Ne dusunuyosunpeki abla dusuncelrini alalim:)
Canm ilk sayfalardaydi bi tane fotografAyy canım bende merak ettimde göremedim fotografları
Sabah:1 yumurtalı omlet,yarım dilim hellim,5 zeytin
Öğle:kıymalı yumurta,2 çiğköfte
Ara:yeşilçay, 10 badem
Akşam:1 kepçe ezogelim çorba,zeytinyağlı bulgurlu 5 adet ( minik) kuru biber dolması,yogurt
Su:3 ltyi bulur
Spor: leslie 5 mile
Jillian 9/30
Mari winsor 7/30
Eşim elinde çikolatalı pastayla geldi bugünşimdi yesem vicdan azabı yemesem kesin kavga edicez bekarken nekadarda rahattı diyet yapmak annem içi el vermesede bişey demezdi şimdi eşime yok desem 40 laf işitiyorum malesef
Ne dusunuyosunpeki abla dusuncelrini alalim:)
Vicdan azabı ne?yesen kilon artacak kilooooon...Sabah:1 yumurtalı omlet,yarım dilim hellim,5 zeytin
Öğle:kıymalı yumurta,2 çiğköfte
Ara:yeşilçay, 10 badem
Akşam:1 kepçe ezogelim çorba,zeytinyağlı bulgurlu 5 adet ( minik) kuru biber dolması,yogurt
Su:3 ltyi bulur
Spor: leslie 5 mile
Jillian 9/30
Mari winsor 7/30
Eşim elinde çikolatalı pastayla geldi bugünşimdi yesem vicdan azabı yemesem kesin kavga edicez bekarken nekadarda rahattı diyet yapmak annem içi el vermesede bişey demezdi şimdi eşime yok desem 40 laf işitiyorum malesef
Kiz ne polemik oldu bi okusankız güzelbana göre yanları var, platesle fıstık gibim olur, öyle bir foto koymakta ayrı bir konu tabiiiii kız 24 yaşında çocuğu var, yani bize laf düşmez, ayrıca kendi düşende ağlamazzz
biraz okudum kendi fikrim asla öyle bir foto koymamalı, tayt giyebilirdi meselaKiz ne polemik oldu bi okusan
Biraz abes kacmis evetbiraz okudum kendi fikrim asla öyle bir foto koymamalı, tayt giyebilirdi mesela
Kiz ne polemik oldu bi okusan
Vicdan azabı ne?yesen kilon artacak kilooooon...
Tamam canımmmm...Haklısın canım ama eşim bu konuda sert biraz çok kavga ediyoruz bunun olmaması için kilo almak pahasına bile olsun ortayı bulurum çünkü eşimin içinden gelerek yaptıgı bişeyleri köreltmek istemiyorum
2 çatal aldım pastadan sonrada 200 ip atladım hem eşim mutlu oldu hemde benim içim rahat etti
Haya en cok kadina yakisir .......Ne dusunuyosunpeki abla dusuncelrini alalim:)
Haya en cok kadina yakisir .......
Hadi canım.hakketen mi?tüm yarışmacılara da mı?
Vallaha 1saattir o konuyu okuyorum.tekrar diyorum.ÜSLUP...üslup çok önemli.evet beyenmeye bilirsiniz,hatta tiksinirsiniz,ama öyle yorumlar yapamazsınız.yani ben assssla yapmam.bazıları uyardık sadecd demiş.uyarmanın da bi üslubu var...sinir oldum resmen...ne tipler var...foto hoşuma gitmeye bilir evet ama o yorumlar...insanlar nasıl bu kadar kötü ola biliyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?