Anladım canım..araştırdım...Salgam muhabbeti gecmiş, canım cekti iyi miTuz tutar diye içmiyordum haftalardır yoksa kebap yanında acılı salgam olmadan gider mi
Evet canım tüm katılımcılara vermişler. Corbalar baslıgında kazen in en iyi çorba (galiba) baslıklı topiginde okumuştum.
Ne oldu kuzum?jillian yapmıyomusun?bizi mi bekliyorsun yoksa?Marie Winston 1/30
50popo kaldirma hareketi
100mekik
Sus kız...şimdi buraya da musallat olurlarCok haklisin aynurum asagilayici yorumlar yazanlar var kadini p.rnocu yapan bile var
Yapiyorum kuzum da biraz kirginlik var uzerimde bugün terlemek istemedimNe oldu kuzum?jillian yapmıyomusun?bizi mi bekliyorsun yoksa?
Var var konu bile aciyolar hic denk gelmedinmiHaaa bi de erkek üyeler de varmış ha...bilmiyordum hiççç
Yook hiiiç..ya ben dizimi kırıp takımda oturuyorum...bir yere çıkmıyorum ki...bak sen jillian topiğimde yardımcın olacaksın ha...hatta tecrübeli olduğun için ikimizin topiği olur.birlikde idare ederiz...Var var konu bile aciyolar hic denk gelmedinmi
Bi de lütfen haber versene gördüyünde...Var var konu bile aciyolar hic denk gelmedinmi
Topigi hallederz kuzum elbirliğiyledamlanur1Küsüm est: 38463778 .!.:Bi de lütfen haber versene gördüyünde...
Ama bana liste yapmayi falan ogretcen haaBi de lütfen haber versene gördüyünde...
Ne listesi kıııız? takımın etap listesi mi?Ama bana liste yapmayi falan ogretcen haa
Yok kız orada öyle şeylere ihtiyaç olmaz ki...şu ilk sayfaya koyduğum da tel.dan uygulamayla yapıyorum.sonra screenleyip kesip buraya ekliyorum...aslında bi ara tablo yapmak vardı burda mesaj butonunda ne güzel...Hi yani o tarz seyleri ben bilmediğim bisey olursa sorarm sana koskoca kaptan yardimcisi olucm hihahhoytttheycanlandim kiz
Tamam aynurum hallederi kaygisz olYok kız orada öyle şeylere ihtiyaç olmaz ki...şu ilk sayfaya koyduğum da tel.dan uygulamayla yapıyorum.sonra screenleyip kesip buraya ekliyorum...aslında bi ara tablo yapmak vardı burda mesaj butonunda ne güzel...
İyi geceler tatlim minnosu op yerimeİnşallah başarırız istediyimizi...şimdi uyusam iyi olacak geberiyorum...iyi geceler gece kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?