- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Kızlar kızımın burnu akıyor...ama hava super...dışarı çıka bilirmiyim?yoksa kötü mü olur?
Kuzum dışarıda ekmeksiz döner ayranla yiye bilirsin,ya da olmadı 1lahmacun yiye bilirsin...bizde fikir çok..yeterki sen sor...
Akademik ortam işte makalesiydi projesiydi geriliyorum işler hiç bitmiyorZevke dönüştür canım sendeNeyi stres yapıyorsun
Ooohhh o zaman ne güzelll..seni o arkadaşa havale ediyorum...Allahtan sinemaya gideceğim arkadaşım 45 kg bi kız ve sağlıklı beslenme delisi oldu artık ...darısı başımıza tabi.. o yemeyeceği için benide yönlendirir :) sende yeme bence sevgilinin patatesinden
Ha işte...ızgara tavuk salata auran en güzeli...ben green salads da yerim öğle akşam karışık :) salata ızgara tavuk filan...
Akademik ortam işte makalesiydi projesiydi geriliyorum işler hiç bitmiyor
bırakıp kacasim geliyor çoğu zaman
Gün ışıldıyor evet ama buz gibiymiş ya şimdi kafamı çıkardı vaz geçtim..Hava guzelmiş cıkın gezin canım
Gün ışıldıyor evet ama buz gibiymiş ya şimdi kafamı çıkardı vaz geçtim..
Haklısın gideyim de revise gelmiş ona basliyim o vakit tabi önce bi kahvaltı yapayımEn zevklisi proje makale tatlım. Dersler sıkıcı
Hıç gerilme. Senin emeginin meyvesi o makaleler
Tecrübelerime dayanarak seni en gec öğle 1 de arar tatlım merak etmeOglen aramiym ama dun sabah vefat etmis belki hemen defnetmemislerdir dimi abla
Haklısın gideyim de revise gelmiş ona basliyim o vakit tabi önce bi kahvaltı yapayımsize de iyi gezmeye honeycim
Ararsa dile benden ne dilersenTecrübelerime dayanarak seni en gec öğle 1 de arar tatlım merak etme
Ayy vallaha dünden beri aklım sende haaa,acaba kırıldımı diye...oooh beee...
Ahaha ne isticem canım canının sağlığıArarsa dile benden ne dilersen
Yok canım yaaa ne sineması.benim çıka bildiyim yer sadece apartmanın yakınındakı bi anaokulunun bahçesi falanBen hazırlanayım, oglan kalkar birazdan. Keyifli bir gün dilerim hepinize
Aynurcum yapılacak spora ceza demeyelim zorunlu aktivite diyelim...bence Perşembe günü hepimiz Pro yapabiliriz evinde olacaklar yani...Biz hertürlü fikre açığız Hülyacım..sen bi fikir versene canım...mesela ne?benim cezam önümüzdekj perşenbe herkes pro beslensin mesela. . Ama o da mümkün deyil ya. . Yılbaşı sabahı,herkez gezmelerde yemelerde olacak.
Herkes yapa bilirse ne güzel...iyi olur.yılbaşında yedikleri de böylece yansımaz listeye...Aynurcum yapılacak spora ceza demeyelim zorunlu aktivite diyelim...bence Perşembe günü hepimiz Pro yapabiliriz evinde olacaklar yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?