http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/d7/a9/97/
d7a997acc34945b32ae6db1659b6d9c4.jpg
Böyle eklersin sen de o zaman
Arzum ya ben bu kadar zayif olmak istemem yafff . Kemikleri cikmis bu hatunun :)))
Fit ama...Ahhh keşke amâ zor çokkkkk zor...Arzum ya ben bu kadar zayif olmak istemem yafff . Kemikleri cikmis bu hatunun :)))
Normalde virgülden sonraki 2 rakamdır ama aynı yüzdede 2 tâkım var ,onlarınki de bu şekilde hesaplanırsa mukayese yapılır...***7.TAKIM 393.ETAP*
aeben(65.1/65.4/-0.3/%-0.46)
naz (61.1/60.5/0.6/%0.98)
daydream15(76.6/75.8/0.8/%1.04)
honey_ball(61.7/60.6/1.1/%1.78)
asigimasikk(60.6/60/%0,99)
perigunlugu(78/77.2/0.8/%1.03)
sosyalfen(74.8/75/-0.2/%-0.27)
kkararsız(80//%) kilosu sabit
zayıfolacam(67.1/66.2/0.9/%1.34)
7. TAKIM ORTALAMASI:% 0.71
Excelde hesaplama yapıyorum ben bunları denemek için ancak şöyle bir sorun oluyor. Arkadaşlarımın yüzdelerini de virgülden sonra basamaklarıda dahil ederek hesapladığı için sonuç 0,715335087 gibi bi sonuç oluyor bu da yuvarlama ile 0,72 oluyor :) Yanlışım varsa düzeltin ama sonucun kesin olarak exceldeki halinin doğru olduğuna inanıyorum bugüne dek hatalı sonuç vermedi hiç :) yada ben mi çok ince düşünerek ufacık virgül sonrası rakamı bile dikkate alarak yapıyorum :)
Hulyanin vucud yapisina zayiflik ve baklava gobüs yakisir arzum . Ama bana ıh ... O hale gelnem icin 45 kilo olmam gerek anaaaaa yuzume bakilmaz o kiloda benim :)))Pumpul baklava dilimi karın istiyorum dedi de, ondan ekledim canım:)
Amâ 0,71 li 2 tâkım var,sıralâma nasıl olacak?Peri canim burada kuralmis. Cikam rakamin 3. Hanesi 5 ten kucukse dorduncu rakami dikkate alarak yuvarlama yapmiyorlar.
0.0446 yi 0.045 olarak onu da 0.05 olarak yuvarlamiyorlar, o.04 olarak birakiyorlar.
O yuzden elde yaparsan daha iyi olur.
Baklava dilim için ciddi mesai vermek lazım,beslenme spor...Hulyanin vucud yapisina zayiflik ve baklava gobüs yakisir arzum . Ama bana ıh ... O hale gelnem icin 45 kilo olmam gerek anaaaaa yuzume bakilmaz o kiloda benim :)))
Amâ 0,71 li 2 tâkım var,sıralâma nasıl olacak?
Hulyanin vucud yapisina zayiflik ve baklava gobüs yakisir arzum . Ama bana ıh ... O hale gelnem icin 45 kilo olmam gerek anaaaaa yuzume bakilmaz o kiloda benim :)))
Hımm anladım. aslında yuvarlamamak daha zor oluyor ama demekki öyle istiyorlarsa öyle olsun :)))Peri canim burada kuralmis. Cikam rakamin 3. Hanesi 5 ten kucukse dorduncu rakami dikkate alarak yuvarlama yapmiyorlar.
0.0446 yi 0.045 olarak onu da 0.05 olarak yuvarlamiyorlar, o.04 olarak birakiyorlar.
O yuzden elde yaparsan daha iyi olur.
ben daha çok hata olmasın hemde aynı rakam çıkan takımlar olursa ayrımı daha net ve doğru olur diye düşünmüştüm. Bilgisayarcı mantığıyla ilerliyorumNormalde virgülden sonraki 2 rakamdır ama aynı yüzdede 2 tâkım var ,onlarınki de bu şekilde hesaplanırsa mukayese yapılır...
Hımm anladım. aslında yuvarlamamak daha zor oluyor ama demekki öyle istiyorlarsa öyle olsun :)))
Bende istatistikçi mantığıyla sana katılıyorum :)ben daha çok hata olmasın hemde aynı rakam çıkan takımlar olursa ayrımı daha net ve doğru olur diye düşünmüştüm. Bilgisayarcı mantığıyla ilerliyorum
Ezgi dün hastanelik olmâdın mı sen,kaşar ekmek ne vitamini var ne faydası..yoğurt ye biraz...Sabah hicbir şey yemedim
Oglec hic bir şey yemedim
Az önce bi lokma ekmeğin içine kasar peynir koydum yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?