmm sen galiba başka 1topikte de yazışıyorsun.buraya gelmekte kararlımısın tatlım?listelere girmeyi kesin istiyormusun bitanem?günaydınn kızlar.![]()
oraya daha önce girmiştim çıkmamı istersen bırakırım.kesinlikleburada beraber güzal şeyler başaracağımıza eminim canım.çünki bana kararlı insanlar ve bir yarışma lazım.Melikecimmm sen galiba başka 1topikte de yazışıyorsun.buraya gelmekte kararlımısın tatlım?listelere girmeyi kesin istiyormusun bitanem?
Yok tatlım benim.orda da yazışa bilirsin tabiki.sonuçta orası takım deyilki sadece bir topik.sorun deyil yazışman.fakat burda listeye girmek için paylaşımını iyi tut ve ne istersen sor ki menün iyi olsun.menün iyi olunca da kilo verimin de güzel olur.sonra artsın motivasyon gitsinnn kilolarrr...oraya orasıönce girmiştim çıkmamı istersen bırakırım.kesinlikleburada beraber güzal şeyler başaracağımıza eminim canım.çünki bana kararlı insanlar ve bir yarışma lazım.
Evet ablam ben de zaten söylemişdim ona ki bu kadar aç kalmak hiç iyi deyil.benilk 15kiloyu veterken akşamlatı 8de yiyodum kocamla ve kilo da veriyodum ama.karatay da son yemeyinizi en geç 8de yiyin diyor yalnış bilmiyorsam.ama kendisine bunu inandıramıyorum.gelicek Sefer annemlere geldiyim de tartımı da getirip onu zayıflatıcam.nasıl olsa ayda bir gelip 3 4 gün kalıyorum.Dun gece gec yemem vede ekmekler tahmin ettigin gibi baskulu artirmis
Ama uzulmuyorum baskulun arada bir artmasi onumdeki gunlerde daha iyi kilo vermemi sagliyor :) ya degilse benim bunye rutin beslenince kili vermiyor .
Damlam anendede durum bu olabilir hep erken yiyip ac gezdigi icin vede suyuda bol icmediginden bunyesi buna alismis tepki vermiyor olabilir . Annenle konustunmu ac kalmamasi hakkinda ?
Ben de bu gün evime gidicem yarın sabah tartıdayım.umarım kilo almışımdır,ki daha hızla diyetime dönerim.hiç sevmedim annemlerde böyle tıka basa yeyen damlanuruDun gece gec yemem vede ekmekler tahmin ettigin gibi baskulu artirmis
Ama uzulmuyorum baskulun arada bir artmasi onumdeki gunlerde daha iyi kilo vermemi sagliyor :) ya degilse benim bunye rutin beslenince kili vermiyor .
Damlam anendede durum bu olabilir hep erken yiyip ac gezdigi icin vede suyuda bol icmediginden bunyesi buna alismis tepki vermiyor olabilir . Annenle konustunmu ac kalmamasi hakkinda ?
Yahu benim telde mesaj yerinde hic bir degisiklik olmadi telefon modeliyle ilgili sanirim .A a a ne güzel olmuşdu mesaj panosu.şimdi eskiye dönmüş yine.
Kuzularımmm kalkın hadiii 1saat fazla uyudunuz yeter artık.elifimm,seumum,pumpulum neredesiniz,nazım gelmez haftasonu...
Bugun kendime gezme gunu ilan ettim . Hahayyy, sanki hergun evdeyimde ..
Tek basina kafama gore takilacam . Buyuk kizim kutuphaneye gidiyor calismaya . Oglaninda bu hafta sinavlari var oda evde ful calisacam dedi kucuk cadiylada ben cikmiycam onun tribini cekemem simdi . Adamda zaten yok izmirde .. Derlerya er kayip avrat seyip diye hahaha . Havada bir guzel sormayin
yagmur sonrasi gunes ohhh mis gibi ..
Evi toparlayip cikicam . Gorusuruz hatunlar ..
Günaydın kızlar gerçi bizde yedide kalktık. Bugün bizimde evde oturma günümüz aeben ablacım :)
Yeni gelen arkadaşlar melike ve arzu hoşgeldiniz. Rahat ve sağlıklı kilo vermeler.
Damla bizde akşam beşten sonra yemiyoruz ama sindirim sorunu Oluyor ilk iki hafta güzel kilo berdik ama eşimde bende artık gün içinde çok yersek akşam yemesek de veremiyoruz. Akşam yemek saatini sekize çekelim diyorum ben de
Bu arada kötü haber: çarşamba perşembe tonla video seyrettim burada da dekorasyon fikirlerine bakarken resimlerden dolayı ibternet paketim bitmiş 100 mb falan vardı en son ve benim daha 13 günüm var ne yapacağım bilmiyorum
Yemek saatini çek de ama o cıssları da kaldır bitanem.zaten bir yerden sonra artık cıslarla kiko verilmiyor.paket işiyle de ne yapcaz güzelim?kötü olduGünaydın kızlar yerdenbizde yedide kalktık. Bugün ber emnizimde evde oturma günümüz aeben ablacım :)
Yeni gelen arkadaşlar melike ve arzu hoşgeldiniz. Rahat ve sağlıklı kilo vermeler.
Damla bizde akşam beşten sonra yemiyoruz ama sindirim sorunu Oluyor ilk iki hafta güzel kilo berdik ama eşimde bende artık gün içinde çok yersek akşam yemesek de veremiyoruz. Akşam yemek saatini sekize çekelim diyorum ben de
Bu arada kötü haber: çarşamba perşembe tonla video seyrettim burada da dekorasyon fikirlerine bakarken resimlerden dolayı ibternet paketim bitmiş 100 mb falan vardı en son ve benim daha 13 günüm var ne yapacağım bilmiyorum
Vallaha ben dün de söyledim.ben ilk 14kiloyu verken 8de yerdim ve ne yediyime dikkat ederdim sadeceHos buldum, tesekkurler
Yazin gec saatlere kadar oturuluyor ama kisin nispeten daha erken yatildigi icin aksam fazla atistirilmiyor sanirim. Ama aksam 6 cok erken degil mi yemek icin. Bence ne yediginiz cok onemli. Agirlikli olarak protein yenirse aksam 9 da da yeseniz tartiya '+' olarak yansimaz. Cunku zaten proteini sindirmek icin harcanan enerji miktari yuksek.
Vallaha ben dün de söyledim.ben ilk 14kiloyu verken 8de yerdim ve ne yediyime dikkat ederdim sadece
Merhaba takım. Ben 8. takıma yeni katıldım acayip sosyalleşme isteği duyuyorum kapı kapı geziyorum nasılsınız