- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Dün ben ilk 5-10 dksını falan yaptım ama şınava gelince iptal oldumGunaydiiinnn
Aeben ablacigimm nasil gecti tatilinn
Aynurum ne dusunuyosun topic konusunda ne zaman acmayi planliyosub
Dun jilliana baslamak isteyenler basladi mi yoksa topigi mi bekliyo
Tarzcım ben sürekli spor yaptığım için level 1 i atladım,sen 1 den başla...30 günlük program..10 ar günlük etaplarda yapıyosun hem kısa 30 dakika sürüyor ama çok etkili...daha önce yaptığım için biliyorum..
Herkese günaydınlaarr :)
Maalesef kötü bir sabah uyandım diyebilirim. Son iki haftadır bağırsak problemi yaşıyorum sebepsiz yereve sanırım regl zamanımda gelince üst üste oldu inanılmaz şişlik ve kilo artışı göründü. İnşallah cumaya dek biter yoksa moralmen sıfıra düştüm.
Ben 2 ay pilatese gittim onun hareketlerine benziyor bu Jillian 30dayJillian 30day yaz youtoube de çıkıcak..
Saggol bocum ..ablam yeni katilan arkadaslarimiz var ya da ben sonradan gormusum bilmiyorm
Jilliana baslamak icin baya bi hirslandik..
Onun disinda bisey oldu mi acaba hafiza kaybi yasiuorum sanirim
merhaba kizlar ben de takima katilmak istiyorum formumu doldurdum simdi ne yapmam gerekiyor??
ADINIZ: fatoş
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 67,5
HEDEF KİLONUZ: 59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırmalari
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlığımı bozuyor ve kendime güvenimi azaltıyor
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: evliyim, çocuğum yok, öğretim gorevlisiyim :)
Tarz hosgeldin canim ... Motive bakimindan biz elimizden geleni yapariz ama is sizlerde kendinizde bitiyorkızlar desteklerinizi bekliyorum motivasyonum açımdan
Evet var karışık bitki çayı yazıyor hatta onu diyorsun sanırım. Bugün kullanıcam kesinliklePerim bir kac gun tartilma canim benim . Birde evde form cayin yokmu bagirsaklarini cozmek icin . Bimdeki form cayi beni hemen cozer bir dene .. Cumaya regl kalmaz gulum bos yere uzme kendini .. Hepimizin boyle karamsar oldugu gunler olur ve olacaktabi burda niye variz
Heeeyyy kuzummmm bizim fikir nasıl?katılmak istemezmisin?
Günaydın kızlarr...
Nasılsınız, haftasonunuz nasıl geçti...
Ben az önce kepek ekmeğinden tost yedim açık çay ile (şekersiz)
Benim moralim çok bozuk...hani herşeyi yendiyimi söylüyordum ya yine başlıyor galiba zor günler...1yılda belki 2defa kahvaltısız güne başlamışımdır onlardan biri de bu gün...
Gunaydin ben döndüm :)
Cok guzel bir hafta sonuydu .. Kilo konusu haric tabi ...
Sizler neler yaptiniz bakim ..
300 mesaj var oooo nasil okunacak bunlar ...
Herkese günaydınlaarr :)
Maalesef kötü bir sabah uyandım diyebilirim. Son iki haftadır bağırsak problemi yaşıyorum sebepsiz yereve sanırım regl zamanımda gelince üst üste oldu inanılmaz şişlik ve kilo artışı göründü. İnşallah cumaya dek biter yoksa moralmen sıfıra düştüm.
günaydın fıstıklar dünden beri ancak okudum geçmişi, gevezeler sizi
annanemizi çok özlemişiz doruk deliriyor annane-dede diye. benim tepeme çıkıp mızmızlanmaları bitti
öpüyorum hepinizi çoook
dün kusrtan inanılmaz bir grip virüsüyle baş etmek zorunda kaldım şekerler bugün daha toparlandım kahvaltımı yaptım kahvaltım aşağıdaki şekildedir şekerler
kahvaltım:
bol maydonoz
1 adet haş. yumurta
4 zeytin
2 dilim k.ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?