Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi geceler arkadaslar, tatli ruyalar. Insallah yarin tartida '-' gorursunuz:)

Mumu canim asagida seni goruyorum nasilsin bebis oldumu kiz ?

Bugun isi ski tutucam yoksa inmiycek baskul ve artilar

Gunaydin melike asagida seni goruyorum .

Günaydınnnn,

Sabah oğluma kahvaltı hazırlarken ayaküstü bişeyler atıştırdım ,abartmadan,kahvemi içiyorum......bugün yoğun geçecek,akşam görüşürüz...

günaydın canım.bu hafta bakalım senmi benmi daha çok kilo vereceğiz aeben.
Tabiki sennnn . Melikem ben gecen hafta 1.2 verdim yani benim olmayacak bir rakam . O yuzden bu hafta bu kiloyu korusam o bile yeter bana .:) benimle yarismayin daha disli rakibeler bulun . Mesela seni bu hafta honeyle rakibe yapalim bakalim honeymi senmi yuzdede daha cok vereceksiniz ????

Günaydın canlarım.ne oldu bu kk ya böyle ya.2saatten fazladır giremedim.deliricekdim resmen.hiçbir şey yazmıyordu.dün akşam da erken uyudum gelemedim.tam dünkü sohbetleri okuyordum ki birden kesildi.net.de sorun vat zannettim ama kkya girmiyordu bir tek

Şimdi bir kaç işim var.hall edib gelicem hemen.bir elimle çorba yazpıp diyer elimle yazıyorum :) :) :)

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
1 kutu süt
1 avuç çiğ fındık

Selamlar, nasilsiniz?

Tartida eksi gormek cok guzel Oglanin pesine kosmaktan kahvaltiyi yeni yaptim:)

Bugun isi ski tutucam yoksa inmiycek baskul ve artilar

Gunaydin melike asagida seni goruyorum .

Kolay gelsin canim. Insallah kizin kestane sekerlerini iyi saklamistir

günaydın canım.bu hafta bakalım senmi benmi daha çok kilo vereceğiz aeben.

Biz yeniyiz, ilk haftamiz oldugundan en hizli biz veririz. Gel biz yarisalim, ayri bir motivasyon olur

Şimdi bir kaç işim var.hall edib gelicem hemen.bir elimle çorba yazpıp diyer elimle yazıyorum :) :) :)

Kolay gelsin canim. Ne corbasi var menude?

Ooof kızlar benim işim bitmez oldu son zamanlar.tam işimi biyirdim derken kv nin ablası misafirliye geldi.şimdi ek yemek yapıcam.kızımı doyurdum uyusun gemen kalkıp yemek yapıp sunmam gerek.hrm yoruldum hem de buraya gelmek istiyoruuum..

Pratik birseyler yap canim yorma kendini. Biz buradayiz acele etme

Canın bence de bu hafta yeniler,ayşem,melikem ve sen yarışın yüzde olarak.bakalım kim daha güzel sonuçla gelecek.çorbaya geldikdeyse rusların bir sebze çorbası vardır ismi borş diye ondan yaptım.içinde,havuç,kuru soğan,pazı,lahana,patates,domates,biberlerden,et ve maydanoz olur.enfes bir şey çocuklar içinde super bir çorba.isterseniz 1gün yapılışını da koyarım denersiniz.

Afiyet olsun gulum. Bakarim simdi netten tarife

Pratik birseyler yap canim yorma kendini. Ber rdiz buradayiz acele etme
Canım benim ben azeriyim ya biz azeriler hergün çeşit çeşit yemek yapmayız.bir tek misafirliklerde çeşit bol olur.her öyüne bir çeşit en fazla iki çeşit yaparız onu da hamarat olanımız yapar ha ; )

Selam nazım..menün iyi de katılımın iyo deyil be güzelim.nerelerdesin?haftasonları neden gelmiyorsun kuzum sen?kaç zamandır aklımda soracaktım.

Tatli dil&guler yuz onemli olan, gerisi teferruat. Kasma hic:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…