Ya ben o pilavi hic sevmem annem de yapsa yemem
Gel yiyelim birliktteben bayılırım
Gel yiyelim birliktte
Damlam karar oy cokluguyla alinmis guzelim . Ben sana cogunluga uy diycektim zaten .cunki paylasim alani ve puskuutum bu konuda gerildi iyce. ne yapalim bir haftalik kilolarda gorunmasin onemli olanSeni bekliyordum ablam oy kullanmak için.ben de ayyyynen sana katılıyorum...yine üyenin bi haftada verdiyi kilo kayb olacak...sweetin bulduğu çözüm çok çok daha iyi...düşünsene yeni üyesin ve senin neredeyse 10günde verdiyin kilo görünmeyecek...ben böyle düşünerek oyumu hayır kullanmak istiyorum
Hulyacim vede damlam kk nin spor bolumunde konu açin linkinide buraya kopyalayin . Bizim takimdan yapmak isteyen kisilerde olculerini not alip baslasin .. Oraya takina ifade verdigimiz gibi jillian ifadesi verilsin ve sonuclar paylasilsinGrup mu soruyorsun Aynurcum..Jullian yapanlar birbirini desteklesinler,yapmaya teşvik etsinler diye yazdım yapanları...
Amanınnn daha şimdi gördüm...yok ben soracaktım zaten.oy çokluğuyla olsa hayır diyecektim,oy birliyi olsa evet...asla yeni bir huzursuzluk yaratmak istemem,ama fikrimi de belirtmek isterim yani...olsun...karar neyse uyarız...Damlam karar oy cokluguyla alinmis guzelim . Ben sana cogunluga uy diycektim zaten .cunki paylasim alani ve puskuutum bu konuda gerildi iyce. ne yapalim bir haftalik kilolarda gorunmasin onemli olan
O kisinin zayiflamasi sonucta ...
Hafta sonu giremedim ya degilse paylasima yazacaktim swetin onerisi daha iyiydi . .
Ama artik bizde bu konuda cok yazmayalim bence.hayirli olsun biz kilomuzu verelim hakettigim dereceleri alalim yeter
Bölümün nerede olduğunum ne önemi var ablam.yeterki insanları teşvik edelim.ben takım içinde deyil,tüm takımlarca yapalım diyorum...herkese duyurur...gönüllü kızları toplar ve ocak başından başlarız inşallah...Hulyacim vede damlam kk nin spor bolumunde konu açin linkinide buraya kopyalayin . Bizim takimdan yapmak isteyen kisilerde olculerini not alip baslasin .. Oraya takina ifade verdigimiz gibi jillian ifadesi verilsin ve sonuclar paylasilsin
Diyet guruplarinda daha once vardi boyke bir spor linki her hafta olcu vererek yarisilirdi . Spor bolumune tasidilar
Karar senin damlam , bazi bolumleri tasiyorlarda ondan demistim . Puskuutle konus konu acmak hakkinda okeylerse burda spor bolumu acmayi paylasima ve tum takimlara duyurursunBölümün nerede olduğunum ne önemi var ablam.yeterki insanları teşvik edelim.ben takım içinde deyil,tüm takımlarca yapalım diyorum...herkese duyurur...gönüllü kızları toplar ve ocak başından başlarız inşallah...
Bak burada spor bölümü açmak da olur ablam...konuşurum...Allahımmmm bi pcim tamir olsa yaa...akşamdan çantasına koyup kapının önüne koymuşum yarın kocam götürsün diye adam yine unutmuş...unutmuş mu ya benimle mi inatlaşıyor bilemedim.Karar senin damlam , bazi bolumleri tasiyorlarda ondan demistim . Puskuutle konus konu acmak hakkinda okeylerse burda spor bolumu acmayi paylasima ve tum takimlara duyurursun
Canım hoşgeldin... İnşallah hayırlısıyla hep beraber kilo veririz :)
Branşın neydi acaba ? Bende bilgisayar öğretmeniyim :)
Tabiki gider canım...yeni başladın daha. ..menünü de akşam birlikde yazarsan çok iyi olur...Herkese merhaba bu sabah 76.5 ile uyandım,çok mutluyum sevindiğim kiloya bak ama yarım yarım da olsa gidecek.
Sabah:1 dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik ,3 çeri domates,2 zeytin,ş.siz çay
Ara:Yok maalesef
Öğlen:Gelince az çerez yedim
Sonra tarhana içip,ebegümeci, yoğurt ve 1-2 d.ekmek yiyeceğim.
Ara:Leblebi ve hurma yiyeceğim.Akşama Allah kerim.
Su olarak 0.5 lt limonlu tarçınlı su içtim.Cumaya 76 kesin de acaba daha fazla gider mi?
İyi etmişsin kuzum...afiyet olsun...Kızlarrrr yemekte balık vardı...
Balık ve bulgur pilavı yedim ve salata
ok!Akşama da barbunya ve salata yiyeceğim.Akşam karbonhidrat yok çünkü o zaman daha kolay veriyorum.Yatmadan önce de limonlu su .Tabiki gider canım...yeni başladın daha. ..menünü de akşam birlikde yazarsan çok iyi olur...
Bi çocuğun düzenini sadece annesi bilir,zaten kızın buna alışmış,nasılsa öyle devam et...Ooof ya sabah kahvaltı yapmadım diye geberiyorum açlıktan ya...kızım uyansın kalkarım ben de.yatak odasında yatağa gömüldüm...burdan dışarı çıkmak istemiyorum...sizinle bir şey paylaşmak istiyorum,çocuklu anneler yardım lütfen.benim kızımın yeme düzeni şöyle.
9.30da uyanır...10.30kahvaltı
14.00da uyur 15.30da öylen
20.30da akşam yemeyi ve 21.00 da uyku...
aralarda mutlaka meyve,biskuvi ve yogurt yer.benim kv yine kafasına bi şey takdı.herzaman bi şeylere takar ve onu yaptırıncaya kadar ortalığı 1 1 ne katar...şimdi kafasına takdığı şeyse neden çocuğu öylen yedirmeden uyutuyomuşu..100defa söyledim.uykudan önce verine iyi yemiyor,ama uyandıktan sonra çok iştahla yiyor.ben kendi çocuğumun düzenini bilmezmiyim yahu.sizce kötümü?kaç gündür evde şu konu var.o 1şey söylediyinde ellerim esmeye başlıyor,kalp çarpıntın artıyor,kulaklarım tıkanıyor.sanırlm bu durum kocamın bana sus aynur herşeye cevap verme,boş ver demesinden dolayı susup da içime attıklarımdan dolayı yarandı.kaç gündür de kafamı içi ağrıyor,yara gibi sanki,saç diplerim falan...
Aebencimmm hoşgeldin,özlettin kendini bacım..Karar senin damlam , bazi bolumleri tasiyorlarda ondan demistim . Puskuutle konus konu acmak hakkinda okeylerse burda spor bolumu acmayi paylasima ve tum takimlara duyurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?