Nerdeydin kuzum sen gün boyu?çalışıyomusun?akşam o pizza neyin nesi öyle canım?Bugün dışarıda yedim kızlar
08.30 kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Zeytin ezmesi, peynir
Domates
1 küçük kek
13.00 1 kase mercimek çorbası
14.30 yarım mandalina ve 1 dilim elma
16.00 1 avuç antep fıstığı
19.00 1 kase kırmızı biber çorbası
3 dilim ince hamur pizza
Soda limon
İyi yapıyorsun handecim.gel artık...neden küselim bitanem.biz senin için sadece üzülüyoruz.ama inan bana ben de şuan hiç iyi deyilim.az önce kve yarın annemlere gitmek istediyimi söyledim,neye gidiyorsun hep onlarlasın zaten demezmi.hep dediyi de pazargünü gittiyim misafirlikde onlarda vardı...e tabi istemez gitmemi.kim evindeki hizmetçinin bir yere gitmesini ister ki...anne kız tüm gün yiyip içip kumanda ellerinde istirahatteler.ama eyer hakikaten akşam tekrar bi sorun çıkarırsa bununla ilgili çok kötü olur...artık kendimi tutmak istemiyorum...baksana senle benim sorunlarlmız diyetten çok konuşuluyor...bi gün kızlar terk edib gidecek bizi.ama ben yazınca rahatlıyorum.çünki gerçek hayatta kimseyle konuşamıyorum.annemle konuşup onu üzmek de istemiyorum,ama dayanamıyorum da artık...İyi geceler canlar
Yarindan itibaren menü paylasimina basliycam izninizle ancak takima ayrildigim kiloya gelene kadar girmek istemiyorum bu arada sigarayida birakiyorum gogsum agriyo artik bana kusmediniz demi inanin ruh halim iyi değil sizleri seviyorum arkadaşlarım bu arada yine pert oldum izinliyim sözde agridan uyku gelmiyor
İyi geceler canlar
Yarindan itibaren menü paylasimina basliycam izninizle ancak takima ayrildigim kiloya gelene kadar girmek istemiyorum bu arada sigarayida birakiyorum gogsum agriyo artik bana kusmediniz demi inanin ruh halim iyi değil sizleri seviyorum arkadaşlarım bu arada yine pert oldum izinliyim sözde agridan uyku gelmiyor
Günaydın kızlar...bu gün kv yok,ama görümce evde.iş falan yapıycam,yemeyim de var.kahvaltı edip mutfağı da topladım mı tamam.şimdi anne kız kahvaltı yapıp harap etmişlerdir mutfağı...
Evet ya hakketen...Yaz tabi güzelim. Elimizden birsey gelmese de dinleriz. İnşallah aksam sorunsuz gecmiştir. Bu arada Allah tan senin kv gezmeyi seviyor da arada nefes alıyorsun.
günaydın canlarımEvet ya hakketen...o akşam bu akşam arzucum...daha önümüzde.
Günaydınn kızlarrr...
Nasılsınız...
Dün akşam 20 dk yaptım o spordan nedense fazla yapamadım zorlandım
Kahvaltı ettim kepek ekmeğine tost yedim ve yeşil çay içtim...
Boğazlarım ağırıyor sabah zor kalktımCok güzel gidiyorsun canım, aynen devam
Yooo arzum yanılmıyorsun...pcdeysen bi son kkya girişe bakarmısın..Kararsızı ben cumadan beri görmedim. Yanılıyor muyum?
Akşam ne yedin ne içdin kuzum?her sabah dünün raporunu ver lütfen...Boğazlarım ağırıyor sabah zor kalktım
Anlayan olursa bana da anlatsln.günaydın canlarım
aynur evin ayrı ama bunlar niye hergün sizdeler bende onu anlamadım
yemeye içmeye mi geliyorlar
supersin kuzum...günaydınlar kızlar . bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
2 çatal yeşil zeytin ezmesi
öğlen
tavuk sote
yoğurt
ara
2 adet mandalina
akşam
1 kase salata
1 avuç çiğ fındık
yoğurt
Özür dilerimmm alışıcam zamanlaAkşam ne yedin ne içdin kuzum?her sabah dünün raporunu ver lütfen...
Gecmiş olsun canım. Menün güzel. Kilo degişimi oldu mu, nasıl hissediyorsun?Boğazlarım ağırıyor sabah zor kalktım
Ben 55 kiloydum..Cumartesi öglen girmiş canım.
Gecmiş olsun canım. Menün güzel. Kilo degişimi oldu mu, nasıl hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?