Zayifim servisi kendimiz yapmadik canim, tabakdakilerinin birazina dokunmadim ... Bulgur ,ekmek turevi bana kilo aldiriyor canim.Kahvaltı çok iyi.
Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)
Hosgeldin canmhoşbulduk :) belkide erittim spordan geldim ))
hoş buldumm :)
Kırıldık mı sanki?yoksa bana mı öğle geldi...ben de ilk başlarda çok fikir söylerdim ama sağolsun kendisi sabrla kendini bana tanıttı...sen de tanırsın canım benim...düşünsene ablam yaza kadar daha aylar var haaa 3 4 kilo veririm diyor...zaten kendisi böğle cıslı menülerini paylaşmaz da bu sefer dayanamamış...
İlahi damlam .... Herseyi bilmekle is bitmiyor uygulamak önemli olan ....Canım benim sen tanıyamadın daha bizimablayı.o herşeyi bilir zaten.onları da bilerek isteyerek yiyo.yani nefsine yenik düşmüyor...
Zayifim misafirlikte cok mumkun olmuyor ama evde senin dedigin gibi yapiyorum bazan , ama kısır degil bulgurlu salataya dönüyor ....Kahvaltı çok iyi.
Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)
Ben de biliyorum ki bilmek deyil yapmak önemlidir.ama bunları sana öğretecek kişi de ben deyilim ki...yok eğer ben ancak denetlendiğimde cıss yapmam diyorsan kolları sıvıyalım.ayrıca sana bi şey sorayım.neden kızlar beni denetleyin deyil de arzu beni denetle dedin ki?ya ben ya ben...İlahi damlam .... Herseyi bilmekle is bitmiyor uygulamak önemli olan ....
Nefsime yenik dustugunde oluyor
aynurum ama cok yazmiyorum siz etkilenmeyin , benimde klasim sarsilmasin diye ahaha , saka bir yana nefsine yenik dusmeyen birilarini tarif edeceksen o ben degilim yani,
arzu ve nazliyi örnek gosterebilirsin bu konudayigidi öldur hakkini yeme
demisler , bilgim cok olsada onlar kadar iradem yok ,vesselam
Evet zayifim 2. Yiz :)
Ne yalan diyim bu hafta derece beklemiyordum :) tebrik ederim hepinizi ....
Bu hafta genel anlamda takimlarin yuzdeleri dusuk ...
Damla nerdesin sen? İyisin insallah , bu saatlerde burda olurdun ....
Oooh ne güzel canım...siz böyle 4kolla sarıldığınızda ben zevkten 4köşe oluyorum...bitanesiniz...her birinizin azmi super...Valla bende bu sefer dereceye girdiğimize şaşırdım. Ama dediğiniz gibi yeni üyelerde ilk haftaki kilo veriş patlaması gitmiş ondan olabilir (ben bile 2,5 kilo vermiştim ilk hafta)Önümüzdeki hafta daha fazla gaza geldim ben valla. Artık yeşil çaylarımı sallama çaydan yapmıyorum bugünden itibaren aktardan aldım şimdi bitkileri ve 1 saat kadar yürüyüş yaptım. şimdi de biberiyeli yeşil çay içiyorum
Arzucum ben paylaşımdakı baharın alıntıladığın mesajını bulamadım.e ben şimdi hiç bir şey anlamadım. Neden oyladık ki biz o zaman?hani bölmeleri kaldırmıştık?hiç sevmedim...sadece üyenin ilk hafta verdiyi kilo uçmuş gitmiş...
Yok ben senin o alıntıladığın mesajı bulamadım...ne düşünüyorum biliyormusun?acaba bahar ne düşündü karar defterine yazınca...Avatarin cok guzel tatlim
Canim uyenin 4. Haftaya kalacagini hicbirimiz dusunmedik ki. Hepimiz uye 3 hafta nasil listeye girmeden kalacak, kacar gider diyorduk. Bak esma da da aynisi oldu. Kurali editor gelince aciklar, zaten paylasimda da sikinti edilmis. Bolunecek mi bolunmeyecek mi biz de ogrenir haftaya esmaya uygulariz.
:))))Ben de biliyorum ki bilmek deyil yapmak önemlidir.ama bunları sana öğretecek kişi de ben deyilim ki...yok eğer ben ancak denetlendiğimde cıss yapmam diyorsan kolları sıvıyalım.ayrıca sana bi şey sorayım.neden kızlar beni denetleyin deyil de arzu beni denetle dedin ki?ya ben ya ben...
Yok ben senin o alıntıladığın mesajı bulamadım...ne düşünüyorum biliyormusun?acaba bahar ne düşündü karar defterine yazınca...
Aslinda niyetim daha farkliydi ama firsat olmadi. Esimde erken geldi yuruyusle kaldim ..Aeben canim, 1 saat yuruyus cok guzel. Hergun yaparsan supppppper olur
:))))
Arzunun bir havasi var damlam nasil diyim az tirsiyom diyet konusunda banada o lazim bu sira, sen zaten herkesi takip etmek zorundasin aynurum , benide
Çoook teşekkür ederimmm.. Herkesin söylediği gibi gerçekten yüzünü görmediğimiz insanları kafamızda canlandırıyoruz ister istemez ve aynur aynııısııısın.. tam kafamda canlandırdığım gibiOooh ne güzel canım...siz böyle 4kolla sarıldığınızda ben zevkten 4köşe oluyorum...bitanesiniz...her birinizin azmi super...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?