Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Laf aramizda basaklar cok huysuz oluyor, ben bana katlanamazdim

Benim aklimda 30-40 dk lik bir power walk videosuna karar verip gelecek cumaya kadar hergun yapmak var. Bu yilbaspi hedefi idi cezasi da buyuk olsun
Oluuur super fikir...HEY KIZLARRR DUYDUNUZMU...yarın denetliycem kim ceza alacak diye...şimdi uyusam iyi olacak...bu arada nickimi deyişmek istiyorum.gerçek ismimle aynurayla katılmak istiyorum

Laf aramizda basaklar cok huysuz oluyor, ben bana katlanamazdim

Benim aklimda 30-40 dk lik bir power walk videosuna karar verip gelecek cumaya kadar hergun yapmak var. Bu yilbaspi hedefi idi cezasi da buyuk olsun
Fazla detaycisin arzu , kafana koydugunu yapacak kadarda inatçi ve hirsli, dimi

Fazla detaycisin arzu , kafana koydugunu yapacak kadarda inatçi ve hirsli, dimi

Hem nasi hem nasi

Batar da batar gozume. Bilirim degistiremeyecegim, bilirim tepki gorecegim ama yine de duramam. Illa dogru bildigim soylenecek illa dogru bildigim yoldan gidilecek

Satranc tahtasi gibi gorurum hayati. 3 hamle sonrasini gorerek yaparim hamlemi. Basak olmak zor canim

Uykum var çok ama sizi bırakıp da gidemiyommm...ama gitme zamanı...yarın kv kızına gitmeyi pilanlıyor,inşallah gider kafamı dinlerim.bu gün görümce de işe gitti...neyse yaaa...iyi geceler hepinize..

Paylasim alani hic yok yere yine gerilmiş yazik bahar icin uzuluyorum

Kural her iki turlude anlasiliyor, aciklik getirilecek o kadar. Net ortami duygular mimikler aktarilamadigindan incir tanesi sorudan kiriliyor insanlar

Paylasim alani hic yok yere yine gerilmiş yazik bahar icin uzuluyorum

Kural her iki turlude anlasiliyor, aciklik getirilecek o kadar. Net ortami duygular mimikler aktarilamadigindan incir tanesi sorudan kiriliyor insanlar

Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.

İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.

Canım sen ismini nasıl deyişdin?ben de istiyorum.bi yerlerde görmüştüm ama bulamıyorum şimdi...

Kişisel bilgilere gir üstteki adının altında orada sol tarafta kullanıcı ismi değiştir yazıyor oraya girip değiştirebilirsin.,,

Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.

İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.
Biliyomusun Arzu senin yazdıklarını okurken kesin başak burcu diye düşünüyordum hatta dün soracaktım başak mısın diye...

Herkeseee iyi geceleeer :)
Yarına belki gelemeyebilirim. Bir fotoğraf sergisi açacağız ve çalışmaları var yarında toplantı var ona katılacağım. Biirrde yılbaşı hediyelerini tamamlayacağım yani uzun bir gün olacak :) ama fırsat bulabilirsem akşam gelirim Olurda gelemezsem pazar günü gelir iki günüde hallederim

Selam kızlar bugünkü menümü de böyle
09.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
Ceviz
2 dilim pastırma
Gilaburu suyu

12.30 öğle yemeği
Ezogelin çorbası
Fırın Uskumru

15.00 1 fincan Türk Kahvesi

20.00 akşam yemeği
Pırasa yemeği
6-7 köfte
1 bardak ayran

21.30 Biraz kabak çekirdeği

Oluuur super fikir...HEY KIZLARRR DUYDUNUZMU...yarın denetliycem kim ceza alacak diye...şimdi uyusam iyi olacak...bu arada nickimi deyişmek istiyorum.gerçek ismimle aynurayla katılmak istiyorum
Kızlarrr Aynurcum,Arzucum spor ceza değil ki,başka isim bulalım buna...zorunlu aktivite mesela :)

Böğlelikle artık herkes bana kendi ismimle hitab eder...aynura...kurtlarvadisinde duymuşdum türkler de aynura ismini acayip güzel söylüyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…