Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tebrikederim ikinciliginizi menum
sabah
kirmizi biber kozlemesi
patlixan kozlemesi
zeytin
ara
leblebi
cig kofte
Aksam
pide(masumcuk)
ayran
su yesilcay bitki cayina devam
İkinciliğinizi demişsin Esmacım sende bizim takımdasın ikinciliğimiz :) yazacaktın sanırım...

Evet zayifim 2. Yiz :)

Ne yalan diyim bu hafta derece beklemiyordum :) tebrik ederim hepinizi ....
Bu hafta genel anlamda takimlarin yuzdeleri dusuk ...

Damla nerdesin sen? İyisin insallah , bu saatlerde burda olurdun ....
geldim ablam geldim.kv evde yoktu.kızım ve babasıyla oyun oynuyorduk...şimdi uyutuyorum kuzuyu.ayrıca kutlarım kızlar 2.olmuşuz...supersiniz...sizinle gürur duyuyorum gerçekten...

Oyle canim. Ben de ilk yaptigimda normal yuvarlama kurallarina gore yapmistim. Herkes te excel de yapmayinca bu sekilde bir kural gelistirmisler sanirim.
Arzucum ben paylaşımdakı baharın alıntıladığın mesajını bulamadım.e ben şimdi hiç bir şey anlamadım. Neden oyladık ki biz o zaman?hani bölmeleri kaldırmıştık?hiç sevmedim...sadece üyenin ilk hafta verdiyi kilo uçmuş gitmiş...

geldim ablam geldim.kv evde yoktu.kızım ve babasıyla oyun oynuyorduk...şimdi uyutuyorum kuzuyu.ayrıca kutlarım kızlar 2.olmuşuz...supersiniz...sizinle gürur duyuyorum gerçekten...
İyi bari aklima baska turlu seyler geldi ....Uyusunda buyusun kuzucuk

damla eger bolunmese 2. Hafta verdigide ucup gidecek kiz ....
Bu uygulama yeni uyenin ilk haftasi şislik kilosuna acilan savasti :)))) ve gordugum kadariyla bu haftaki listelerin yuzde dusuklugunun sebebi bu olabilir yani istenen oldu gibi

Son düzenleme:
Raporum

Sabah
2dl ekmek . Peynir .
Az omlet. tere maydonoz .

Ara
1 br sut . Az peynir .
2ceviz.

15:00(misafirlikte )
1 ym kş. Kisir ..
1ym. Kş. un helvasi.
Yr. Dl borek . Minik kurabiye .

19:00
1mandalina ,az peynir ..

1saatte yuruyus ...

damla eger bolunmese 2. Hafta verdigide ucup gidecek
kiz ....
Bu uygulama yeni uyenin ilk haftasi şislik kilosuna acilan savasti :)))) ve gordugum kadariyla bu haftaki listelerin yuzde dusuklugunun sebebi bu olabilir yani istenen oldu gibi
E zaten ben o uçup gitmelere karşıyım...

Kahvaltı çok iyi.

Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)

Kahvaltı çok iyi.

Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)
Canım benim sen tanıyamadın daha bizimablayı.o herşeyi bilir zaten.onları da bilerek isteyerek yiyo.yani nefsine yenik düşmüyor...

Tabiki biliyor. Ben kisirin masumiyetinden bahsettim sadece
Kırıldık mı sanki?yoksa bana mı öğle geldi...ben de ilk başlarda çok fikir söylerdim ama sağolsun kendisi sabrla kendini bana tanıttı...sen de tanırsın canım benim...düşünsene ablam yaza kadar daha aylar var haaa 3 4 kilo veririm diyor...zaten kendisi böğle cıslı menülerini paylaşmaz da bu sefer dayanamamış...

hoşbulduk :) belkide erittim spordan geldim ))

hoş buldumm :)
Gördüm fıstık gördüm.makarna yemişsin nu nu nu...ama spor yapma da alkış alkış alkış....

Smile kullanamıyorum onda böyle smilelerin dilinden konuşuyorum tabi bazı kolay smileleri yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…