Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün buna + olarak 30 dk daha bisikletle çalıştım. 1 lt daha su içtim. Akşam yeşil çayıda içtim toplamda iki oldu :)

Canım çok hatırlamıyorum. Sen sebzeyi tamamen mi kestin? Kronik kabızlıga dönüşmesin. Yemiyorsan salata ekle menülerine. Meyve de yemiyorsun bildigim kadarıyla. Lifli gıdalar alman lazım...
Evet meyve ve sebze hiç yok ama muhakkak akşamları bir kase salata yiyorum. hafta sonu evdeyken öğlenleri de yemeye çalışıyorum. üstüne bol zeytinyağı döküyorum. hatta bi ara annem bi tatlı kaşığı zeytinyağ iç her sabah dedi denedim bi kere ama hep mi yapsam acaba

Yiyebilirsen her sabah 2-3 tane kayısı ye. Salatalarını da zeytin yaglı yaparsan sanırım durum çözülür. Bizler kabızlık deyip geciyoruz, normal sanıyoruz ama degil. Sıkıntılı neticeleri olabilir. Aman dikkat et gülüm.

tşk ederim canım

hoşgeldin aeben,

geçmiş olsun canıım

kızlar desteklerinizi bekliyorum motivasyonum açımdan

her konuda tam destek bizden canım,

bu arada tarz cım dün jillian shared level 1/1 bitirdim, hadi sende başla beraber ilerleyelim ne dersin

hoşgeldin aeben,

geçmiş olsun canıım

her konuda tam destek bizden canım,

bu arada tarz cım dün jillian shared level 1/1 bitirdim, hadi sende başla beraber ilerleyelim ne dersin

başlamayı düşünüyorum canım birazdan işe gideceğim akşam gelip netten bakayım ama bir ara leslie yapmıştım zevkle bacaklarımı inanılmaz zayıflatmıştı başlayacağım bir de zumbaya bayılıyorum çoşkuyu verip spor yapıyorum

zumba yı bende duydum, leslie de yaptım, ama jillian 25-30 dk da ter attırıyor bu nedenle seviyorum, topikte baya kişi başladı ve başlıycak, zaten sonuçları yazarsak sizlerde gaza gelir başlarsınız

Evet bencede. Genelde geçer gider diyoruz ama olmuyor. Hergün kilo alıyormuş gibi ilerliyorum halbuki durum bambaşka

Seni bekliyordum ablam oy kullanmak için.ben de ayyyynen sana katılıyorum...yine üyenin bi haftada verdiyi kilo kayb olacak...sweetin bulduğu çözüm çok çok daha iyi...düşünsene yeni üyesin ve senin neredeyse 10günde verdiyin kilo görünmeyecek...ben böyle düşünerek oyumu hayır kullanmak istiyorum

günaydınlar herkese . sohbetiniz bol olsun kızlar geçmişi oku oku bitmedi .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
siyah zeytin

öğlen
yumurtalı taze fasülye kavurması
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
yumurtalı taze fasülye kavurması
yoğurt

bu hafta yemekhanede bana uyan yemek yok malesef onun için evden getirdiğim yemeği iki öğün yiyeceğim . iki farklı yemek yapmaya çalışacağım arada ama çocukla zor gibi bakalım
bugün spor yok temizlik günü haftasonu miskin miskin oturduk ve yattık oğluşla

Nasıl yapıyorsun canım fasulyeyi?:)

Öğlen yemekhane de ezogelin çorba manti meyhane pilavi ve meyve varmis ben corbayla meyveyi yiycem

Nasıl yapıyorsun canım fasulyeyi?:)

canım yazdan aldığım fasülyeleri haşlayıp buzluğa atmıştım . soğanı kavurup salçamı ekledim sonrasında fasülyeyi ekleyip kavurdum piştikten sonra üzerine yumurtasını kırıp tuzunu ekledim afiyetle yemek için işyerine getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…