- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Yaptım canım. Bir control eder misin tatlım?:)Hadi arzum top sende.
Kızlar sabah diyet kahvaltısı yaptım ama öğleden sonra arkadaşa gidip baya yedim dayanamayıp off günüm diye,mercimek köftesi yapmış yemem halbuki reflüm var diye.,evde yapsam sadece tadına tuzuna bakarım...yeme dimi dokunuyor biliyorsun (iç ses,kendime kızıyorummm) veeee yediğim herşeyi çıkardım (özürrrr ama söylemek zorundayım )midem bozuk..akşama bişey yemeyi düşünmüyorum..dün yapmadığım jullianide bugün yapacağım akşam...bu akşam spor akşamı yapacağım,bizimkiler maç izlemeye gidecek onlar gelene kadar :)
Aynen oyle cok saolEzgicim başınız sağolsun çok gençmiş,ölüm yaşa bakmıyor ne yazık ki...
Baktım canımmm...her halükülarde derecedeyizzzz...8.takım paylaşmamış.şimdilik 2.yiz.6.takım 0.710 bizim 0.714....Yaptım canım. Bir control eder misin tatlım?:)
Ayyy kendine iyi bak kuzum...Kızlar sabah diyet kahvaltısı yaptım ama öğleden sonra arkadaşa gidip baya yedim dayanamayıp off günüm diye,mercimek köftesi yapmış yemem halbuki reflüm var diye.,evde yapsam sadece tadına tuzuna bakarım...yeme dimi dokunuyor biliyorsun (iç ses,kendime kızıyorummm) veeee yediğim herşeyi çıkardım (özürrrr ama söylemek zorundayım )midem bozuk..akşama bişey yemeyi düşünmüyorum..dün yapmadığım jullianide bugün yapacağım akşam...bu akşam spor akşamı yapacağım,bizimkiler maç izlemeye gidecek onlar gelene kadar :)
Hızır gibi yetişdin hayatım...yoksa derece hayaldi...Aynen oyle cok saol
Sağolsun kızlar alışığım ben bu mide olaylarına..yememem gerekirdi nefsime yenildim...
Tahminim Mart'ta hedefime ulaşmış olurum,yaza kadar karın ağırlıklı çalışacağım,six pack yapacağımmmmSen istedigin kiloya bir gelsen, sonrası senin için çok kolay olacak. Bu yaptıgın sporla istedigini ye, kilo almazsın.
26.12.2014 Menüm ;
09.30 2 dilim etimek, domates,6 zeytin, kk peynir, köz biber ,yeşil çay
11.30 1 yeşil elma 1 fincan tarçınlı süt
13.30 1 tabak haşlanmış brokoli üzerine sadece limon sıktım ve 3 kaşık yoğurt
17.30 maalesef 1 tabak makarna :/
salon a gidicem birazdan ve 1 saat step ve plates yapcz :)
Makarnayı görene kadar iyiydi de:) İyi sporlar gülüm:)
Siyahojeli hoşgeldin...ben menünü beğendim,spor yapâcağın için makarnayı eritirsin :)26.12.2014 Menüm ;
09.30 2 dilim etimek, domates,6 zeytin, kk peynir, köz biber ,yeşil çay
11.30 1 yeşil elma 1 fincan tarçınlı süt
13.30 1 tabak haşlanmış brokoli üzerine sadece limon sıktım ve 3 kaşık yoğurt
17.30 maalesef 1 tabak makarna :/
salon a gidicem birazdan ve 1 saat step ve plates yapcz :)
Hasgeldin siyahojeli ...teşekkürler canım..yakıcm o makarnayı inş :) bidaha da cısssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?