- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Dün buna + olarak 30 dk daha bisikletle çalıştım. 1 lt daha su içtim. Akşam yeşil çayıda içtim toplamda iki oldu :)Bugünki menüm
Sabah:
1 yumurta (tavada,tereyağlı)
1 kk peynir (tuzsuz,
4 zeytin
Domates,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Öğle:
1 kase yoğurt
3 tane eti form limon lifli kepekli bisküvi
Akşam:
3 kalem pirzola
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 lt su içtim. 30 dk bisikletle çalıştım. 1 yaseminli yeşil çay içtim. Jillian'a başladım ama tamamlayamadım akşam tekrarlayacağım olmadı böyle :) Ve yine akşam yatmadan evvel yaseminli yeşil çay içeceğim.
Evet meyve ve sebze hiç yok ama muhakkak akşamları bir kase salata yiyorum. hafta sonu evdeyken öğlenleri de yemeye çalışıyorum. üstüne bol zeytinyağı döküyorum. hatta bi ara annem bi tatlı kaşığı zeytinyağ iç her sabah dedi denedim bi kere ama hep mi yapsam acabaCanım çok hatırlamıyorum. Sen sebzeyi tamamen mi kestin? Kronik kabızlıga dönüşmesin. Yemiyorsan salata ekle menülerine. Meyve de yemiyorsun bildigim kadarıyla. Lifli gıdalar alman lazım...
Evet meyve ve sebze hiç yok ama muhakkak akşamları bir kase salata yiyorum. hafta sonu evdeyken öğlenleri de yemeye çalışıyorum. üstüne bol zeytinyağı döküyorum. hatta bi ara annem bi tatlı kaşığı zeytinyağ iç her sabah dedi denedim bi kere ama hep mi yapsam acaba
Gunaydın bol egzersizli yüksek motivasyonlu bir hafta olsun
Angel ilk yazdıgında bakmıştım canım. Beni cezbeden aktiviteler degil. Ben yürümeyi seviyorum
İyiyiz tatlım. Sen neler yaptın?
Oy verdim güzelim. Hayırdır ne oldu?
Hoş geldinİyi vakit gecirmene sevindim, özledik seni
Hande sıkıntılıydı bu hafta sonu. Sıkıntısı da onu yemeye itmiş. 4 kilo aldım diyordu 1 haftada. İnşallah bugun daha moralli gelir.
Takımda jillian rüzgarı esiyor. Herkes spor yapıyor/yapmaya hevesleniyor
Yeni arkadaslarımız var
Canım çok hatırlamıyorum. Sen sebzeyi tamamen mi kestin? Kronik kabızlıga dönüşmesin. Yemiyorsan salata ekle menülerine. Meyve de yemiyorsun bildigim kadarıyla. Lifli gıdalar alman lazım...
Senin de keyfin yerine gelmiştirİyi eglenceler canım
Cok gecmiş olsun canım.
Saggol bocum ..
Bende sizinle baslayabilirim ama nasil bir bakmam lazim ..
1-1,5 kilo kadar artim var sanirim ama iner yarina sislik yeme duzemin yoktu , yeni insanlar davetler vs derken hic dikkat etmedim. sefam olsun nefes alip döndüm ...
Evet baya yeni arkadaslar var , listede yer varmiki ?
Birde paylasimdaki oylama ne oldu gene 1 haftalik kilolar ucacak . Aslinda en guzel cozum swetinkiydi , benimde swetden once aklimdaki oydu aslinda ama puskuute tekrar is cikacak ilk kilolari eklemek vs diye soylememistim .. Gogo fatkli bir sey sunmus ama bence swetin dedigi daha iyiydi . Neyse cogunluk ne derse ona uyalim cok takmaya gerek yok zaten bu yeninkurallar herkesi kapranlari puskutumu gerdi bir kara baglansin ne yapalim ...
Hande nerde ?
dün kusrtan inanılmaz bir grip virüsüyle baş etmek zorunda kaldım şekerler bugün daha toparlandım kahvaltımı yaptım kahvaltım aşağıdaki şekildedir şekerler
kahvaltım:
bol maydonoz
1 adet haş. yumurta
4 zeytin
2 dilim k.ekmeği
kızlar desteklerinizi bekliyorum motivasyonum açımdan
Tarz hosgeldin canim ... Motive bakimindan biz elimizden geleni yapariz ama is sizlerde kendinizde bitiyor
hoşgeldin aeben,
geçmiş olsun canıım
her konuda tam destek bizden canım,
bu arada tarz cım dün jillian shared level 1/1 bitirdim, hadi sende başla beraber ilerleyelim ne dersin
başlamayı düşünüyorum canım birazdan işe gideceğim akşam gelip netten bakayım ama bir ara leslie yapmıştım zevkle bacaklarımı inanılmaz zayıflatmıştı başlayacağım bir de zumbaya bayılıyorum çoşkuyu verip spor yapıyorum
Evet bencede. Genelde geçer gider diyoruz ama olmuyor. Hergün kilo alıyormuş gibi ilerliyorum halbuki durum bambaşkaYiyebilirsen her sabah 2-3 tane kayısı ye. Salatalarını da zeytin yaglı yaparsan sanırım durum çözülür. Bizler kabızlık deyip geciyoruz, normal sanıyoruz ama degil. Sıkıntılı neticeleri olabilir. Aman dikkat et gülüm.
Her zamaaankızlar desteklerinizi bekliyorum motivasyonum açımdan
Seni bekliyordum ablam oy kullanmak için.ben de ayyyynen sana katılıyorum...yine üyenin bi haftada verdiyi kilo kayb olacak...sweetin bulduğu çözüm çok çok daha iyi...düşünsene yeni üyesin ve senin neredeyse 10günde verdiyin kilo görünmeyecek...ben böyle düşünerek oyumu hayır kullanmak istiyorumSaggol bocum ..
Bende sizinle baslayabilirim ama nasil bir bakmam lazim ..
1-1,5 kilo kadar artim var sanirim ama iner yarina sislik yeme duzemin yoktu , yeni insanlar davetler vs derken hic dikkat etmedim. sefam olsun nefes alip döndüm ...
Evet baya yeni arkadaslar var , listede yer varmiki ?
Birde paylasimdaki oylama ne oldu gene 1 haftalik kilolar ucacak . Aslinda en guzel cozum swetinkiydi , benimde swetden once aklimdaki oydu aslinda ama puskuute tekrar is cikacak ilk kilolari eklemek vs diye soylememistim .. Gogo fatkli bir sey sunmus ama bence swetin dedigi daha iyiydi . Neyse cogunluk ne derse ona uyalim cok takmaya gerek yok zaten bu yeninkurallar herkesi kapranlari puskutumu gerdi bir kara baglansin ne yapalim ...
Hande nerde ?
günaydınlar herkese . sohbetiniz bol olsun kızlar geçmişi oku oku bitmedi .
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
siyah zeytin
öğlen
yumurtalı taze fasülye kavurması
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
yumurtalı taze fasülye kavurması
yoğurt
bu hafta yemekhanede bana uyan yemek yok malesef onun için evden getirdiğim yemeği iki öğün yiyeceğim . iki farklı yemek yapmaya çalışacağım arada ama çocukla zor gibi bakalım
bugün spor yok temizlik günü haftasonu miskin miskin oturduk ve yattık oğluşla
Ne güzel yemekhaneniz var ezgiÖğlen yemekhane de ezogelin çorba manti meyhane pilavi ve meyve varmis ben corbayla meyveyi yiycem
Nasıl yapıyorsun canım fasulyeyi?:)
Öğlen yemekhane de ezogelin çorba manti meyhane pilavi ve meyve varmis ben corbayla meyveyi yiycem
Ya ben o pilavi hic sevmem annem de yapsa yememzayifolacam .!.:bence meyhane pilavı harika olur, kaçırma ye ,
Doçentlere yemek cikartinca boyle ozeniyolarNe güzel yemekhaneniz var ezgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?