• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın iyi pazarlşar kardeş takımcımmm:KK68::KK68:

Swetim çook sağol güzelim.nehayet kaptanlığımın ilk derecesini aldık.inşallah devamlı olur.ben fıstıklarıma güveniyorummm...

evet damlacım tbrkler kuzum çok mücadele ettin ve başardınn 7,takımın fıstıkları 6,takımın melekleri 3, takımın kelebekleri ne güzel oldu:D:D:D

Iyi aksamlar :KK66:

29 yasindayim, 7 aylik bir oglum var. Hamilelikte aldigim 30 kilonun 20'si duruyor. 75 kiloyum, hedef 55.

Takima aldiginiz icin tesekkurler:)

Hoşgeldin bitanemmmm :KK68:

merhaba canım sanırım doğru yere gelmişim.

Hoşgeldin cnmmmm:KK68:

Valla bugün acayip hevesliyim. Zayıflama konusunda hiç umudum yoktu ama tartı beni bugün mutlu etti. Darısı tüm isteyenlere. Küçük bebeğim var evden çıkamıyorum bari böyle sosyalleşeyim dedim:)

İşte böyle kuzum baktın sizin takımda kimse yok tüm takımları gezebili:KK55:rsinnn hepimizin amacı ortak :KK68::KK68:

Aebencim iyi gezmeler kuzummmm:KK68:

Valla bugün acayip hevesliyim. Zayıflama konusunda hiç umudum yoktu ama tartı beni bugün mutlu etti. Darısı tüm isteyenlere. Küçük bebeğim var evden çıkamıyorum bari böyle sosyalleşeyim dedim:)

Masallah bebegin kac aylik?

Istemek basarmanin yarisidir derler, motivasyonunu yuksek tut. Gerci rakibiz ama olsun rekabet guzel bir moral kaynagidir:)

Abenim bize gelmisssin bir öpücük birakmissin.ne sevindim bilemezsin.canim istedigin fal olsun bir sonraki kahvenin fali sana canim

ütü yapmayı hiç sevmiyorum ben ya ütü yapmaya gidiyorum şimdi :mad::mad::mad::mad:

Bijom topraga hayirli yaslar ve hayirli omurler dilerim . Kiz akrep burcumuydu senin oglan ...
Sen ondan gelemedin 2 gundur .:)
evet akrep benim oğlan aebenim.. ama hiç yansıtmıyor belki büyüyünce değişir bilmem de şu an bildiğin balık..
doğum günü yapmadım mum bile üflemedik özel hiç bir şey yapmadık, babamzı biraz kötü. daha kendine gelemedi.

buraya geldim ama okudum gittim. yazacak bir şey bulamadım. sanki buraya yazınca kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yazmazsam merak etme, faceden görüşürüz zaten..

Ayy ondan mı yok bijom?ben de canı gönülden kutluyorum...İnşallah nice yaşlarını kutlarız burda...
sağol damlacım çok teşekkür ederiz.. darısı sizin bebeklerinize..

evet akrep benim oğlan aebenim.. ama hiç yansıtmıyor belki büyüyünce değişir bilmem de şu an bildiğin balık..
doğum günü yapmadım mum bile üflemedik özel hiç bir şey yapmadık, babamzı biraz kötü. daha kendine gelemedi.

buraya geldim ama okudum gittim. yazacak bir şey bulamadım. sanki buraya yazınca kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum. yazmazsam merak etme, faceden görüşürüz zaten..

Oglunun dogum gunu kutlu olsun, nice yaslara saglik ve mutlulukla insallah. Esine de cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum...

Selam kızlar,ancak girebildim...kahvaltı,temizlik,yemek derken..şimdi markete gitmeden yazayım dedim...3-4 gün misafirim var,diyetimi bozmıcam ablam anlayış gösterir..,sadece spor yapmam zor ablama ayıp olur ...önümüzdeki hafta sınavları başlıyor oğlumun haliyle bende maratona dahilim :)

buraya geldim ama okudum

gittim. yazacak bir şey
bulamadım. sanki buraya yazınca
kendi kendime konuşuyormuşum
gibi hissediyorum. yazmazsam
merak etme, faceden görüşürüz
zaten..

Esinin durumu kolay degil bijom sonucda annesini kaybetti ..sabir diliyorum ...
Akraplerde duygusaldir baliklar gibi bijom kendimden biliyorum , haftayada benim dogum gunum ..

Pumpulum bu hafta fazla girmeye firsatin olmasada aksamkari rapor vermeyi unutma canim . Ablanla iyi vakit gecirmeler .

Melike utu yapmayi seven varmiki canim helede benim gibi saatlerce yapiyorsan .

Berilim hosgeldin canim takimimiza .:)

Kk da sorunmu var mesajlari gondermekte sorun yasiyorum .

Menum

10:00
1dl. Ekmek . Salata
Yarim simit . Peynir .

14:30
Findik , 1 kutu sut .
( nazlim seni andim baya tok tutuyor )

19:00
Kiyma sote . Salata . Ayran .

Baya dolastim bildiginiz uzere ..
Yesil cayim ve suyum var her zamanki gibi ama cok degil .

Abenim bize gelmisssin bir öpücük birakmissin.ne sevindim bilemezsin.canim istedigin fal olsun bir sonraki kahvenin fali sana canim
Berilim hosgeldin takimiza canim .
Her zaman bekleriz senin enerjin bir baska :)

Bijom neden öyle düşünüyorsun ki.biz seni topikde görmekden mutlu yuz. Ben gelmediyinde merak ederim.hatta ablamla da söyleriz keşke listeye de girsen.sen kendini neden öyle kendi kendine konuşuyormuş gibi hiss etdin ki.hep katılıyoruz sana...

Bu gün takımımıza baya misafir gelmiş.hepsi hoş gelmiş.sefalat getirmiş.ben annemlerden toparlanıp dönme aşamasında olduğum için gelemedim ama aklım buradaydı.şimdi evdeyiz.evin halini tahmin edersiniz.ben,biz evde olmasak da kv gelir hep burada oturur yer içer.şimdi de ev felaket.topladım ortalığı ama yarın temizlik şart.yarın sabah olsa da tartılsam.çok merak ediyorum.acaba 1haftalık salna sonucu kaç kilo aldım.hayatımda ilk defa hiç korkmadan yedim içdim ve de daha iyi diyet yapa bilmek için ilk defadır kilo almaya sevinirim.inşallah almışımdır...

Menum

10:00
1dl. Ekmek . Salata
Yarim simit . Peynir .

14:30
Findik , 1 kutu sut .
( nazlim seni andim baya tok tutuyor )

19:00
Kiyma sote . Salata . Ayran .

Baya dolastim bildiginiz uzere ..
Yesil cayim ve suyum var her zamanki gibi ama cok degil .
Güzel fıstık ablam güzel...

Pumpulum bu hafta fazla girmeye firsatin olmasada aksamkari rapor vermeyi unutma canim . Ablanla iyi vakit gecirmeler .

Melike utu yapmayi seven varmiki canim helede benim gibi saatlerce yapiyorsan .
Girerim raporumu veririm...sende mi akrepsin aeben? :)

Girerim raporumu veririm...sende mi akrepsin aeben? :)
Evet ablam sana yazmayı unuttum.cuma listede olmak istiyorsan bari her akşam raporunu ver.ablan burda olduğu müddetce idare ederiz canım...

Evet ablam sana yazmayı unuttum.cuma listede olmak istiyorsan bari her akşam raporunu ver.ablan burda olduğu müddetce idare ederiz canım...
Cuma listeye girmem şart hedefim var çünkü...birazdan yazarım raporumu..

Back
X