Yarışmacı yapamazmış ama ben linkini paylaşdım zaten..Diyet gruplarına da link bıraksana. Haberleri bile yoktur belki.
Hamile ola bilirmisim bitanem...gelmedi gelmedi gelemıyor ..sıkıntıdaydım..
ole deme kız bence yok amma rabbım takdır ettıyse elhamdullıllah..zayıflamıstımHamile ola bilirmisim bitanem...
Test yapsana....ole deme kız bence yok amma rabbım takdır ettıyse elhamdullıllah..zayıflamıstım
Canım hep gününde mi olurdun sen? Benim 1 hafta bile geciktigi olur. Özellikle mevsim dönüşlerinde. Stres yaptıkça uzar. Düşünme hiç, olursun yakında inşallah.gelmedi gelmedi gelemıyor ..sıkıntıdaydım..
Editörü paylaşmıştır o zaman. Hayırlısı olsun. Daha önceki yarısmada katılanlara pro üyelik vermişler. Size de verirler belkiYarışmacı yapamazmış ama ben linkini paylaşdım zaten..
böle bısı beklemıyorum ya yapmk gelmıyo ıcımdenTest yapsana....
aslında ole dusunuyorum bı hamılelık belırtısıde yok yanı okadar spora kalmazdı en az 200 tane ıp atlıyorum..Canım hep gününde mi olurdun sen? Benim 1 hafta bile geciktigi olur. Özellikle mevsim dönüşlerinde. Stres yaptıkça uzar. Düşünme hiç, olursun yakında inşallah.
Editörü paylaşmıştır o zaman. Hayırlısı olsun. Daha önceki yarısmada katılanlara pro üyelik vermişler. Size de verirler belki
Bu sefer çorbam çok lezzetli olmuş...şimdi içtim bi kase...kahvaltımı yaptım ama..7 günlük programa uymuyorum harfiyen.ikafama göre...çorba bi nevi kurtarıcı gibi..Ay hic sorma hulyacim yolda gidiyorum net patetiniz bitti demezmi.. Ozledim bende sizleri . Fatketmeden alisiyoruz kopamiyoruz dimi .. Şimdi benim yillardir buralardan neden kopamadigimi anladinizmi ?
Sen nasilsin lahana guzeli
aslında ole dusunuyorum bı hamılelık belırtısıde yok yanı okadar spora kalmazdı en az 200 tane ıp atlıyorum..
Seni taniyoruz aydam sen istedikten sonrayazınca cok oluyo be
yok yok benım ıcın ıyı ama sonunda eskısı gıbı kılo vermeye karar verdım
bıldıgın dıyetısyen dıyetı ıste
Hadi bismillah aydam ..
Guzel bir baslangic senin icin aydam
Ay bu mistik cayinizdan ahaha gercekten bulamadim yahu . Gecen migrosa gene baktim amla 2 paket geldi bitti ayni gun dedi !
Neki bu mistik çay?Hadi bismillah aydam ..
Guzel bir baslangic senin icin aydam
Ay bu mistik cayinizdan ahaha gercekten bulamadim yahu . Gecen migrosa gene baktim sordum görevliye abla 2 paket geldi bitti ayni gun dedi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?