Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarr
  • sabah bir haşlanmış yumurta 5 sıyah zeytın bir bütün domates bir dilim ekmek
  • 10 gibi 2 tane ceviz
  • öğlen br kepçe ezogelin çorba ve mantının yoğurdundan
  • 4 gibi bir muz bir bardak süt
  • akşam yemeği yer miyim bilmiyorum..

gelmedi gelmedi gelemıyor ..sıkıntıdaydım..
Canım hep gününde mi olurdun sen? Benim 1 hafta bile geciktigi olur. Özellikle mevsim dönüşlerinde. Stres yaptıkça uzar. Düşünme hiç, olursun yakında inşallah.
Yarışmacı yapamazmış ama ben linkini paylaşdım zaten..
Editörü paylaşmıştır o zaman. Hayırlısı olsun. Daha önceki yarısmada katılanlara pro üyelik vermişler. Size de verirler belki

aslında ole dusunuyorum bı hamılelık belırtısıde yok yanı okadar spora kalmazdı en az 200 tane ıp atlıyorum..

Ay hic sorma hulyacim yolda gidiyorum net patetiniz bitti demezmi .. Ozledim bende sizleri . Fatketmeden alisiyoruz kopamiyoruz dimi .. Şimdi benim yillardir buralardan neden kopamadigimi anladinizmi ?

Sen nasilsin lahana guzeli
Bu sefer çorbam çok lezzetli olmuş...şimdi içtim bi kase...kahvaltımı yaptım ama..7 günlük programa uymuyorum harfiyen.ikafama göre...çorba bi nevi kurtarıcı gibi..

kaptan bu hafta mısafırlıklerle dolu bır haftaydı nasıl olacak bılmıyorum sonuc dıkkat etmeye calısıyorum ama sonuc ıyı olur umarım..ılk haftadan hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum hayırlısı bakalım

aslında ole dusunuyorum bı hamılelık belırtısıde yok yanı okadar spora kalmazdı en az 200 tane ıp atlıyorum..

Canım atlama sen yine de bir sure. Bir gelsin de hayırlısıyla.

Yeni kural geregi gecen cuma ile bu cuma arasındaki kilo farkınla bu hafta listeye gireceksin güzelim. Aman dikkat

aeben abla hosgeldın sen de...
tatıldeymıssın ıyı gelmıstır nasılsın gorusmeyelı

aynurcum
kv herkese mudahele edıyor anladıgım kadarı ıle ama bırının o dur demesı lazım evlatlarından bu kadar karısınca ınsanın huzuru kalmıyor kafana, olan sana oluor bak stres herseyın bası
yeme duzenı gayet ıyı kuzucugun...

Benım kızım 17 aylık
yeme duzenımız

sabah 9 kahvaltı
12 meyve sut cevız bızkuvı karısımı
3 ogle yemegı
6 ballı yogurt
bızımle bırlıkte sofrada da yıyor en son yatarken de muhallebı yıyıp yatıyor

bugunku menume gelınce
harıka gıttı masallah masallah
pazartesılerı yenı bır baslangıc olması acısından sevıyorum ya

sabah

2 dılım tam bugday ekmegı
1 haslanmıs yumurta
beyaz koy peynırı
5 zeytın
sekersız yesıl cay

ara

1 cay bardagı sut
10 adet badem

ogle

2 dılım tam bugday ekmegı
haslanmıs brokolı
haslanmıs et
yogurt
sumaklı sogan salatası

ara

1 bardak sekersız yesıl cay
2 tane kuru hurma

aksam

1 kase mantar corbası
1 kase etlı kuru bamya yemegı
yogurt
1 bardak salgam suyu

ara

mıstık cay

Spor: 45 dakıka bantta yuruyus

Su: Sımdılık 2,5 lıtre yatana kadar 1 lıtre daha ıcerım dıye dusunuyorum

Hadi bismillah aydam ..

Guzel bir baslangic senin icin aydam
Ay bu mistik cayinizdan ahaha gercekten bulamadim yahu . Gecen migrosa gene baktim sordum görevliye abla 2 paket geldi bitti ayni gun dedi !

Hadi bismillah aydam ..

Ay bu mistik cayinizdan ahaha gercekten bulamadim yahu . Gecen migrosa gene baktim amla 2 paket geldi bitti ayni gun dedi !

sagol ablam baslangıc ıyı oldu bakalım hedef 7 ayda 30 kılo
zamana yaya yaya ınsallah bakalım

ya ablam mıstık cayın su faydasını gordum dıyemem cunku duzenlı kullanmadım
ıkı aydır hele dolapta yatıyo
bakalım aksamları ıste ara ogun yapmamak adına sutle demleyıp ıcıcem tokluk hıssı versın cunku aksam yemeklerını 5 30 da yıyoruz

demı hemen tuketıyorlar
var bı faydası demek kı

Hadi bismillah aydam ..

Ay bu mistik cayinizdan ahaha gercekten bulamadim yahu . Gecen migrosa gene baktim sordum görevliye abla 2 paket geldi bitti ayni gun dedi !
Neki bu mistik çay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…