- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Olmamış amaaaa...yalnız haftasonu kaçamağıyla olmaz ki böğle.hafta içi de kesin kaçırmışsındır...haftasonu kaçamakları beni mahvetti geçen hafta 74.8 bu hafta 75 tabi sporu da bırakınca off offf ooooof.
Hmmmm...güzel soru...şimdi şu liste heycanını atlatalım...konuşuruz...şöyle okkalı bi ceza olsun. ..Aynur yilbasi hedefimden hayli uzagim. Ne ceza verilecek hedefi yakalayamayana? (1 saat spor yeterli degil)
haftasonu kaçamakları beni mahvetti geçen hafta 74.8 bu hafta 75 tabi sporu da bırakınca off offf ooooof.
Hmmmm...güzel soru...şimdi şu liste heycanını atlatalım...konuşuruz...şöyle okkalı bi ceza olsun. ..
Ezgim nerde kaldı acaba.. hep erkenden yapardı.dün de iyi deyildi. ..nasıl oldu acaba...
Kkararsız da yokkk...
Ama ben hedefime 200 gr kalmış lütfen benim cezam az olsunHmmmm...güzel soru...şimdi şu liste heycanını atlatalım...konuşuruz...şöyle okkalı bi ceza olsun. ..
E neden onu bekliyorsun. Sabahtan yap planini hazirligini. Hadi gidiyoruz de.
En yakin ozel gunde kendine bir tv hediye et canim
6 aydır sözü var tv için bakalım İNŞALLAH alır önümüzdeki ay
haftaya eksilerin daha fazla olur liliş o zamanTeşekkür ederim cnm...
Hastalık girdi araya benim birde, spor yapamadım..
Birde bugün regl oldum
inşallah ewett cnmmhaftaya eksilerin daha fazla olur liliş o zaman
regl şişliğini atarsın haftaya
inşallah ewett cnmm
Günaydın kızlar
Kilom sabit 81
İğneler iyi gelmeye başladı penisilinli iğneler çünkü çok yakıyorr birdeeCok iyisin canim
Sagligin nasil, toparlanabildin mi?
İğneler iyi gelmeye başladı penisilinli iğneler çünkü çok yakıyorr birdee
Bu sabahta regl oldum
Hatta erkenden oldum 2 günüm vardı, sanırım iğnelerden oldu böyleeKadir inanir gibi "tek tek gelin uleynnnn nn" deseydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?