Ben senin yerinde olsam yazarım.sesini duymak istiyorum falan diye...Gunaydin kizlar
Dünden beri erkek arkadasimin sesini duyamadimgece 12de mesaj atmis ama moralim çok bozuk.. Onu suclayamam tabi çok zor bi durumun içinde (( bi sesini duysam dünyalar benim olur
Gunaydin kizlar
Dünden beri erkek arkadasimin sesini duyamadimgece 12de mesaj atmis ama moralim çok bozuk.. Onu suclayamam tabi çok zor bi durumun içinde (( bi sesini duysam dünyalar benim olur
Canım ismim Aynura...
Bi de sen minik çocukla nasıl alış veriş falan yapıyorsun?babası da gidecek her halde..
Deli gibi kıskandım şu anBabası işte gülüm. Oto koltuguna koyuyorum, ben kullanıyorum araba. Avm de de bebek arabasına koyuyorum, dolasıyoruz alışveriş yapıyoruz beraber
Gördüm fıstık gördüm.makarna yemişsin nu nu nu...ama spor yapma da alkış alkış alkış....
Smile kullanamıyorum onda böyle smilelerin dilinden konuşuyorumtabi bazı kolay smileleri yapıyorum
Yazdim az once : uyandim ama aklim sende gece hic kolay geçmedi, sesimizi duymak ikimize de iyi gelebilir bitanemBen senin yerinde olsam yazarım.sesini duymak istiyorum falan diye...
Biz 4.takımda da bi ara öğle yapmıştık...kaptanımız gogo cumaları nöbetde oliyordu ve işini kolaylaşdırmak için öğle yapıyorduk.ama ben hiç memnun deyildim o zaman da...cumanın büyüsü kaçıyordu.cuma heyecanı başkadır yaaaa...Aynura dun takımları gezerken dıkkatımı cekti. 9. Takım kilo bildirimini ve tablosunu persembe gunu yapıyor.
Yok oyle ustuste arayip mesaj atmiyorum zaten meşgul diye.. Dun aksam bi kere aradm mesgule aldi israr etmedim.. Yaninda olduğumu belirten mesajlar attim birkaç kezKolay degil yasadıkları canım. Üstüne düşme. Kendini biraz toparlayınca arar seni.
O zaman ilk fırsatda arar seni aramasa bile bunları okumak ona iyi gelmişdir eminim...Yazdim az once : uyandim ama aklim sende gece hic kolay geçmedi, sesimizi duymak ikimize de iyi gelebilir bitanem
Tabiki besenmiyceksinnn.. Benoyle olduğunda sevgilimin patates inden falan aliyorum amagünaydınnnn kızlarrrrr :) mutlu haftasonları. ben dışarda olcam.fast food tarzı beslenmiycm amaa bugün.. telden katılırım yinede siteye :)
Bugun ara bocukGunaydin kizlar
İnsallah öyledirO zaman ilk fırsatda arar seni aramasa bile bunları okumak ona iyi gelmişdir eminim...
Kuzum dışarıda ekmeksiz döner ayranla yiye bilirsin,ya da olmadı 1lahmacun yiye bilirsin...bizde fikir çok..yeterki sen sor...günaydınnnn kızlarrrrr :) mutlu haftasonları. ben dışarda olcam.fast food tarzı beslenmiycm amaa bugün.. telden katılırım yinede siteye :)
Oglen aramiym ama dun sabah vefat etmis belki hemen defnetmemislerdir dimi ablaBugun ara bocuk
Teşekkürler canım...e ben de seni seviyorum fıstığım. ..gerçekten bak...İnsallah öyledir
Kiz fotografini görünce daha bi çok sevdim seni çok tatlisin çok guzelsin
Eger uzaktan gekecek bir yakini yoksa defnetmislerdir bocum . Canaze beklemez ....Oglen aramiym ama dun sabah vefat etmis belki hemen defnetmemislerdir dimi abla
Tabiki besenmiyceksinnn.. Benoyle olduğunda sevgilimin patates inden falan aliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?