Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 393.ETAP*

aeben(65.1/65.4/-0.3/%-0.46)
naz (61.1/60.5/0.6/%0.98)
daydream15(76.6/75.8/0.8/%1.04)
honey_ball(61.7/60.6/1.1/%1.78)
asigimasikk(60.6/60/%0,99)

perigunlugu(78/77.2/0.8/%1.03)
sosyalfen(74.8/75/-0.2/%-0.27)

kkararsız(80//%) kilosu sabit
zayıfolacam(67.1/66.2/0.9/%1.34)

7. TAKIM ORTALAMASI:% 0.71

Excelde hesaplama yapıyorum ben bunları denemek için ancak şöyle bir sorun oluyor. Arkadaşlarımın yüzdelerini de virgülden sonra basamaklarıda dahil ederek hesapladığı için sonuç 0,715335087 gibi bi sonuç oluyor bu da yuvarlama ile 0,72 oluyor :) Yanlışım varsa düzeltin ama sonucun kesin olarak exceldeki halinin doğru olduğuna inanıyorum bugüne dek hatalı sonuç vermedi hiç :) yada ben mi çok ince düşünerek ufacık virgül sonrası rakamı bile dikkate alarak yapıyorum :)

Peri canim burada kuralmis. Cikam rakamin 3. Hanesi 5 ten kucukse dorduncu rakami dikkate alarak yuvarlama yapmiyorlar.

0.0446 yi 0.045 olarak onu da 0.05 olarak yuvarlamiyorlar, o.04 olarak birakiyorlar.

O yuzden elde yaparsan daha iyi olur.

Normalde virgülden sonraki 2 rakamdır ama aynı yüzdede 2 tâkım var ,onlarınki de bu şekilde hesaplanırsa mukayese yapılır...

Peri canim burada kuralmis. Cikam rakamin 3. Hanesi 5 ten kucukse dorduncu rakami dikkate alarak yuvarlama yapmiyorlar.

0.0446 yi 0.045 olarak onu da 0.05 olarak yuvarlamiyorlar, o.04 olarak birakiyorlar.

Amâ 0,71 li 2 tâkım var,sıralâma nasıl olacak?

Hulyanin vucud yapisina zayiflik ve baklava gobüs yakisir arzum . Ama bana ıh ... O hale gelnem icin 45 kilo olmam gerek anaaaaa yuzume bakilmaz o kiloda benim :)))
Baklava dilim için ciddi mesai vermek lazım,beslenme spor...

Hulyanin vucud yapisina zayiflik ve baklava gobüs yakisir arzum . Ama bana ıh ... O hale gelnem icin 45 kilo olmam gerek anaaaaa yuzume bakilmaz o kiloda benim :)))

Benim de esim hic sevmiyor. Cok spor yapma kadin dediginin vucudu biraz yumusak olur diyor

Perim virgulden sonraki 3 rakam 5 den yuksekse yuvarlaniyor .. Verdigin örnek dogru 0, 72 oluyor ...

Hımm anladım. aslında yuvarlamamak daha zor oluyor ama demekki öyle istiyorlarsa öyle olsun :)))

Normalde virgülden sonraki 2 rakamdır ama aynı yüzdede 2 tâkım var ,onlarınki de bu şekilde hesaplanırsa mukayese yapılır...
ben daha çok hata olmasın hemde aynı rakam çıkan takımlar olursa ayrımı daha net ve doğru olur diye düşünmüştüm. Bilgisayarcı mantığıyla ilerliyorum

Sabah hicbir şey yemedim
Oglec hic bir şey yemedim
Az önce bi lokma ekmeğin içine kasar peynir koydum yedim.

tebrikederim ikinciliginizi menum
sabah
kirmizi biber kozlemesi
patlixan kozlemesi
zeytin
ara
leblebi
cig kofte
Aksam
pide(masumcuk)
ayran
su yesilcay bitki cayina devam

Sabah: 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
Domates, maydanoz
1 şekersiz çay

Öğle00-15:00 arası
ara ara içtim ama resmen 2 türk kahvesi içtiim :)) pek zaman yoktu yemeğe vakit ayıramadım.

Akşam: 17:00
Köfte (kaç tane yedim hatırlamıyorum ama ızgaraydı)
Salata
Yoğurt

Şimdilik 7000 adım atmışım yine çıkıp yürüyüş yapıcam. 2 lt kadar su içtim. Daha yaparsam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…