Evet yaa unutmuşuz...inşallah bu hafta toparlarsın...kızlar ben geçen hafta arkadaşımı kaybettim salı gününe kadar diyet yapmadım
Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn
Başınız sağolsun canım...gençmiş yaaa...üzüldüm...6ya kadar tartıla bilecekmisin?Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn
Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn
Kabul ediyorsan formu doldur da seni daha iyi tanıyalım tatlım...okudumm kurallarıı onaylıyorum :)
tamam canım dolduruyorum şimdi :)Kabul ediyorsan formu doldur da seni daha iyi tanıyalım tatlım...
Başınız sağolsun canım.Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn
Bulgur pilavı kilo yapıyormu kimerhaba kızlar, uzun zamandır bulgur pilavi yememiştim, çok özlemişim ne yalan söyliyim :)
asıgımasik başınız sağolsun canım,
siyahojeli hoşgeldin, istediğin kiloya ulaşman dileğiyle,
Bulgur pilavı kilo yapıyormu ki
Sabit diye canım sıkılınca yanlış yazmışımDiyorum işte. ..liste yaparken o aklıma geldi ama yanlış hatırlıyorum her halde dedim..
Gayet guzellbugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 adet yeşil biber
ayran
Hoşgeldinokudumm kurallarıı onaylıyorum :)
Ben bi ara diyetisyene gitmiştim 6 yemek kaşığı bulgur pilavı yemeğin yanında yiyebilirsin demiştiBulgur pilavı kilo yapıyormu ki
Buna sewindimmcanım önceden hep yerdim, ama bu aralar yemiyordum, öğlenleri olunca yiyecem gene, bana sorarsan bulgur kilo yapmıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?