Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar
Dünden beri erkek arkadasimin sesini duyamadim gece 12de mesaj atmis ama moralim çok bozuk.. Onu suclayamam tabi çok zor bi durumun içinde (( bi sesini duysam dünyalar benim olur
Ben senin yerinde olsam yazarım.sesini duymak istiyorum falan diye...

Canım ismim Aynura...

Bi de sen minik çocukla nasıl alış veriş falan yapıyorsun?babası da gidecek her halde..

Babası işte gülüm. Oto koltuguna koyuyorum, ben kullanıyorum araba. Avm de de bebek arabasına koyuyorum, dolasıyoruz alışveriş yapıyoruz beraber

Aynura dun takımları gezerken dıkkatımı cekti. 9. Takım kilo bildirimini ve tablosunu persembe gunu yapıyor.

Aynura dun takımları gezerken dıkkatımı cekti. 9. Takım kilo bildirimini ve tablosunu persembe gunu yapıyor.
Biz 4.takımda da bi ara öğle yapmıştık...kaptanımız gogo cumaları nöbetde oliyordu ve işini kolaylaşdırmak için öğle yapıyorduk.ama ben hiç memnun deyildim o zaman da...cumanın büyüsü kaçıyordu.cuma heyecanı başkadır yaaaa...

günaydınnnn kızlarrrrr :) mutlu haftasonları. ben dışarda olcam.fast food tarzı beslenmiycm amaa bugün.. telden katılırım yinede siteye :)

günaydınnnn kızlarrrrr :) mutlu haftasonları. ben dışarda olcam.fast food tarzı beslenmiycm amaa bugün.. telden katılırım yinede siteye :)
Kuzum dışarıda ekmeksiz döner ayranla yiye bilirsin,ya da olmadı 1lahmacun yiye bilirsin...bizde fikir çok..yeterki sen sor...

Kızlar kızımın burnu akıyor...ama hava super...dışarı çıka bilirmiyim?yoksa kötü mü olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…