Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Acarsan da takipte olurum
Hem bakarsin belki size daha çok umut olurum, öyle bi durumda olmayi çok isterim sizi motive edici şekilde
Var yaaa sen bununla sıkılaşırsan zaten bitmişdir...yaaaa benim de çok ihtiyacım vaar...şu geniş bacakları toplamaya.. sanki yağ torbaları...hele dizlerimin yanları...

damlanur1istediğim bug38440005 .!.:
Hakketen ezgim ya 5ci gününse bu gün,sen o zaman 3..levelde olacaksınnnn...ooohhh belki de hedefine ulaşmış olursun...istersen bizimle yeniden başlarsın...
Aynen canm demek istedigim buydu.. İnşallah çok olumlu sonuçla donerim.. Ölçülerini aldim foto da çektim gerçi biliyorsunuz benim fotolari ama yine de paylasirim ben öncesi sonrasi diye insallahhh gözle gorulur fark olusurr

Aynen o kadar yumuşak bi yapim var ki ben skilasirsam sizde skilasabilirsiniz
Tas gibi oluruz tass

Ben bu sabah internetten jillian egzersizi yapanların öncesi sonraki fotolarini koymustm aynurum gördün mu onlari

Merhaba canım.hoş geldin diyecektim ama bugün uğramamışsın...
Merhaba aslında takıma alınıp alınmadığımı bilmediğim için kararsız kaldım.Yani kendi kendime yazmak istemedim.Ayrıca 3.çocuğum 9 aylık ve gece beni uykusuz bıraktığı için toparlanmam zor oluyor.Aynı zamanda çalışıyorum.Öğretmenim .Bugün proteinle beslenecektim ama bana göre değil bir kere daha anladım.Ben ekmeği azaltıp normal yemek yiyerek kilo verebilirim.Spora başlamayı çok istiyorum en azından haftada 3 gün veya tavsiye eden olursa koşu bandı almayı düşünebilirim.Bugünlük menü yazmayacağım saçma sapan bir şey oldu çünkü.Yani klasik pazartesiye kaldık yine.Neden 7.takım çünkü 7 benim uğurlu rakamım.Takımlara şöyle bir baktım ve sadece 7 çarptı gözüme.Ayrıca takım lideri sanırım çok kilo vermiş.Kendimi iş başvurusunda gibi hissettim birden.

Yarın bir başlangıç olsun.Bu hafta cumaya kadar 1 kilo rahat veririm.Çünkü 7 kiloyu doğumdan sonra aldım.Çabuk vereceğimi düşünüyorum.Eğer psikolojimdeki kilo veremem veremeyeceğim korkusunu aşarsam bahara en azından ince girmesem de balıketli girmek istiyorum.
Bu haftanın hedefi cumaya kadar 1 kilo

Canım hoşgeldin... İnşallah hayırlısıyla hep beraber kilo veririz :)
Branşın neydi acaba ? Bende bilgisayar öğretmeniyim :)

kızlar bugun mısafırlıkteydım bende sacmaladım
sabah
bır mandalına
bır elma
öglen
aksam arası
sadece cıgkofte marulü bıraz fazla kactı ama
ayran
barbunya
yesılcay bıtkı cayı su
honey ball arkadasım ınsallah oyledır

O zaman tekrar aramıza hoş geldin canım.aslında takımdakı üye sayımız iyi. Ama takıma gelmiş bir üyeyi de geri çevirmem...inşallah sen bizi bırakmadığın sürece birlikdeyiz...bu gün olmamış demişsin.ama yarından ötesi yok...yarın güzel bu kahvaltıyla güne merhaba diyosun ve hemen aramıza geliyosun...tanışalım güzelce..

Ben saçma olarak sadece kahvaltıyı gördüm...meyveyle kahvaltı olmaz ki kuzucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…