Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kuzum.senle angel zaten başlamışsınız...siz devam edin.başlamayanlar birlikde başlasın...

Zor zor diyosunuz izledim.çoğu da ayakta yapılan haraketler.şınavl yapamam kesin ben...

Zor zor diyosunuz izledim.çoğu da ayakta yapılan haraketler.şınavl yapamam kesin ben...
hareketler o kadar kolay gözüküyor ama kalbini ağzında attırıyor
ölçü olarak ta ilk levelinde belden 4 kalçadan 6 cm inceldim
iyimisin diyen arkadaşlarım hayır değilim seviyorum sizleri

hareketler o kadar kolay gözüküyor ama kalbini ağzında attırıyor
ölçü olarak ta ilk levelinde belden 4 kalçadan 6 cm inceldim
iyimisin diyen arkadaşlarım hayır değilim seviyorum sizleri
Sağol bilgin için bitanem...yani 10günde mi bu sonuç?

hayır canım kilo artışı yapar ancak o kilo değil kas kütlesinin artışıdır
tartı moralinizi bozmasın
Hadi ya.. Cok çok be kadar fark eder ki..
Hem yagli bi goruntudense kasli olsun tartida arti ciksinn..
Karin kasim cikmisken kilom fazla ciksa takilmam sanirim

Ayri mi topic mi acsak??..
Herkes ölçülerini yazsa?..
Birbirimizi takip etsek?..
Eveeeeet ayneeeen...ama aynı günde başlayalım...şimdiden açıp duyuralım...keşke aralık başında başlasaydık...yıl başına fit olurduk.ama olsun...benim ihtiyacım olan zaten sıkılaşmak...ama yalnız çekilmiyor...birlikde yapar sonuçları da paylaşırsak sonuç super olur...ilk 30gün aynı kadınlar...aramıza kimseyi almadan 5 10 kişi...her level sonunda paylaşırız ölçülerimizi falab..

Evet ya kim acicak konuyu peki ?? Herkes hangi gununu yaptigini yazar.. Zaten hickimse yanliz kalmaz baskalari bitirse bile destekolur koruması için yaptig diğer sporları paylasiriz ve zaten ayni gun de başlayan olur kimse yalniz kalmaz.. Ya yapalim bunu lutfeenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…