Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GeZmeye gitmeyince cıs olmuyor evde kendi kendime birtek keyfim mıhlama mıhlamayı da ben cıstan saymam tereyağı mısır unu peynir bunun neresi cıs damlam üstelik kahvaltıda :)
Seumum canım benim belki bilmiyorsundur ama mısır unu da tereyağ da kocaman cıss...aeben ablam da sormuş sporumu yaptın mı bakalım güzellik?

Damlam sabah baskul ne dedi ??????
Aksama kadar ac durman hic iyi olmamis

Damlam sabah baskul ne dedi ??????
Aksama kadar ac durman hic iyi olmamis
Aç kalmayı özlemişim be ablam ondan aç bıraktım kendimi.yazmışdım ya sabah.her halde gözden kaçırdı.60.500 olmuşum...ama çok bekliyordum ben.annemlere gitmeden 59.800düm zaten.ama yarın ya da öbür güne yine 60dan iner o mil...

Iyi akşamlar arkadaşlarım,

Sabah: 1 tuzsuz etimek,1 yumurta,3 küçük dilim peynir.

Bugün kuzene gittik kendimi tuttum 1 dilim börek yedim..

Akşam: bol limonlu yeşil salata,1 küçük kuru dolma.

Yarım saat yürüyüş...

Yarın görüşürüz..

Afiyet ol sun pumpulum basarili menu .. Misafirlikte okadar sabretmek zordur tebrikler .

hoş bulduk arkadaşlar. inşallah hepimiz en kısa zamanda ve kalıcı olarak kiloları veririz. benim belli bir diyetim yok HENÜZ. en büyük derdim tatlı krizleri ve maalesef akşam yemeğinden yatana kadar olan kısım beni çok zorluyor.kızım 2.5 yaşında ve yaşıtlarına göre zayıf . az ve sık sık bir şeyler yer. eşim ise tam muamma. Adam tanıştığımızdan beri aynı kiloda. herşeyi her saatte yer ama metabolizma süper.bu şartlar altında işim zor. sizin şartlar nasıl?

Iyi aksamlar. Raporum,

Sabah

Salata (2 yumurta, domates, salatalik, sogan, deteotu, peynir, zeytin ve sarmisak) ve sut.

Ogle

4 kofte (dana kiyma), salata (sogan) ve ayran.

Aksam

Etli yesil fasulye, salata ve yogurt.

Gun icinde 2 ceviz, 2 hurma ve birer porsiyon elma ve uzum yedim. 4 litre su ictim ve 30 dk yurudum.

Biraz halsizim ve basim agriyor...

Benim esim de senin tarif ettigin gibi canim. Ama sansliyim hafta ici vakti olmuyor o kadar yemeye. Oglum henuz kucuk yeni yeni ek gidaya gecti. Onun pesinde kosturmak yoruyor. Tatli benim de en buyuk sorunumdu. Kekim kurabiyem eksik olmazdi. 2 gundur yapmadim

Honey menun super otesi canim afiyet olsun :)
Halsizligin karbon yemediginden . Yarin kahvaltiya 2dl ekmek ekleye bilirsin . Yok ekmek istemem dersen bakliyat tuket .
Saglikli bir diyetde vede kalici kilo vermek istiyorsan biraz karbonhidrat yemelisin :)

Mavis canim genelde bizim durumlarda farkli degil hani :)
Mesela aksam tatli istediler kslktim helva yaptim ama yedimmi hayir ... Daha oylenki kestanelerin vicdanini atlatamadim
Diyet demek sabirrrr demek :)

Melike ne yaptin gobek agrin gectimi ?
Esinden acisini cikardinmi hehe ..

Karbohidrati yulaf kepeginden aliyordum normalde. Sabah iki ara bir derede kahvalti ettigimden omlet yapamayinca boyle oldu. Senin de onerdigin gibi ekmek ilave etmem lazimdi. Tesekkurler

Kizlar sizleri taniyoruz , kendimizi tanitmadik . Ben 39 yasindayim . 3 yavrum var 19-16-14 yaslarinda ... 6-7 senedir kk dayim . 5 sene evvel 6. Takimdan 58 kiloyla mezun oldum . 15 yasindan bu yanada diyet isinin icindeyim .. Gecen yil ust uste gelen tatilker yuzunden 10kilo kadar aldim . 5 ini verdim 5 kaldi .. Onuda yavasdan vericem acelem yok . Cunki ben biraz aktifim pek evde durmam . Buna gorede dieyetim var iste benim menulerde borek corek gorursrniz sasmayin:) iste boyle kizlar tekrar hosgeldiniz ..

Ay aeben ablacım valla ben unuttum sporu üstelik paso yattım haftasonu yarım saat yürüyüşüm bile yok ama bu hafta bir kilo versem de sporumu yapacağım inşallah borç sonuçta :)

aeben bir sorum olacak. ben de

spor yapıyor musun aeben. benim çabuk kilo alıp zor veren bir yapım var. hedefim 8 kilo vermek. zen bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Mavisim canim siz beni ornek almayin benim acelem yok . Yaza hedefim 60-62arasi yani ..
7. Takima gireli 3-4 ay oldu sanirim. Burde verdim 5 kiloyu .
Spor yapiyorum canim ama hergun degil . Genelde uzun yuruyuslerim olur eskiden cok pilates yapmisligim var ama simdi toto kaldirmiyor .. Yine baslasam super olacak . Hepinize tevsiye ederim pilatesi harika bir srkil ve durus saglar ..

Ay aeben ablacım valla ben unuttum sporu üstelik paso yattım haftasonu yarım saat yürüyüşüm bile yok ama bu hafta bir kilo versem de sporumu yapacağım inşallah borç sonuçta :)
Sen unutursun ama ablan asla unutmaz tamam bu hafta sonu :)
Kendini sartla bu hafta en az 1 kilo bekliyorum senden :)

aeben bir sorum olacak. ben de

spor yapıyor musun aeben. benim çabuk kilo alıp zor veren bir yapım var. hedefim 8 kilo vermek. zen bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Mavis verip veremeyecegin konusunda tedirginlik yasama canim. Kararli olup basla sen. Kilolar gidecektir.

Nasil gecirdin bugunu?

Ben de kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 75 kiloyum 80le bir ay önce bu grupta yarışmaya başladım. Geçen yıl çok kısa sürede 3. Grupta yrışmışlığım var oldum olası yiyip yiyip kilo almayan bir yapım vardı ta ki evlenip bir yılda 10 kilo sonrasında hamile kalıp aldığım kilolardan gram veremeyinceye kadar. 90 kiloyla bir tosuncuk doğurdum ama sadece 6 kilo verdim kalan kiloları bir yıl sonra vermeye başladım iki ileri bir geri en son 75im işte. 5 yıllık evliliğim 2 yaşında bir nurum var. Öğretmenlik mezunuyum iki arada sınava hazırlanıyorum. 170 boyundayım. İstanbulda oturuyorum Aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…