Mavisim karışıklık olmuş bir az ama bu senin motivasyonunu düşürmesinnn...sen kararını ver ve hangi takımla istersen devam et...önemli olan senin zayıflaman ve isteyine ulaşman güzelim...bizimle devam etmek istiyorsan kuralları koyayım buraya oku.
Tanam güzelim hemen koyuyorum.oku kabul edersen katılım formunu doldurrr ve başlasınnn....sizinle devam edeceğim. lütfen kuralları koyar mısın
ben bu sitede yeniyim ve istemeden bir karışıklığa sebep oldum. tek istediğim gruba katılmaktı ve 7. takıma sordum ilk önce. bir arkadaşın yönlendirmesi ile katılmak isteyenler bölümüne yazdım ve burada damlanurun yazısı üzerine kabul ettim. gerçekten şu an üzüldüm. doğrusu hangisi ise kuralı neyse ona göre yapmak isterim ama sanırım damlanur ile başlayacağım. yine de özür diliyorum senden
Bu gün çok yoğundum ya ben.daha şimdilerde oturdum.kv me de iyne falan yaptık ağrısı geçti.sizler ne yapıyonuz?kim var kim yok?
Evet kuzum ya daha düşmedi.ben de işimi bitirir bitirmez buraya geldim.bir karışıklık olmuş onu aydınlatmaya çalıştım.sanırım aydınlandı.takımımıza yeni bir fıstık daha geldi.inşallah onun da katılımı iyi olur da cuma gübü hepiniz listede olursunuz.ben çok isterim...Ben yonlendirmistim canim. Yanlis yaptigin birsey yok. Ilk davete icabet etmissin. Hosgeldin takimiza
Bitti mi is ggeldinim?
Tas dusurmeye devam ediyor hala sanirim. Cok gecmis olsun canim.
Desene bu gün 7.takım hatunlarının hamaratlığı üzerinde.herkes iş yamış.nazım da akşam temizlik yapacaktı.günlük menün de iyi seumum.inanamadım cıss falan yok.İyi akşamlar kızlar bugün de bitti. Gezmeye gidemedik çünkü yağmur var istanbulda.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Emvayi çeşit peynir :) iki kk olmuştur toplam
4-5 zeytin yeşil siyah karışık
İki parça sucuklu yumurta
Ara
Bir fincan türk kahvesi
Öğlen
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Akşam daha yapmadım 7 gibi falan yaparım
Bir tabak taze fasulye
Salata
Spor yok ama 6:50drn beri ayaktayım çamaşır yıka çamaşır as topla katla ev işi
Su 1 litre
Evet kuzum ya daha düşmedi.ben de işimi bitirir bitirmez buraya geldim.bir karışıklık olmuş onu aydınlatmaya çalıştım.sanırım aydınlandı.takımımıza yeni bir fıstık daha geldi.inşallah onun da katılımı iyi olur da cuma gübü hepiniz listede olursunuz.ben çok isterim...
Buraya katılımın iyi olacak,dietini güzelce yapmış olacaksın bitti gitti balım...Listede olmak icin kriterler nedir gulum?
İyi akşamlar kızlar bugün de bitti. Gezmeye gidemedik çünkü yağmur var istanbulda.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Emvayi çeşit peynir :) iki kk olmuştur toplam
4-5 zeytin yeşil siyah karışık
İki parça sucuklu yumurta
Ara
Bir fincan türk kahvesi
Öğlen
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
Ara
Bir avuç çiğ fındık
Akşam daha yapmadım 7 gibi falan yaparım
Bir tabak taze fasulye
Salata
Spor yok ama 6:50drn beri ayaktayım çamaşır yıka çamaşır as topla katla ev işi
Su 1 litre
Ayşem hoş geldin aramıza...o zaman seni daha da motive etmek için şunu söyleyeyim.ben hem hamilelik öncesi kiloma döndüm hem de cabası 5kilo verdiç.şimdo o elbiselerim bile bol üzerime.dolabımı yeniledimADINIZ: ayşe
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 73.5
HEDEF KİLONUZ: 65.0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ: dolabımdaki hamilelik öncesi kıyafetlerimin içine girebilmek
Tamam güzelim kolay gelsin.görüşürüz yine...akşam sofrasını kuracağım şimdi. daha sonra bugün yediklerimi yazacağım. herkese kolay gelsin
Bu gün ben de yoğun geçen 1haftanın ardından kendimi vücudumu aç bıraktım bir az.sadece 6da tek öyün yedim.İyi aksamlar kizlar .
Hafta sonu gun boyu ac kalim sksam yuklenmistim , sonucundada artilar gelmisti , bugun tam tersini yapmaya calistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?