Onlarin karninda kurt var nasil otursunlar nazlim .....
simdilik oyle degil ama sut disi malum. yeniler gelince ne olur bilinmez..Bijoux benimde yükselenim yay oğlunun ön iki dişi büyük ve öne doğru mu? Yay yükseleninin en belirgin özelliği şans dişleri :)
dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. heme
n eve aticam kendimi..
az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam
dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. hemen eve aticam kendimi..
az once yulaf kepegi karisimi buldum buralarda yoktu. bunda hakkim gunde 3 kasik.. mutlu oldum da surdan bi kurtulsam
sabah :1 şekersiz çay+1 kibrit kutusu peynir+1 çay kaşığı bal yedim
yürüyüş 1 saat 20 dk
öğle yemeğim:1 kase yoğurtlu yağsız şehriye çorbası
dogalgaz almaya geldim (kontorlu bizimki netten alinmiyor malesef). ogle tatiliymis, hemen yan tarafta kucuk bir avm gibi bir yerde bir masada oturuyorum su an. yan tarafimda da burger king.. yahu ne guzel kokuyor bir de açım.. bu fast foodlar gyzel koksun diye de kesin bir sey ekliyorlar eminim. oldurdu beni of neyse #direnzeynep son 15 dk.. hemen eve aticam kendimi..
akşamı yazmadım canım benim bekleBu menu ile gunde 2 kg verirsin canim sen
Cok az yiyorsun, halin kalmiyordur...
yagmur yagiyor diye girmistim.. kiyafetci yok ablam simit sarayi var giriyim mi :))) bi de bowling var. posetleri bi kenara firlatip da ogrencilik yillarima geri mi donsem :)Diren bijom diren , yedim saykiz :). Yagmur falan yoksa disari cik yada guzel ciciler bulunan magzalara gir . İstedigin incecik oldugunda giyecegin kiyafatlare bak :)
migrosu gezdim assada aldim biseyler.. burgerden gectim yagsiz tavuk gogsune sarilicam eve gidince :)Alisveris yap, evde kendi burgerini yap canim
hallettim naz sagol sagol.. son anda attim kendimi disari. bi daha tovbe buralara ugramam..az kalmış bijo sık dişini
yagmur yagiyor diye girmistim.. kiyafetci yok ablam simit sarayi var giriyim mi :))) bi de bowling var. posetleri bi kenara firlatip da ogrencilik yillarima geri mi donsem :)
migrosu gezdim assada aldim biseyler.. burgerden gectim yagsiz tavuk gogsune sarilicam eve gidince :)
hallettim naz sagol sagol.. son anda attim kendimi disari. bi daha tovbe buralara ugramam..
herkese merhabalar. cuma zayıflama takımında nasıl yer alabilirim. birisi bana bilgi verebilir mi lütfen
Ay melike ne gulldum ..allah iyilini versin emi ...Eki Görüntüle 1283893 bugün diyetini bozan yaramazlara gelsin
Maaviss 5. Takimin birde sanirim 14. Takiminherkese merhabalar. cuma zayıflama takımında nasıl yer alabilirim. birisi bana bilgi verebilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?