Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalarrr :) aranızda yeniyim. bu takıma çağrıldım :)
inşallah çok yararını görürüm. uzun zamandır kk sitesinin cuma zayıflama gruplarını inceliyodum.katılmaya karar verdim.
ben 23 yaşında 160 boyundayım .kilom bu sabah 66 idi... maalesef.en son 2 sene önce 58 dim. ama aldım ve uzun çabalara rağmen kilolarımı veremedim ..61 e inip geri 66 lara çıkıp duruyorum. buna bi son vermeliyim

hosgeldin

Ezgi 1saat önce kkdaymış.peki neden bildirim yapmasın ki.
evet diğer topicteydi ama birşey oldu da giremedi herhalde
Hoşgeldin canım inşallah beraber güzel kilolar veririz. Birde spor topicimiz var 5 ocakta başlayacağız istersen oraya bir uğra linkini vereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Ben de dışarıya çıkdım kızımla.laylaylom yürüdük geldik.ona yeni masal kitabı.puzzle falan aldım...uyutuyorum kalksa da oynasak...

Aynur ilk arabam diye bir oyuncak var. oglana alayim diyorum. Tutup yurur ileride de araba gibi surer. Ne dersin?

3g ile otomatil baglanmistir belki canim.

Kontrol ediyorum.

Hoş geldin canım benim...ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen formumuzu doldur başlayalım mmm...

***7.TAKIM 393.ETAP***

aeben(65.1/65.4/-0.3/%-0.46)
naz (61.1/60.5/0.6/%0.98)
daydream15(76.6/75.8/0.8/%1.04)
honey_ball(61.7/60.6/1.1/%1.78)
asigimasikk(60.6//%)

perigunlugu(78/77.2/0.8/%1.03)
sosyalfen(74.8/75/-0.2/%-0.27)

kkararsız(80//%) kilosu sabit
zayıfolacam(67.1/66.2/0.9/%1.34)

TAKIM ORTALAMASI:%

Bugün hava çok kötü ya bide bugün gezmeyi planlıyodum suya düştü
Neyse artık markete gidip geleyim de spor yapayım

bugünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 adet yeşil biber
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…