Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biraz casusluk yaptım bende ama genel olarak bu hafta süper kilo verimleri yok sanırım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

yoldaslar cok uzgunum daha regl olmadiim sokturucu kullandim ama buna ragmen 61 800 diyeti bozacak birsey yapmadim sadece cig kofte yedim yani kusura bakmayin

yoldaslar cok uzgunum daha regl olmadiim sokturucu kullandim ama buna ragmen 61 800 diyeti bozacak birsey yapmadim sadece cig kofte yedim yani kusura bakmayin

Adetin gelsin tartida birden duser kilon. Uzulme sakin, moralini de bozma. Ayni hizla devam tamam mi guzelim Listeye de haftaya girersin insallah.

bu günkü menüm belli oldu yazayım

sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
1 turp
1 havuç

öğlen
1,5 kepçe terbiyeli köfte
1,5 s.kaşığı bulgur pilavı
salata

akşam
1,5 s.kaşığı kuru fasülye
salata
ayran

su şimdiden 1,5 lt oldu
spor ?

Anladim canim. Hic olmazsa haftasonlari yap ama. Spor yapinca cok farkediyor.

biliyorum yapmayı çok istiyorum, ev kalabalık, çocukların uyku düzeni 1 aydan fazladır bir garip, en azından spor yapınca kendime zaman ayırmış hissediyorum, sonrasında duş alınca kuş kadar hafifliyorum, yani spor yapmayı çoook seviyorum, sorun vakitsizlik...

Bu hafta üçe giremeyiz gibi...ben çıkıyorum akşamâ bakarım artık..görüşürüz...

Tahmin ederim. Bebekken daha kolay. Oyun parkina koyup yapiyorum ben sporumu. Buyudukce istekleri de farklilasiyor. Tum gun seni ozleyip ilgi bekliyorlar. Analik zor zanaat vesselam

Ben de dışarıya çıkdım kızımla.laylaylom yürüdük geldik.ona yeni masal kitabı.puzzle falan aldım...uyutuyorum kalksa da oynasak...

***7.TAKIM 393.ETAP***

aeben(65.1/65.4/-0.3/%-0.46)
naz (61.1/60.5/0.6/%0.98)
daydream15(76.6/75.8/0.8/%1.04)
honey_ball(61.7/60.6/1.1%1.78)
asigimasikk(60.6//%)

perigunlugu(78/77.2/0.8/%1.03)
sosyalfen(74.8/75/-0.2/%0.27)

kkararsız(80//%) kilosu sabit
zayıfolacam(67.1/66.2/0.9/%1.34)

TAKIM ORTALAMASI:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…