Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı çok iyi.

Misafirlikte kisiri bol salatayla doyana kadar yeseydin, inan kilo aldirmiyor, ben hep öyle yaparim :)
Zayifim servisi kendimiz yapmadik canim, tabakdakilerinin birazina dokunmadim ... Bulgur ,ekmek turevi bana kilo aldiriyor canim.

.. İcerikleri cis ama miktarlari az yiyerek kurtarmaya calistim . Sonrasindada yurudum arti cikmam insallah ..

Yok damlam bilerek paylasiyorum artik . Arzuya dedimya beni takip et diye cista olsa paylasicam beni idare edin

Yok Damlam zayifim
Kirilmaz oda taniyor beni

Canım benim sen tanıyamadın daha bizimablayı.o herşeyi bilir zaten.onları da bilerek isteyerek yiyo.yani nefsine yenik düşmüyor...
İlahi damlam .... Herseyi bilmekle is bitmiyor uygulamak önemli olan ....

Nefsime yenik dustugunde oluyor
aynurum ama cok yazmiyorum siz etkilenmeyin , benimde klasim sarsilmasin diye ahaha , saka bir yana nefsine yenik dusmeyen birilarini tarif edeceksen o ben degilim yani,
arzu ve nazliyi örnek gosterebilirsin bu konuda yigidi öldur hakkini yeme
demisler , bilgim cok olsada onlar kadar iradem yok ,vesselam

Dün yapmadığım jullianımı da yaptım..

Jullian Michaels level 2/7 ve 8.gün

Brendan Meyers 17 dakika ab workout

Ben de biliyorum ki bilmek deyil yapmak önemlidir.ama bunları sana öğretecek kişi de ben deyilim ki...yok eğer ben ancak denetlendiğimde cıss yapmam diyorsan kolları sıvıyalım.ayrıca sana bi şey sorayım.neden kızlar beni denetleyin deyil de arzu beni denetle dedin ki?ya ben ya ben...

Evet zayifim 2. Yiz :)

Ne yalan diyim bu hafta derece beklemiyordum :) tebrik ederim hepinizi ....
Bu hafta genel anlamda takimlarin yuzdeleri dusuk ...

Damla nerdesin sen? İyisin insallah , bu saatlerde burda olurdun ....

Valla bende bu sefer dereceye girdiğimize şaşırdım. Ama dediğiniz gibi yeni üyelerde ilk haftaki kilo veriş patlaması gitmiş ondan olabilir (ben bile 2,5 kilo vermiştim ilk hafta) Önümüzdeki hafta daha fazla gaza geldim ben valla. Artık yeşil çaylarımı sallama çaydan yapmıyorum bugünden itibaren aktardan aldım şimdi bitkileri ve 1 saat kadar yürüyüş yaptım. şimdi de biberiyeli yeşil çay içiyorum

Oooh ne güzel canım...siz böyle 4kolla sarıldığınızda ben zevkten 4köşe oluyorum...bitanesiniz...her birinizin azmi super...

Canim uyenin 4. Haftaya kalacagini hicbirimiz dusunmedik ki. Hepimiz uye 3 hafta nasil listeye girmeden kalacak, kacar gider diyorduk. Bak esma da da aynisi oldu. Kurali editor gelince aciklar, zaten paylasimda da sikinti edilmis. Bolunecek mi bolunmeyecek mi biz de ogrenir haftaya esmaya uygulariz.

Raporum
Sabah
Salata ve sut.

Ogle
Babagannus ve ayran. Kaymakli ekmek kadayifi.

Aksam
Adana kebap (ekmeksi), salatalar ve ayran.

35 dk yurudum ve leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Yok ben senin o alıntıladığın mesajı bulamadım...ne düşünüyorum biliyormusun?acaba bahar ne düşündü karar defterine yazınca...

:))))
Arzunun bir havasi var damlam nasil diyim az tirsiyom diyet konusunda banada o lazim bu sira , sen zaten herkesi takip etmek zorundasin aynurum , benide

Yok ben senin o alıntıladığın mesajı bulamadım...ne düşünüyorum biliyormusun?acaba bahar ne düşündü karar defterine yazınca...

Canim gogo arkadasimizin onerisi acikti, zaten ben yazmistim bolmeye gerek kalmayacak guzel bir yontem diye. Ama 4. Cuma olunca is degisiyor. 2. Cuma baslangic ise 4. Cuma listeye girerse ikiye bolersin.

Isin hos tarafi ne biliyor musun. Boyle bir durum cok sik gorulmez. Uye ya 3. Hafta girer ya gider zaten. Ama daha ilk haftadan oldu

Oooh ne güzel canım...siz böyle 4kolla sarıldığınızda ben zevkten 4köşe oluyorum...bitanesiniz...her birinizin azmi super...
Çoook teşekkür ederimmm.. Herkesin söylediği gibi gerçekten yüzünü görmediğimiz insanları kafamızda canlandırıyoruz ister istemez ve aynur aynııısııısın.. tam kafamda canlandırdığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…