- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
HahahaBak şimdiii...hepimiz birden başlarsak listenin hali fena...
Ben açarım.diyer takımlara duyururuz...jillian 30day kardeşliyi diye...sadece onu yapanlar buluşsun ama.diyer sporlar da karışırsa ortalık karışır,topic maksadından çıkar...sonra biz bitiririz,sonuçları paylaşırız..klzlar gaza gelir yeni bi qrup oluşur,bi kaptan belirlenir aralarında onlar devam eder.düşünsene sonuçlar iyi olursa ve paylaşılırsa ne kadar kadın gaza gelir ve faydalanır...Evet ya kim acicak konuyu peki ?? Herkes hangi gununu yaptigini yazar.. Zaten hickimse yanliz kalmaz baskalari bitirse bile destekolur koruması için yaptig diğer sporları paylasiriz ve zaten ayni gun de başlayan olur kimse yalniz kalmaz.. Ya yapalim bunu lutfeenn..
Evet aynurum yapalim bunu en kisa surede yapalim hem de çok yararli olur ilk biz oluruz ve kaç kadina umut oluruz çok iyi bir şey yapairz.Ben açarım.diyer takımlara duyururuz...jillian 30day kardeşliyi diye...sadece onu yapanlar buluşsun ama.diyer sporlar da karışırsa ortalık karışır,topic maksadından çıkar...sonra biz bitiririz,sonuçları paylaşırız..klzlar gaza gelir yeni bi qrup oluşur,bi kaptan belirlenir aralarında onlar devam eder.düşünsene sonuçlar iyi olursa ve paylaşılırsa ne kadar kadın gaza gelir ve faydalanır...
Bak ben eve gidince 5. Günümü acicamdamlgidince post: 38439598 .!.:Düşündükce içim kıpır kıpır oluyor ya...ne güzel olur...
Evet aynurum katilcaklarin ismini alalim oncesonra liste yapalimÖnce jillian 30day le incelmek için toplanalım diye bi başlık açalım....sonra kızlar toplandıkdan sonra da jillian 30day kardeşliyi diye bi topic açalım...lütfen herkes fikrini yazsın
Bak ben diyorum ki her kes aynı gün başlasın...tam 30gün sürsün...ama siz başlamak isteyenler topiyine yazarsanız herkes gaza gelir...benim düşündüyüm herkesin aynı güm başlaması.levelleri birlikde atlamak...Bak ben eve gidince 5. Günümü acicam
Mesela knuyu acarsin liste yapariz yine kim kacinci gününde hangi levelde paylasirizz
Level sonu ve 30gun sonu olculerimizi paylasirz isteyen fotoğraf da paylasirr
Tabi konunun basinda herkes ölçüsünü de yazmalii
Ay çok heyecanlandmm
Ben daha basindayim tekrar bastan baslayabilirim yarari olur bana ama level 2-3 te olanlar kabul eder mi bilemem canmBak ben diyorum ki her kes aynı gün başlasın...tam 30gün sürsün...ama siz başlamak isteyenler topiyine yazarsanız herkes gaza gelir...benim düşündüyüm herkesin aynı güm başlaması.levelleri birlikde atlamak...
Yaaa evet orası kötü oldu...ben de yılbaşından sonra başlayalım diyorum...çünki tatilde herkes gezmelerde olacak,yapamıycaz her halde...ne yapsak yaaa?hevesim kırıldı siz hepiniz çoktan başlamışsınız...Ben daha basindayim tekrar bastan baslayabilirim yarari olur bana ama level 2-3 te olanlar kabul eder mi bilemem canm
Bence de herkesin ayni gün başlaması daha guduleyici olur, aslında önce duyürü ve talep alinmasi,liste yapılması için bikaç gün verilir sonra da hep beraber başlanırBak ben diyorum ki her kes aynı gün başlasın...tam 30gün sürsün...ama siz başlamak isteyenler topiyine yazarsanız herkes gaza gelir...benim düşündüyüm herkesin aynı güm başlaması.levelleri birlikde atlamak...
Evet aynen benim de düsündüyüm o.önce duyuralım sonra liste yapıp başlayalım...aynı gün...30gün bitiminde biz bitiriyoruz...başka kızlar başlıyor...20gününden sonra tekrar takım toplamak içun duyuruyoruz...aslında tutarsa çok iyi olur...v en şimdi bi arkadaşın ölçülerini gördüm fena gaza gelmiş durumdayım.sen varmısın peki?Bence de herkesin ayni gün başlaması daha guduleyici olur, aslında önce duyürü ve talep alinmasi,liste yapılması için bikaç gün verilir sonra da hep beraber başlanır
Kesinlikle varımEvet aynen benim de düsündüyüm o.önce duyuralım sonra liste yapıp başlayalım...aynı gün...30gün bitiminde biz bitiriyoruz...başka kızlar başlıyor...20gününden sonra tekrar takım toplamak içun duyuruyoruz...aslında tutarsa çok iyi olur...v en şimdi bi arkadaşın ölçülerini gördüm fena gaza gelmiş durumdayım.sen varmısın peki?
Bencede harika olur. Ama şimdi düşündümde bu hafta başlamamak gerek bencede. Dedikleri gibi tartıda artı oluşturursa hedeflerimize ulaşamayız o da olmaz. Bu hafta geçsin yeni yıldan sonra başlarız. Hep beraber başlarsak hem başlangıç bitiş hallerimizi ölçülerimizi paylaşırız ve farkı görenlerde gaza gelir bu sayede şuan gaza geldiğimiz gibi :)Yaaa evet orası kötü oldu...ben de yılbaşından sonra başlayalım diyorum...çünki tatilde herkes gezmelerde olacak,yapamıycaz her halde...ne yapsak yaaa?hevesim kırıldı siz hepiniz çoktan başlamışsınız...
Canm ben uzun bir sure evde olcam aksine daha çok yuklenmeui düşünüyordum sporadamlanur10süre st: 38439780 .!.:Yaaa evet orası kötü oldu...ben de yılbaşından sonra başlayalım diyorum...çünki tatilde herkes gezmelerde olacak,yapamıycaz her halde...ne yapsak yaaa?hevesim kırıldı siz hepiniz çoktan başlamışsınız...
Açıcam kuzum mutlaka çok sevdim bu işi...sen devam et zaten durma...benim düsündüyüm ocak 5ine.o zamana bitirirsin zaten sen...Canm ben uzun bir sure evde olcam aksine daha çok yuklenmeui düşünüyordum spora
Ya herkes ayni gün başlamasa da olur zaten elbet ayni gün başlayan olur
Acalim yine de topigi
Acarsan da takipte olurumAçıcam kuzum mutlaka çok sevdim bu işi...sen devam et zaten durma...benim düsündüyüm ocak 5ine.o zamana bitirirsin zaten sen...
Hakketen ezgim ya 5ci gününse bu gün,sen o zaman 3..levelde olacaksınnnn...ooohhh belki de hedefine ulaşmış olursun...istersen bizimle yeniden başlarsın...Açıcam kuzum mutlaka çok sevdim bu işi...sen devam et zaten durma...benim düsündüyüm ocak 5ine.o zamana bitirirsin zaten sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?