- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Moralim cok bozuk bisey yemek istemiyorumkiEzgi dün hastanelik olmâdın mı sen,kaşar ekmek ne vitamini var ne faydası..yoğurt ye biraz...
İkinciliğinizi demişsin Esmacım sende bizim takımdasın ikinciliğimiz :) yazacaktın sanırım...tebrikederim ikinciliginizi menum
sabah
kirmizi biber kozlemesi
patlixan kozlemesi
zeytin
ara
leblebi
cig kofte
Aksam
pide(masumcuk)
ayran
su yesilcay bitki cayina devam
Evet zayifim 2. Yiz :)Dereceye girdik sanırım tebrikler kızlar
Esmanin birkac gundur enerjisi dusuk.....İkinciliğinizi demişsin Esmacım sende bizim takımdasın ikinciliğimiz :) yazacaktın sanırım...
geldim ablam geldim.kv evde yoktu.kızım ve babasıyla oyun oynuyorduk...şimdi uyutuyorum kuzuyu.ayrıca kutlarım kızlar 2.olmuşuz...supersiniz...sizinle gürur duyuyorum gerçekten...Evet zayifim 2. Yiz :)
Ne yalan diyim bu hafta derece beklemiyordum :) tebrik ederim hepinizi ....
Bu hafta genel anlamda takimlarin yuzdeleri dusuk ...
Damla nerdesin sen? İyisin insallah , bu saatlerde burda olurdun ....
Arzucum ben paylaşımdakı baharın alıntıladığın mesajını bulamadım.e ben şimdi hiç bir şey anlamadım. Neden oyladık ki biz o zaman?hani bölmeleri kaldırmıştık?hiç sevmedim...sadece üyenin ilk hafta verdiyi kilo uçmuş gitmiş...Oyle canim. Ben de ilk yaptigimda normal yuvarlama kurallarina gore yapmistim. Herkes te excel de yapmayinca bu sekilde bir kural gelistirmisler sanirim.
İyi bari aklima baska turlu seyler geldi ....Uyusunda buyusun kuzucukgeldim ablam geldim.kv evde yoktu.kızım ve babasıyla oyun oynuyorduk...şimdi uyutuyorum kuzuyu.ayrıca kutlarım kızlar 2.olmuşuz...supersiniz...sizinle gürur duyuyorum gerçekten...
damla eger bolunmese 2. Hafta verdigide ucup gidecek kiz ....Arzucum ben paylaşımdakı baharın alıntıladığın mesajını bulamadım.e ben şimdi hiç bir şey anlamadım. Neden oyladık ki biz o zaman?hani bölmeleri kaldırmıştık?hiç sevmedim...sadece üyenin ilk hafta verdiyi kilo uçmuş gitmiş...
E zaten ben o uçup gitmelere karşıyım...damla eger bolunmese 2. Hafta verdigide ucup gidecek
kiz ....
Bu uygulama yeni uyenin ilk haftasi şislik kilosuna acilan savasti :)))) ve gordugum kadariyla bu haftaki listelerin yuzde dusuklugunun sebebi bu olabiliryani istenen oldu gibi
Ahhhh o 15.00u silmek gerek listeden...kötü o kötü.Raporum
Sabah
2dl ekmek . Peynir .
Az omlet. tere maydonoz .
Ara
1 br sut . Az peynir .
2ceviz.
15:00(misafirlikte )
1 ym kş. Kisir ..
1ym. Kş. un helvasi.
Yr. Dl borek . Minik kurabiye .
19:00
1mandalina ,az peynir ..
1saatte yuruyus ...
O ilk haftaki kilolar listeleri sisiriyordu aynur bencede bu sekilde daha etikE zaten ben o uçup gitmelere karşıyım...
Raporum
Sabah
2dl ekmek . Peynir .
Az omlet. tere maydonoz .
Ara
1 br sut . Az peynir .
2ceviz.
15:00(misafirlikte )
1 ym kş. Kisir ..
1ym. Kş. un helvasi.
Yr. Dl borek . Minik kurabiye .
19:00
1mandalina ,az peynir ..
1saatte yuruyus ...
Tabi ya zaten sağolsun vefalı üyelerimiz var...hepsini inşallah burdan mezun edicez...O ilk haftaki kilolar listeleri sisiriyordu aynur bencede bu sekilde daha etik.
Takma kafani her hafta yeni uye almiyoruz listeye
Canım benim sen tanıyamadın daha bizimablayı.o herşeyi bilir zaten.onları da bilerek isteyerek yiyo.yani nefsine yenik düşmüyor...Kahvaltı çok iyi.
Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)
Tabiki biliyor. Ben kisirin masumiyetinden bahsettim sadeceCanım benim sen tanıyamadın daha bizimablayı.o herşeyi bilir zaten.onları da bilerek isteyerek yiyo.yani nefsine yenik düşmüyor...
Kırıldık mı sanki?yoksa bana mı öğle geldi...ben de ilk başlarda çok fikir söylerdim ama sağolsun kendisi sabrla kendini bana tanıttı...sen de tanırsın canım benim...düşünsene ablam yaza kadar daha aylar var haaa 3 4 kilo veririm diyor...zaten kendisi böğle cıslı menülerini paylaşmaz da bu sefer dayanamamış...Tabiki biliyor. Ben kisirin masumiyetinden bahsettim sadece
Siyahojeli hoşgeldin...ben menünü beğendim,spor yapâcağın için makarnayı eritirsin :)
Hasgeldin siyahojeli ...
Hedefine tez ulasman dilegiyle ...
Gördüm fıstık gördüm.makarna yemişsin nu nu nu...ama spor yapma da alkış alkış alkış....hoşbulduk :) belkide erittim spordan geldim ))
hoş buldumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?