Arzucum listeye bi bak bakalım...Ben de gidip yuruyeyim.
80 olmasın o... kendine kilo aldıracaksın bir andaGünaydın kızlar
Kilom sabit 81
hosgeldinmerhabalarrr :) aranızda yeniyim. bu takıma çağrıldım :)
inşallah çok yararını görürüm. uzun zamandır kk sitesinin cuma zayıflama gruplarını inceliyodum.katılmaya karar verdim.
ben 23 yaşında 160 boyundayım .kilom bu sabah 66 idi... maalesef.en son 2 sene önce 58 dim. ama aldım ve uzun çabalara rağmen kilolarımı veremedim ..61 e inip geri 66 lara çıkıp duruyorum. buna bi son vermeliyim
evet diğer topicteydi ama birşey oldu da giremedi herhaldeEzgi 1saat önce kkdaymış.peki neden bildirim yapmasın ki.
Hoşgeldin canımmerhabalarrr :) aranızda yeniyim. bu takıma çağrıldım :)
inşallah çok yararını görürüm. uzun zamandır kk sitesinin cuma zayıflama gruplarını inceliyodum.katılmaya karar verdim.
ben 23 yaşında 160 boyundayım .kilom bu sabah 66 idi... maalesef.en son 2 sene önce 58 dim. ama aldım ve uzun çabalara rağmen kilolarımı veremedim ..61 e inip geri 66 lara çıkıp duruyorum. buna bi son vermeliyim
Ben de dışarıya çıkdım kızımla.laylaylom yürüdük geldik.ona yeni masal kitabı.puzzle falan aldım...uyutuyorum kalksa da oynasak...
Hoş geldin canım benim...ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen formumuzu doldur başlayalım mmm...merhabalarrr :) aranızda yeniyim. bu takıma çağrıldım :)
Resmini koysana bitanem bakalım bi...Aynur ilk arabam diye bir oyuncak var. oglana alayim diyorum. Tutup yurur ileride de araba gibi surer. Ne dersin?
3g ile otomatil baglanmistir belki canim.
Kontrol ediyorum.
Sosyal de yuzdede eksi disinda dogru canim. Telefondan koyamiyorum. Playskool ilk arabam, google yazsan.Resmini koysana bitanem bakalım bi...
yok ya diyer topiye de yazmış...
Resmini koysana bitanem bakalım bi...
yok ya diyer topiye de yazmış...
Eveeet super bir şey...çok iyi...ben ilk defadır görüyorum...al al al....Sosyal de yuzdede eksi disinda dogru canim. Telefondan koyamiyorum. Playskool ilk arabam, google yazsan.
Evet ya...saçından sürükleyen smile hak etti o,hele bi gelsin...Diger topigin heyecaniyla burayi unuttu
Eveeet super bir şey...çok iyi...ben ilk defadır görüyorum...al al al....
Doğru diyosun ya yanlış yazmışım Bak hiç farkında değilim80 olmasın o... kendine kilo aldıracaksın bir anda
Diyorum işte. ..liste yaparken o aklıma geldi ama yanlış hatırlıyorum her halde dedim..Doğru diyosun ya yanlış yazmışım Bak hiç farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?