Angel sadece aksam ogunun diyetlik olmus !
Daha dikkatli ol canim ...
Ooof ya sabah kahvaltı yapmadım diye geberiyorum açlıktan ya...kızım uyansın kalkarım ben de.yatak odasında yatağa gömüldüm...burdan dışarı çıkmak istemiyorum...sizinle bir şey paylaşmak istiyorum,çocuklu anneler yardım lütfen.benim kızımın yeme düzeni şöyle.
9.30da uyanır...10.30kahvaltı
14.00da uyur 15.30da öylen
20.30da akşam yemeyi ve 21.00 da uyku...
aralarda mutlaka meyve,biskuvi ve yogurt yer.benim kv yine kafasına bi şey takdı.herzaman bi şeylere takar ve onu yaptırıncaya kadar ortalığı 1 1 ne katar...şimdi kafasına takdığı şeyse neden çocuğu öylen yedirmeden uyutuyomuşu..100defa söyledim.uykudan önce verine iyi yemiyor,ama uyandıktan sonra çok iştahla yiyor.ben kendi çocuğumun düzenini bilmezmiyim yahu.sizce kötümü?kaç gündür evde şu konu var.o 1şey söylediyinde ellerim esmeye başlıyor,kalp çarpıntın artıyor,kulaklarım tıkanıyor.sanırlm bu durum kocamın bana sus aynur herşeye cevap verme,boş ver demesinden dolayı susup da içime attıklarımdan dolayı yarandı.kaç gündür de kafamı içi ağrıyor,yara gibi sanki,saç diplerim falan...
selm arkadaslr
Tamam angelim ayni durumda oldugumdan seni anliyorum .. Henuz yeni taniyoruz birbirimizi genel diyet anlaminda yazmistimAblacım haftasonu eşim evde olunca genelde böyle oluyor çünkü bu diyet meselesi yüzünden çok tartışıyoruz onu yemem dediğimde bisürü lafediyorben kilo verirken hiçbirzmn tam anlamıyla kısmıyorum yediğim saatlere dikkat ediyorum içeriğine göre tüketiyorum çünkü nezamn herşeyi kesip diyet yapsam
fazlasıyla geri aldımsonrasında devam ettirebileceğim şekilde ilerlemek istiyorum ben
Ay hic sorma hulyacim yolda gidiyorum net patetiniz bitti demezmiAebencimmm hoşgeldin,özlettin kendini bacım..
Zayifim kuruyemis cukurunami dustun yahuuu ?:)bu günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
1 avuç fındık
öğlen
8 adet hazır çiğ köfte (bim'den)
2 avuç karışık kuruyemiş
1 armut
akşam
1 kase yoğurt
1 adet havuç (ceza)
su içilecek
jillian1/2 yapılacak inşallah
Neyse sizin cevaplarınız yeterdi bana,vicdan azabı çekiyordum acaba çocuğu aç mı bırakıyorum diye.guya 3defa yemek azmış...kuzum kocamla aynı yaştayız...bugün arabayla gitmemiş işe ondan götürmemişmişşş...Kahvaltıyı gec yaptıgından 2 de acıkmaması cok normal. Neden anlayamıyor bunu senin kv acaba
Buraya kadar ona verilecek makul cevabı yazdım. Onun herseye bu kadar müdahale etmesi ayrı bir konu. Sen de sinir stresten saglık sorunları yasıyorsun. Eşin biraz daha duyarlı olsa keşke. Yası senden büyük mü canım? Laf söz dinlemiyor gibi de o yüzden sordum.
Selam canım, geldi mi senin misafir (adet)?
Sen illa şu kv i haklı çıkarıcak bi yol bulursun ablam yaaa...evet guya çocuk aç uyuyamazmış,delirdim acıkmazki daha demekden...Daha evin isinden cikamadim iyimibirde uykum var sormayin ...
Damlam kuzunun yemek duzeni iyi kayin validen niye oyle diyorki aceba . Uykuya ac yatmasin daha iyi uyusun diyemi oyle diyorki ?
Neyse sizin cevaplarınız yeterdi bana,vicdan azabı çekiyordum acaba çocuğu aç mı bırakıyorum diye.guya 3defa yemek azmış...kuzum kocamla aynı yaştayız...bugün arabayla gitmemiş işe ondan götürmemişmişşş...
Haa ondan mı?yok kuzum yani annesinin bu çekilmez huyu sırf bana deyil.kızlarına oğluna da öyle.o da ben nasıl umursamıyorsam sen de öyle yap hersöylediyine takılma diye,cevap verme boş ver diyor...Pc için demedin canım. Yazdıklarını birarada düşününce ayrı evdesiniz ama aynı gibi yasanıyor, esin senin sıkıntına arkasını dönüp bir de aynur sus herseye cevap verme diyor...
Öyle olunca acaba yası cok mu büyük bastırıyor seni bu kadar diye düşündüm. Benim eşimle aramda 4 yas var
Ohhh be rahatladım vallaha.. kızımın kilosu falan da yaşlna göre iyi yani...az yemiş olsa zayıflar dimi?neyse ya.kocama da söyledim zaten...bunun için bi gün yine olay çıkacak...damla senin kuzunun yemek düzeni gayet iyi canım
benim oğluş 10 gibi kahvaltı yapar
saat 12:30 gibi uyur yeri geldiğinde 3 saat kadar yatar
sonra kalkar yemek yer
arada mevye yer
akşamda bazen bizimle yer bazende mama içip uyur
Haa ondan mı?yok kuzum yani annesinin bu çekilmez huyu sırf bana deyil.kızlarına oğluna da öyle.o da ben nasıl umursamıyorsam sen de öyle yap hersöylediyine takılma diye,cevap verme boş ver diyor...
Ohhh be rahatladım vallaha.. kızımın kilosu falan da yaşlna göre iyi yani...az yemiş olsa zayıflar dimi?neyse ya.kocama da söyledim zaten...bunun için bi gün yine olay çıkacak...
Yok canım ya.şimdi ekmek içinde sunumu olan çorba almış başını gitmiş...Anladım gülüm. İnşallah söylenmeyi bırakır sen de nefes alırsın.
Yarısma nasıl gidiyor? Sabah en yüksek oy senindi
Yok canım ya.şimdi ekmek içinde sunumu olan çorba almış başını gitmiş...
gelmedi gelmedi gelemıyor ..sıkıntıdaydım..Kahvaltıyı gec yaptıgından 2 de acıkmaması cok normal. Neden anlayamıyor bunu senin kv acaba
Buraya kadar ona verilecek makul cevabı yazdım. Onun herseye bu kadar müdahale etmesi ayrı bir konu. Sen de sinir stresten saglık sorunları yasıyorsun. Eşin biraz daha duyarlı olsa keşke. Yası senden büyük mü canım? Laf söz dinlemiyor gibi de o yüzden sordum.
Selam canım, geldi mi senin misafir (adet)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?