Seumum canım benim belki bilmiyorsundur ama mısır unu da tereyağ da kocaman cıss...aeben ablam da sormuş sporumu yaptın mı bakalım güzellik?GeZmeye gitmeyince cıs olmuyor evde kendi kendime birtek keyfim mıhlama mıhlamayı da ben cıstan saymam tereyağı mısır unu peynir bunun neresi cıs damlam üstelik kahvaltıda :)
Aç kalmayı özlemişim be ablam ondan aç bıraktım kendimi.yazmışdım ya sabah.her halde gözden kaçırdı.60.500 olmuşum...ama çok bekliyordum ben.annemlere gitmeden 59.800düm zaten.ama yarın ya da öbür güne yine 60dan iner o mil...Damlam sabah baskul ne dedi ??????
Aksama kadar ac durman hic iyi olmamis
Afiyet ol sun pumpulum basarili menu .. Misafirlikte okadar sabretmek zordur tebrikler .Iyi akşamlar arkadaşlarım,
Sabah: 1 tuzsuz etimek,1 yumurta,3 küçük dilim peynir.
Bugün kuzene gittik kendimi tuttum 1 dilim börek yedim..
Akşam: bol limonlu yeşil salata,1 küçük kuru dolma.
Yarım saat yürüyüş...
Yarın görüşürüz..
Yok bitanemmmm...sen benim kardeş kaptanımsın biliyorsun bunu.sadece 4.takım arkadaşlarımı da çok sevdiyim için onlarla da kardeş olmak istedim...
hoş bulduk arkadaşlar. inşallah hepimiz en kısa zamanda ve kalıcı olarak kiloları veririz. benim belli bir diyetim yok HENÜZ. en büyük derdim tatlı krizleri ve maalesef akşam yemeğinden yatana kadar olan kısım beni çok zorluyor.kızım 2.5 yaşında ve yaşıtlarına göre zayıf . az ve sık sık bir şeyler yer. eşim ise tam muamma. Adam tanıştığımızdan beri aynı kiloda. herşeyi her saatte yer ama metabolizma süper.bu şartlar altında işim zor. sizin şartlar nasıl?
Honey menun super otesi canim afiyet olsun :)
Halsizligin karbon yemediginden . Yarin kahvaltiya 2dl ekmek ekleye bilirsin . Yok ekmek istemem dersen bakliyat tuket .
Saglikli bir diyetde vede kalici kilo vermek istiyorsan biraz karbonhidrat yemelisin :)
Ay aeben ablacım valla ben unuttum sporu üstelik paso yattım haftasonu yarım saat yürüyüşüm bile yok ama bu hafta bir kilo versem de sporumu yapacağım inşallah borç sonuçta :)Mavis hosgeldin .....
Seum kiz mihlama cis olmazmi
Misir unu zati ciz bol yag birde ekmekle .. Ama bu senin yeme tarzina gore cis degil onu kabul ediyorum . Herkesin kendine gore diyet tarzi var seumum Afiyet olsun :) sen bildigin yolda devam et .. Ama bu hafta en az 1 kilo bekliyorum senden :)
Bu arada unuttum bak hafta sonu Sporunu yaptinmi ?
Kizlar sizleri taniyoruz , kendimizi tanitmadik . Ben 39 yasindayim . 3 yavrum var 19-16-14 yaslarinda ... 6-7 senedir kk dayim . 5 sene evvel 6. Takimdan 58 kiloyla mezun oldum . 15 yasindan bu yanada diyet isinin icindeyim .. Gecen yil ust uste gelen tatilker yuzunden 10kilo kadar aldim . 5 ini verdim 5 kaldi .. Onuda yavasdan vericem acelem yok . Cunki ben biraz aktifim pek evde durmam . Buna gorede dieyetim var iste benim menulerde borek corek gorursrniz sasmayin:) iste boyle kizlar tekrar hosgeldiniz ..
Kizlar sizleri taniyoruz , kendimizi tanitmadik . Ben 39 yasindayim . 3 yavrum var 19-16-14 yaslarinda ... 6-7 senedir kk dayim . 5 sene evvel 6. Takimdan 58 kiloyla mezun oldum . 15 yasindan bu yanada diyet isinin icindeyim .. Gecen yil ust uste gelen tatilker yuzunden 10kilo kadar aldim . 5 ini verdim 5 kaldi .. Onuda yavasdan vericem acelem yok . Cunki ben biraz aktifim pek evde durmam . Buna gorede dieyetim var iste benim menulerde borek corek gorursrniz sasmayin:) iste boyle kizlar tekrar hosgeldiniz ..
Sen unutursun ama ablan asla unutmazAy aeben ablacım valla ben unuttum sporu üstelik paso yattım haftasonu yarım saat yürüyüşüm bile yok ama bu hafta bir kilo versem de sporumu yapacağım inşallah borç sonuçta :)
aeben bir sorum olacak. ben de
spor yapıyor musun aeben. benim çabuk kilo alıp zor veren bir yapım var. hedefim 8 kilo vermek. zen bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?