Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn

Kizlar erkek arkadasimin kuzeni vefat etti seker komasina girdi 25yasinda giremedim sabah bi ara girdim buraya ama geri ciktim tartilmadim ama eve geçincetartilabilrm.ancak kusura bakmayn
Başınız sağolsun canım...gençmiş yaaa...üzüldüm...6ya kadar tartıla bilecekmisin?

ADINIZ: Emine
YAŞINIZ:23
BOYUNUZ:160

KİLONUZ:66

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz beslenme,fastfood,abur cubur

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: özgüvenimi geri kazanmak. alışverişimi zevkle yapmak , daha güzel görünmek için, birde yaza fit girmem lazım. Şuan farklı bi ilde top koşturan Hoşlandığım biri var o gelicek ve her geldiğinde benimle buluşmak istiyo ve ben hep hazır olmuyorum kilolarımdan ötürü :/ o gelene kadar üzerimden 11 kg nun gitmesi lazım ..inşallah da gidecek.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 23 yaşındayım hem çalışıp hem okuyorum. istanbulda yaşıyorum :) gezmeye bayılıyorum.film izlemek.kitap okumaya da :)

merhaba kızlar, uzun zamandır bulgur pilavi yememiştim, çok özlemişim ne yalan söyliyim :)

asıgımasik başınız sağolsun canım,

siyahojeli hoşgeldin, istediğin kiloya ulaşman dileğiyle,

Diyorum işte. ..liste yaparken o aklıma geldi ama yanlış hatırlıyorum her halde dedim..
Sabit diye canım sıkılınca yanlış yazmışım
Gayet guzell
okudumm kurallarıı onaylıyorum :)
Hoşgeldin
Bulgur pilavı kilo yapıyormu ki
Ben bi ara diyetisyene gitmiştim 6 yemek kaşığı bulgur pilavı yemeğin yanında yiyebilirsin demişti

mucizelerprensesi canım seni görmeyince merak ettik, hastan varmış geçmiş olsun, o sıkıntıda kilo almamış olman bile gayet iyi, haftaya güzel sonuçlar alman dileğiyle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…