Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuh iki saat önce yazsaymisim olsun önemli değil maksat kilo vermek burada olmak bu hafta olmaz haftaya olur 64 olmaz 63 olur kilolar gitsinde yol uzun daha..

Canım Bahar yeni üye takip işini Sweet arkadasımıza verdi zaten. Sweet de kurala uygun olarak karar verdi. Sanmıyorum Bahar ın kararı farklı olsun. Paylaşalım bence.
Biliyorum canım.ama swet kendisi de emin deyil püsküüte bıraktı.ama sen son listeyi paylaş,gelir de deyişiklik yapatız.zaten derecedeyiz kızlar.ama benim sorunum sırf esmanın ilk haftakı kilosunun havaya uçması...

teşekkür ederim bende arkadaşım meryeme sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum beni zayıflamam için çok destekliyor bu arada arkadaşımda 30 küsür kilo veren bir diyet abidesi her konuda ondan bilgi alabilrsiniz biz onla tek nick tek yürek olduk artık:))

Emin degilse bekleyelim o zaman. 18 e kadar vakit var degil mi?

O da gelseydi takıma Gerci artık yoktur fazla kilosu, 30 verdigine göre. Masallah

Ayyy canım benim..ne iyi...gelince yazışsın bizimle...fikirlerini söylesin....mutlu oluruz...

Tüm takımlar paylaşmış listeyi zaten...durumlar iyi deyil hiç...hadi bizde en zayıf listemizle yarışalımmm...

oy oy oy
fıstıklarım naptınız siz maşallah
keşke izinli olmasaydım yaaa
kesin alırdık birinciliği
5.takıma çok şaşırdım ben asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…