Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de fena halde gaza gelmiş durumdayım şimdi. Ama pcim bozuk.1 2 güne tamir ettirir kocacık.fakat yılbaşından sonra başlasak iyi olur.tatil günlerinde yapamıycam nasılsa.
Ayneeen bende vallaa :) bir kaç gün alışma evresi olacak benim için sanırım cidden ilk kez yapınca zorlanıyo insan

7 aylık galiba diş çıkarıyo yarın evime gidicem inşallah bu annemlerde diyet miyet olmuyo yaa resmen sapıtıyorumm.yarından itibaren sıkıyorum kendimi
O zaman hemen eve gidiyorsun ve şu 2günü telafi ediyorsun...amaaaaan o zaman da buraya gelemiyosun....

sabah 2dlm ekmek klasik kahvaltılık yumurta
öğlen akşam birleşik annem evde pide yaptı
spor bütün gün bebeğimi kucağımda hem yürüttüm hem hoplattım belimden canlanamıyom
kızlar şimdi benim için hafta yarın başlıyor sabah kahvaltımda 1 yumurta ve 1yk yulaf kepeği ile krep yapayım 1 kasede yoğurt diyorum.
öğlen sebze yemeği salata yoğurt
ara 1 meyve yoğurt
akşam salata yoğurt et türlerinden biri 1 meyve yapıcam inşallah cuma 74 bildirimimi yaparım

Tamam canım kim tutat biziii

İyi aksamlar

Angel sayesinde 7. Takımda jillian rüzgarı esmiş masallah. Ne güzel herkes hevesle spor yapıyor

honeyim evde dayanamaz yapar yerim diye inan tarif almadım ama rulo ypmıştı arasında bütün muz vardı üzerinede kakaolu büsküviyi robotta çekmişti o vardı

Yedim ben bunu canım Kesmiyor çok hafif

Yoldaslar gunaydin bnm bi derdim var adet olamiyorum hamile olduğumu zannetmiyorum(takdir ALlahin)diyetten olabilir mi test yapmaya da korkuyorum acikcasi yapmaj istemiyorum..

Cok sıkı diyet yaparsan ya da spor gecikebilir canım. Sen ac kalmıyorsun ama spor hayatında cok yeni. Onun etkisi olabilir.

Bugun nasılsın tatlım?

Merhaba fıstıklarım.dün akşam kızımla beraber erkenden uyudum.sabah da misafirliye geldik.hala da buradayım..

Merak ettim seni canım. İyi olmanıza sevindim. Enişte biran önce yaptırsa da sen de bu hevesle spora baslasan

Hoş geldin canım Uzmanlıgın nedir?

kızlarr benim küçük oğlan sbahtan beri hiç susmuyokii menü yazayım.offfffffffffff

Diş stresi zor oluyor. Cabucak atlatır inşallah.

Raporum
Sabah
Serpme köy kahvaltısı (kiremitte sucuklu yumurta, zeytin, peynir, domates, köz biber ve patlıcan), 1 dilim köy ekmegi ve ayran.

Ögleden sonra
Kebap, salatalar (domates, sogan, köz sogan) ve ayran.

Aksam
Cacık (marul, salatalık ve dereotu, ac degildim).

Gun içinde 1 elma ve 3 ceviz yedim. 1 saat parkta yurudum. Birazdan leslie 5 mil yapacagım. 3.5 litre içtim, 1 litre daha içerim.

Grup mu soruyorsun Aynurcum..Jullian yapanlar birbirini desteklesinler,yapmaya teşvik etsinler diye yazdım yapanları...

Evet Angell daha önce başlamış...ama ben 2 yıldır ara ara yaparım,bide 55 dakikalık bi videosu var...30 gün bitince haftada 3 onu yapacağım... :) 4 aydır favorim Jessica ,kadın öyle yaptırıyor ki gerçekten zaman nasıl geçti anlaşılmıyor...

Menüm

Sabah iştahım yoktu kahve içtim...

13:00 sütlü,pekmezli yulaf ezmesi

13:30 1 kase tarhana çorbası

16:00 yeşil elma

18:00 kıymalı ıspanak

Jullian mıchaels /level 2- 3. Gün

Menümü paylaşayım arkadaşlar
12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
Salatalık
Ceviz
1 bardak Gilaburu suyu

16.00 1 avuç ceviz fındık karışık

17.30 akşam yemeği
nohut yemeği yanında 2 kaşık pilav
Yeşil salata
Yoğurt
1 bardak ayran

18.30 ödem çayı ve 1 parça bitter çikolata

15 dk mekik cekicem göbişim var da

Canım benim nohutla pilav pek olmamış birlikde.. karbonhidrat patlaması...

Ben diyorum ki başlamayanlar birlikde başlasın...neden mi?hani hergün yapıcaz ya. ..1gün yapmayınca ekipden arkaya kalkmak hissi insanı bir az daha teşvik ediyor...hatta böyle bir topic de aça bilirik...super olur...şimdiden ilan edelim,ocağın 5inden başlayalım...her kes vücut ölçülerini yazar ve aynı gün başlarız.30gün...dur ben bi bakayım. Tam ismini yazar,ya da bi link atarmısın sana zahmet..

Ben 30 günlük bir süre ya ,yapmaya üşenirsek birbirimizi takip edelim diye söyledim Aynurcum,.,ocağın 5 inde neredeyse 20. Gün olacak benim ,yarıda bırakmak istemem... süreyi uzatırım yada...

Kadının adı Jullian Michaels... Youtube'dan yapıyorum..

bir topic altında toplanmak çok güzel olur bencede... ben kesinlikleee varımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…