Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
1 avuç fındık

öğlen
8 adet hazır çiğ köfte (bim'den)
2 avuç karışık kuruyemiş
1 armut

akşam
1 kase yoğurt
1 adet havuç (ceza)

su içilecek
jillian1/2 yapılacak inşallah

Angel sadece aksam ogunun diyetlik olmus !
Daha dikkatli ol canim ...

Ablacım haftasonu eşim evde olunca genelde böyle oluyor çünkü bu diyet meselesi yüzünden çok tartışıyoruz onu yemem dediğimde bisürü lafediyor ben kilo verirken hiçbirzmn tam anlamıyla kısmıyorum yediğim saatlere dikkat ediyorum içeriğine göre tüketiyorum çünkü nezamn herşeyi kesip diyet yapsam fazlasıyla geri aldım sonrasında devam ettirebileceğim şekilde ilerlemek istiyorum ben

Kahvaltıyı gec yaptıgından 2 de acıkmaması cok normal. Neden anlayamıyor bunu senin kv acaba

Buraya kadar ona verilecek makul cevabı yazdım. Onun herseye bu kadar müdahale etmesi ayrı bir konu. Sen de sinir stresten saglık sorunları yasıyorsun. Eşin biraz daha duyarlı olsa keşke. Yası senden büyük mü canım? Laf söz dinlemiyor gibi de o yüzden sordum.

Selam canım, geldi mi senin misafir (adet)?

Tamam angelim ayni durumda oldugumdan seni anliyorum .. Henuz yeni taniyoruz birbirimizi genel diyet anlaminda yazmistim

Zayifim kuruyemis cukurunami dustun yahuuu ?:)

Daha evin isinden cikamadim iyimi birde uykum var sormayin ...

Damlam kuzunun yemek duzeni iyi kayin validen niye oyle diyorki aceba . Uykuya ac yatmasin daha iyi uyusun diyemi oyle diyorki ?

Neyse sizin cevaplarınız yeterdi bana,vicdan azabı çekiyordum acaba çocuğu aç mı bırakıyorum diye.guya 3defa yemek azmış...kuzum kocamla aynı yaştayız...bugün arabayla gitmemiş işe ondan götürmemişmişşş...

Daha evin isinden cikamadim iyimi birde uykum var sormayin ...

Damlam kuzunun yemek duzeni iyi kayin validen niye oyle diyorki aceba . Uykuya ac yatmasin daha iyi uyusun diyemi oyle diyorki ?
Sen illa şu kv i haklı çıkarıcak bi yol bulursun ablam yaaa...evet guya çocuk aç uyuyamazmış,delirdim acıkmazki daha demekden...

damla senin kuzunun yemek düzeni gayet iyi canım

benim oğluş 10 gibi kahvaltı yapar
saat 12:30 gibi uyur yeri geldiğinde 3 saat kadar yatar
sonra kalkar yemek yer
arada mevye yer
akşamda bazen bizimle yer bazende mama içip uyur

Pc için demedin canım. Yazdıklarını birarada düşününce ayrı evdesiniz ama aynı gibi yasanıyor, esin senin sıkıntına arkasını dönüp bir de aynur sus herseye cevap verme diyor...

Öyle olunca acaba yası cok mu büyük bastırıyor seni bu kadar diye düşündüm. Benim eşimle aramda 4 yas var

Haa ondan mı?yok kuzum yani annesinin bu çekilmez huyu sırf bana deyil.kızlarına oğluna da öyle.o da ben nasıl umursamıyorsam sen de öyle yap hersöylediyine takılma diye,cevap verme boş ver diyor...

Ohhh be rahatladım vallaha.. kızımın kilosu falan da yaşlna göre iyi yani...az yemiş olsa zayıflar dimi?neyse ya.kocama da söyledim zaten...bunun için bi gün yine olay çıkacak...

Haa ondan mı?yok kuzum yani annesinin bu çekilmez huyu sırf bana deyil.kızlarına oğluna da öyle.o da ben nasıl umursamıyorsam sen de öyle yap hersöylediyine takılma diye,cevap verme boş ver diyor...

Anladım gülüm. İnşallah söylenmeyi bırakır sen de nefes alırsın.

Yarısma nasıl gidiyor? Sabah en yüksek oy senindi

Ohhh be rahatladım vallaha.. kızımın kilosu falan da yaşlna göre iyi yani...az yemiş olsa zayıflar dimi?neyse ya.kocama da söyledim zaten...bunun için bi gün yine olay çıkacak...

Ac cocuk uyur mu canım... Hiç takılma onlara. Sen annesin. Senden çok kimse o yavruyu düşünemez. Anneliginden şüphe etme...

gelmedi gelmedi gelemıyor ..sıkıntıdaydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…