Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizinle devam edeceğim. lütfen kuralları koyar mısın

okuyamadım. çünkü kızım uyanmıştı. şimdi yazma fırsatı buluyorum

7.TAKIM KURALLARI...
TAKIM KAPTANI: damlanur 10
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek
2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak
3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak
4. Her gün en az 2.5litre su içilecek
5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak

• Geçen hafta:
  • Bu hafta:
  • Fark:
  • Yüzde:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo
6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak
7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek
8. Her yeni üyenin 1 yada 2 hafta deneme süresi vardır
9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak
10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ:

Ben yonlendirmistim canim. Yanlis yaptigin birsey yok. Ilk davete icabet etmissin. Hosgeldin takimiza

Bu gün çok yoğundum ya ben.daha şimdilerde oturdum.kv me de iyne falan yaptık ağrısı geçti.sizler ne yapıyonuz?kim var kim yok?

Bitti mi is guc canim?
Tas dusurmeye devam ediyor hala sanirim. Cok gecmis olsun canim.

Ben yonlendirmistim canim. Yanlis yaptigin birsey yok. Ilk davete icabet etmissin. Hosgeldin takimiza

Bitti mi is ggeldinim?
Tas dusurmeye devam ediyor hala sanirim. Cok gecmis olsun canim.
Evet kuzum ya daha düşmedi.ben de işimi bitirir bitirmez buraya geldim.bir karışıklık olmuş onu aydınlatmaya çalıştım.sanırım aydınlandı.takımımıza yeni bir fıstık daha geldi.inşallah onun da katılımı iyi olur da cuma gübü hepiniz listede olursunuz.ben çok isterim...

İyi akşamlar kızlar bugün de bitti. Gezmeye gidemedik çünkü yağmur var istanbulda.
Bugünkü menüm şöyle
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Emvayi çeşit peynir :) iki kk olmuştur toplam
4-5 zeytin yeşil siyah karışık
İki parça sucuklu yumurta

Ara
Bir fincan türk kahvesi

Öğlen
Bir tabak yoğurtlu ıspanak

Ara
Bir avuç çiğ fındık

Akşam daha yapmadım 7 gibi falan yaparım
Bir tabak taze fasulye
Salata

Spor yok ama 6:50drn beri ayaktayım çamaşır yıka çamaşır as topla katla ev işi
Su 1 litre

Desene bu gün 7.takım hatunlarının hamaratlığı üzerinde.herkes iş yamış.nazım da akşam temizlik yapacaktı.günlük menün de iyi seumum.inanamadım cıss falan yok.

Listede olmak icin kriterler nedir gulum?

Afiyet olsun canim Ben de cok severim peyniri, canim cekti sen envai yazinca

Havalar serin ama daha fazla su icersen daha iyi olur sanirim canim.

ADINIZ: ayşe

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 1.65

KİLONUZ: 73.5

HEDEF KİLONUZ: 65.0

KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ: dolabımdaki hamilelik öncesi kıyafetlerimin içine girebilmek

akşam sofrasını kuracağım şimdi. daha sonra bugün yediklerimi yazacağım. herkese kolay gelsin

ADINIZ: ayşe

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 1.65

KİLONUZ: 73.5

HEDEF KİLONUZ: 65.0

KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik

KİLO VERMEYİ İSTEME SEBEBİNİZ: dolabımdaki hamilelik öncesi kıyafetlerimin içine girebilmek
Ayşem hoş geldin aramıza...o zaman seni daha da motive etmek için şunu söyleyeyim.ben hem hamilelik öncesi kiloma döndüm hem de cabası 5kilo verdiç.şimdo o elbiselerim bile bol üzerime.dolabımı yeniledim

GeZmeye gitmeyince cıs olmuyor evde kendi kendime birtek keyfim mıhlama mıhlamayı da ben cıstan saymam tereyağı mısır unu peynir bunun neresi cıs damlam üstelik kahvaltıda :)

Mavis hosgeldin .....

Seum kiz mihlama cis olmazmi
Misir unu zati ciz bol yag birde ekmekle .. Ama bu senin yeme tarzina gore cis degil onu kabul ediyorum . Herkesin kendine gore diyet tarzi var seumum Afiyet olsun :) sen bildigin yolda devam et .. Ama bu hafta en az 1 kilo bekliyorum senden :)
Bu arada unuttum bak hafta sonu Sporunu yaptinmi ?

İyi aksamlar kizlar .
Hafta sonu gun boyu ac kaldim aksam yuklenmistim , sonucundada artilar gelmisti , bugun tam tersini yapmaya calistim...

Menum

7:30
3dl ekmek .zeytin ezmesi
Peynir .

11:00
Kestane sekeri ( paketi kizima saklaktirdim yoksa tum paketi yerdim . Abartmiyorum bir an aseriyorum sandim tatliya

13:30
1dl. Ekmek . Z. Ezmesi ..
3ceviz .

17:00
Kabak . 1ks. Yogurt .

Bugun evden cikmadim hic sporda yok . Suda az oldu gece icmeye calisicam ..

Bugunki menum
İlgincti biraz . Esim izmirden geldiya kolilerle zeytin vs. Getirmis vur diyince oldurur kendileride ...benimde canim cok cekti ekmekle .

Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlar .
Hafta sonu gun boyu ac kalim sksam yuklenmistim , sonucundada artilar gelmisti , bugun tam tersini yapmaya calistim...
Bu gün ben de yoğun geçen 1haftanın ardından kendimi vücudumu aç bıraktım bir az.sadece 6da tek öyün yedim.
Sabah 1bardak zencefilli yeşil çay
ara 2tane ceviz,yeşil çay
6da 2yumurta,domates,2dilim ekmek,pul bib.li yoğurt,1parça haşlanmış kırmızı et,peynir
ara yeşil çay.
1.5litre su fazla içemiyorum nedense.günü böyle kapatmayı düşünüyorum.sadece yeşil çay ve su içerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…