Ola bilir canım.inşallah gelecek hafta daha iyi olacak..Hatta erkenden oldum 2 günüm vardı, sanırım iğnelerden oldu böylee
Olsun canım gelecek hafta toparlarsın...Günaydın kızlar
Kilom sabit 81
yoldaslar cok uzgunum daha regl olmadiim sokturucu kullandim ama buna ragmen 61 800 diyeti bozacak birsey yapmadim sadece cig kofte yedim yani kusura bakmayin
yoldaslar cok uzgunum daha regl olmadiim sokturucu kullandim ama buna ragmen 61 800 diyeti bozacak birsey yapmadim sadece cig kofte yedim yani kusura bakmayin
kızlar dereceye girer miyiz dersiniz, neden kimsede ses yok
Hesaplamadim ama sanmiyorum bu hafta canim. Sen sporun yanina neden soru isareti koydun
yapıp yapmayacağımı bilmiyorum çünkü, ev ve çocukların durumuna göre şekillenecek
Anladim canim. Hic olmazsa haftasonlari yap ama. Spor yapinca cok farkediyor.
biliyorum yapmayı çok istiyorum, ev kalabalık, çocukların uyku düzeni 1 aydan fazladır bir garip, en azından spor yapınca kendime zaman ayırmış hissediyorum, sonrasında duş alınca kuş kadar hafifliyorum, yani spor yapmayı çoook seviyorum, sorun vakitsizlik...
Gelicek hafta daha iyi olacak inşallah...yoldaslar cok uzgunum daha regl olmadiim sokturucu kullandim ama buna ragmen 61 800 diyeti bozacak birsey yapmadim sadece cig kofte yedim yani kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?