Takimimiz tatli cadisindan eksik kalirdi :)) az evvelde demistimya takimizda her renk insan var iyiki varsiniz kizlarben de olmasam
Oluuur super fikir...HEY KIZLARRR DUYDUNUZMU...yarın denetliycem kim ceza alacak diye...şimdi uyusam iyi olacak...bu arada nickimi deyişmek istiyorum.gerçek ismimle aynurayla katılmak istiyorumLaf aramizda basaklar cok huysuz oluyor, ben bana katlanamazdim
Benim aklimda 30-40 dk lik bir power walk videosuna karar verip gelecek cumaya kadar hergun yapmak var. Bu yilbaspi hedefi idi cezasi da buyuk olsun
sende iyiki varsın ablamm hepınız ıyıkı varsınız ıyıkı buraya gelmısım tanımısım sızlerıTakimimiz tatli cadisindan eksik kalirdi :)) az evvelde demistimya takimizda her renk insan var iyiki varsiniz kizlar
Fazla detaycisin arzu , kafana koydugunu yapacak kadarda inatçi ve hirsli, dimiLaf aramizda basaklar cok huysuz oluyor, ben bana katlanamazdim
Benim aklimda 30-40 dk lik bir power walk videosuna karar verip gelecek cumaya kadar hergun yapmak var. Bu yilbaspi hedefi idi cezasi da buyuk olsun
Oluuur super fikir...HEY KIZLARRR DUYDUNUZMU...yarın denetliycem kim ceza alacak diye...şimdi uyusam iyi olacak...bu arada nickimi deyişmek istiyorum.gerçek ismimle aynurayla katılmak istiyorum
Fazla detaycisin arzu , kafana koydugunu yapacak kadarda inatçi ve hirsli, dimi
ıyı geceler güzelmmUykum var çok ama sizi bırakıp da gidemiyommm...ama gitme zamanı...yarın kv kızına gitmeyi pilanlıyor,inşallah gider kafamı dinlerim.bu gün görümce de işe gitti...neyse yaaa...iyi geceler hepinize..
Uykum var çok ama sizi bırakıp da gidemiyommm...ama gitme zamanı...yarın kv kızına gitmeyi pilanlıyor,inşallah gider kafamı dinlerim.bu gün görümce de işe gitti...neyse yaaa...iyi geceler hepinize..
Paylasim alani hic yok yere yine gerilmişyazik bahar icin uzuluyorum
Kural her iki turlude anlasiliyor, aciklik getirilecek o kadar. Net ortami duygular mimikler aktarilamadigindan incir tanesi sorudan kiriliyor insanlar
Canım sen ismini nasıl deyişdin?ben de istiyorum.bi yerlerde görmüştüm ama bulamıyorum şimdi...
Biliyomusun Arzu senin yazdıklarını okurken kesin başak burcu diye düşünüyordum hatta dün soracaktım başak mısın diye...Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.
İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.
Kızlarrr Aynurcum,Arzucum spor ceza değil ki,başka isim bulalım buna...zorunlu aktivite mesela :)Oluuur super fikir...HEY KIZLARRR DUYDUNUZMU...yarın denetliycem kim ceza alacak diye...şimdi uyusam iyi olacak...bu arada nickimi deyişmek istiyorum.gerçek ismimle aynurayla katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?