Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne dusunuyosunpeki abla dusuncelrini alalim:)

canım link verde bizde bakalım merak ettim...

sevgili aeben hoşgeldin canım, yokluğun belli etti, sevgiler...

jillian1/2 bitti, 25 dk. içinde bebişim 3 defa uyandı, allahtan baba vardı, neyse bitti sonuçta

Vicdan azabı ne?yesen kilon artacak kilooooon...

kız güzel bana göre yanları var, pilatesle fıstık gibim olur, öyle bir foto koymakta ayrı bir konu tabiiiiikız 24 yaşında çocuğu var, yani bize laf düşmez, ayrıca kendi düşende ağlamazzz

Vicdan azabı ne?yesen kilon artacak kilooooon...

Haklısın canım ama eşim bu konuda sert biraz çok kavga ediyoruz bunun olmaması için kilo almak pahasına bile olsun ortayı bulurum çünkü eşimin içinden gelerek yaptıgı bişeyleri köreltmek istemiyorum

2 çatal aldım pastadan sonrada 200 ip atladım hem eşim mutlu oldu hemde benim içim rahat etti

Tamam canımmmm...

Salgam muhabbeti gecmiş, canım cekti iyi mi Tuz tutar diye içmiyordum haftalardır yoksa kebap yanında acılı salgam olmadan gider mi

Hadi canım.hakketen mi?tüm yarışmacılara da mı?

Evet canım tüm katılımcılara vermişler. Corbalar baslıgında kazen in en iyi çorba (galiba) baslıklı topiginde okumuştum.

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ögle
Türlü (pırasa, brokoli, kabak, ıspanak ve bezelye) ve yogurt. Puding (elma rendesi ve 1 kasık kuru üzüm ile).

Aksam
Et köfte, salata ve ayran.

30 dk yürüdüm ve leslie 5 mil yaptım. 4 litre su içtim.

Vallaha 1saattir o konuyu okuyorum.tekrar diyorum.ÜSLUP...üslup çok önemli.evet beyenmeye bilirsiniz,hatta tiksinirsiniz,ama öyle yorumlar yapamazsınız.yani ben assssla yapmam.bazıları uyardık sadecd demiş.uyarmanın da bi üslubu var...sinir oldum resmen...ne tipler var...foto hoşuma gitmeye bilir evet ama o yorumlar...insanlar nasıl bu kadar kötü ola biliyor anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…