Tamam kuzum.senle angel zaten başlamışsınız...siz devam edin.başlamayanlar birlikde başlasın...Ben 30 günlük bir süre ya ,yapmaya üşenirsek birbirimizi takip edelim diye söyledim Aynurcum,.,ocağın 5 inde neredeyse 20. Gün olacak benim ,yarıda bırakmak istemem... süreyi uzatırım yada...
Kadının adı Jullian Michaels... Youtube'dan yapıyorum..
Aslında böyle topic varmış ama ben diyet qruplarında açalım diyorum.linkimizi de tüm takımlarda paylaşırız.. takım üyelerinden iyi destek gelir..bir topic altında toplanmak çok güzel olur bencede... ben kesinlikleee varımmm
Ben de yapamiyorum o şinaviZor zor diyosunuz izledim.çoğu da ayakta yapılan haraketler.şınavl yapamam kesin ben...
hareketler o kadar kolay gözüküyor ama kalbini ağzında attırıyorZor zor diyosunuz izledim.çoğu da ayakta yapılan haraketler.şınavl yapamam kesin ben...
bende şınavda tıkandım kaldım zatenZor zor diyosunuz izledim.çoğu da ayakta yapılan haraketler.şınavl yapamam kesin ben...
ilk eteplarda kilolarınızı kas arasında ödem yaptığı için artıracaktır korkmayın geçecekKeşke angel ölçülerini yazsa da fark var mı görsek...
Sağol bilgin için bitanem...yani 10günde mi bu sonuç?hareketler o kadar kolay gözüküyor ama kalbini ağzında attırıyor
ölçü olarak ta ilk levelinde belden 4 kalçadan 6 cm inceldim
iyimisin diyen arkadaşlarım hayır değilim seviyorum sizleri
Agrili zamanlari mi diyorsunilk eteplarda kilolarınızı kas arasında ödem yaptığı için artıracaktır korkmayın geçecek
evet aynurum 10 günde 2.leveldende 2 gün yapabildim sonrasında bırakmak zorunda kaldım kalp sorunundan dolayı çünkü çok zorlamıştıSağol bilgin için bitanem...yani 10günde mi bu sonuç?
hayır canım kilo artışı yapar ancak o kilo değil kas kütlesinin artışıdırAgrili zamanlari mi diyorsun
çok inceltiyor denedim o yüzden tavsiye ederimhayır canım kilo artışı yapar ancak o kilo değil kas kütlesinin artışıdır
tartı moralinizi bozmasın
Hadi ya.. Cok çok be kadar fark eder ki..hayır canım kilo artışı yapar ancak o kilo değil kas kütlesinin artışıdır
Eveeeeet ayneeeen...ama aynı günde başlayalım...şimdiden açıp duyuralım...keşke aralık başında başlasaydık...yıl başına fit olurduk.ama olsun...benim ihtiyacım olan zaten sıkılaşmak...ama yalnız çekilmiyor...birlikde yapar sonuçları da paylaşırsak sonuç super olur...ilk 30gün aynı kadınlar...aramıza kimseyi almadan 5 10 kişi...her level sonunda paylaşırız ölçülerimizi falab..Ayri mi topic mi acsak??..
Herkes ölçülerini yazsa?..
Birbirimizi takip etsek?..
Bak şimdiii...hepimiz birden başlarsak listenin hali fena...hayır canım kilo artışı yapar ancak o kilo değil kas kütlesinin artışıdır
Sende bizimle yapsana yeniden handem?çok inceltiyor denedim o yüzden tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?