• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Damlaaaaaa kuzummmm selamini gordum Hopp geldim
Nasilsin bebem

Evet akşam yemeğimi yedim raporumu yazayım...bugün geç kalktım zaten erken kahvaltı yapamam...saat 12 gibi bir kase yulaf ezmesi yedim süt ve 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile...bütün gün koşturmacadan zaman geçmiş..akşam 1 tatlı kaşığı tarçın koyup 1 kase yoğurt yedim bugün kalsiyum ağırlıklı oldu...akşam çay içerim bol bol..7 den sonra bişey yememeye gayret ederim hep ,belki yatmadan önce 1 bardak kefir içerim unutmazsam..hepinize güzel akşamlar... :)

YA NE DİYORUM BİLİYORMUSUNUZ?ŞU KARDEŞ TAKIM NASIL BELİRLENİYOR Kİ?ACABA pÜSKÜÜTDEN RİCA ETSEM BİZİ DE KARDEŞ TAKIM YAPAR MI?ÇOOK SEVİNİRİM...

Ya Damla sen neden bana yer ayirmadin.abenim burdaymis

Evet akşam yemeğimi yedim raporumu yazayım...bugün geç kalktım zaten erken kahvaltı yapamam...saat 12 gibi bir kase yulaf ezmesi yedim süt ve 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile...bütün gün koşturmacadan zaman geçmiş..akşam 1 tatlı kaşığı tarçın koyup 1 kase yoğurt yedim bugün kalsiyum ağırlıklı oldu...akşam çay içerim bol bol..7 den sonra bişey yememeye gayret ederim hep ,belki yatmadan önce 1 bardak kefir içerim unutmazsam..hepinize güzel akşamlar... :)
Ama çok az olmuş pumpul ablammm...lütfen artır yediklerini...

Bizle kardes ol istersen püsküütede yaz onaylat

YA NE DİYORUM BİLİYORMUSUNUZ?ŞU KARDEŞ TAKIM NASIL BELİRLENİYOR Kİ?ACABA pÜSKÜÜTDEN RİCA ETSEM BİZİ DE KARDEŞ TAKIM YAPAR MI?ÇOOK SEVİNİRİM...
Damlam kiz swet duymasim bizim kardes takimimiz 6. Takimya :)Yinede yanlislik olmasin bir bak bakim takim eslesmasi vardi topigin birinde .

Damlam gelirim gelmemmi

Evet akşam yemeğimi yedim raporumu yazayım...bugün geç kalktım zaten erken kahvaltı yapamam...saat 12 gibi bir kase yulaf ezmesi yedim süt ve 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile...bütün gün koşturmacadan zaman geçmiş..akşam 1 tatlı kaşığı tarçın koyup 1 kase yoğurt yedim bugün kalsiyum ağırlıklı oldu...akşam çay içerim bol

bol..7 den sonra bişey
yememeye gayret ederim hep
,belki yatmadan önce 1 bardak
kefir içerim
unutmazsam..hepinize güzel
akşamlar... :)
Pumpulum ayol menu hani ?
Bir kase yulaf bir kase yogurt tum menun. cikk olmamis . Senin menuler ya cok yada cok az . Ortasini bul bu isin :)

Oglunun dogum gunu kutlu olsun, nice yaslara saglik ve mutlulukla insallah. Esine de cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum...
çok teşekür ederiz... eşim hasta değil honeycim, annesini kaybetti malesef :(

Esinin durumu kolay degil bijom sonucda annesini kaybetti ..sabir diliyorum ...
Akraplerde duygusaldir baliklar gibi bijom kendimden biliyorum , haftayada benim dogum gunum ..
saol aebenim şimdi eşyaları napıcaz derdine düştük o da üzüntüye üzüntü katıyor.. ne yapalım dünya böyle..
ben burçları pek bilmem sadece kendi burcumu biraz, bir de balıklar duygusaldır diye bilirim o kadar. o yüzden öyle demiştim. akrep nasıldır biliyorsan anlatsana biraz :)
haftaya ne gün yaz da es geçmeyelim aebenim..

Bijom neden öyle düşünüyorsun ki.biz seni topikde görmekden mutlu yuz. Ben gelmediyinde merak ederim.hatta ablamla da söyleriz keşke listeye de girsen.sen kendini neden öyle kendi kendine konuşuyormuş gibi hiss etdin ki.hep katılıyoruz sana...
bilmem bana öyle geldi. kendi kendime yazıp çiziyormuşum gibi. neyse damlacım teşekkürler.. istesem de giremem artık listeye zaten 5 ay falan gecmesi lazım. liste bahane kilo verelim yeter ;)

gelmişken menü yazim..
hafiften duraklamaya girdim 1 haftadır falan. reglden mi yoksa gercek duraklama mı bilmiyorum ama bugün daha bir dikkat ettim.
saf protein günümdü
sabah: 2 yumurtalı omlet, peynir, karışık bitki çayı kendim demledim (hibiskus, tane karabiber, yeşil çay, cubuk tarcın)
öğlen: yagsız ızgara tavuk gogsu, yogurt
akşam: yogurt+tarcın+kepek+tatlandırıcı karışımı
3 litreye yakın da su
bakalım yarın tartı ne diyecek..

bu arada bu haftaki sonuclarınız cok güzeldi. tebrik ediyorum aynen devamını diliyorum...

Bijom cok zor anliyorum o esyalarda hep hatirasi vardir yakinlarin :( tek ilac zaman .

Akreplere gelince , kadinla erkekde farkli diye biliyirum . Benimde tasidigim ve tasimadigim yonleri var burcumun .
İlk olarak
Ozelikle erkeklerinin cok kiskanc olduklari . Birde 6. Hisleri cok kuvvetlidir .karsindaki kisiligi
cozmeleri cok kolaydir . Girdikleri ortamlarda zamanla lider konumuna cikarlar istemeselerde. Elleri yeteneklidir . .Birde burclar icinde cinselligi temsil eder ... Bakislari cok delicidir icini okur . Ha birde akrepler icin soylenen bisi vardir kraldan cok Kralci olurlar . Bu bana uyuyor .bazan bir arkadasimin sorunu olsa o takibi birakir ama ben hala onun sorununu cozmeye calisirim ...
Birde su vardir, akrepler canini sana verecek kadar iyi bir dost , ama dusmanin olurasada yandin demektir .

Benim yukselende aslan sanirim yari akrep yari aslanim . Senin oglanin yukselenine bak o etkiloyor olabilir . Cocuklarin burc etkileri daha farli sanirim . Netden daha ayrinti bulabilirsin .

Son düzenleme:
gelmişken menü yazim..
hafiften duraklamaya girdim 1 haftadır falan. reglden mi yoksa gercek duraklama mı bilmiyorum ama bugün daha bir dikkat ettim.
saf protein günümdü
sabah: 2 yumurtalı omlet, peynir, karışık bitki çayı kendim demledim (hibiskus, tane

karabiber, yeşil çay, cubuk
tarcın)

öğlen: yagsız ızgara tavuk gogsu, yogurt
akşam: yogurt+tarcın+kepek+tatlandırıcı karışımı
3 litreye yakın da su
bakalım yarın tartı ne diyecek..

bu arada bu haftaki sonuclarınız cok güzeldi. tebrik ediyorum aynen devamını diliyorum...
Bijom dukanda duraklamalarda yumruk diye bir sey yapiyorlardi . Biliyorsundur sende . Eger duraklaman devam ederse onu dene istersen .
Yarin inerde kilon gerek kalmaz insallah .

Son düzenleme:
Back
X