Biz hertürlü fikre açığız Hülyacım..sen bi fikir versene canım...mesela ne?benim cezam önümüzdekj perşenbe herkes pro beslensin mesela. . Ama o da mümkün deyil ya. . Yılbaşı sabahı,herkez gezmelerde yemelerde olacak.Kızlarrr Aynurcum,Arzucum spor ceza değil ki,başka isim bulalım buna...zorunlu aktivite mesela :)
Fatoşcum sen neden bizimle sohbet etmiyon?sen hiç tanıyamadık.Selam kızlar bugünkü menümü de böyle
09.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
Ceviz
2 dilim pastırma
Gilaburu suyu
12.30 öğle yemeği
Ezogelin çorbası
Fırın Uskumru
15.00 1 fincan Türk Kahvesi
20.00 akşam yemeği
Pırasa yemeği
6-7 köfte
1 bardak ayran
21.30 Biraz kabak çekirdeği
Ordada söyledim arzum gogo hiç öyle biri deyil...kesin bi şey oldu..Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.
İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.
Çok sağol hülyacım ,hall ettim...Kişisel bilgilere gir üstteki adının altında orada sol tarafta kullanıcı ismi değiştir yazıyor oraya girip değiştirebilirsin.,,
Canım sizin yazdıklarınızı okuyorum aslında ama ne biliyim lafın ortasına girmiş gibi olur diye yorum yapmadım hiçFatoşcum sen neden bizimle sohbet etmiyon?sen hiç tanıyamadık.
Neden canım,vallaha biz çok seviniyoruz yeni üyeler bizimle sohbet ettiyinde...sizin de fikirlerinizi bilmek ve tanımak istiyoruz...hani dün nature arkadaşımla bir az sohbet ettik çok mutlu oldum...seni de tanımak isterim..Canım sizin yazdıklarınızı okuyorum aslında ama ne biliyim lafın ortasına girmiş gibi olur diye yorum yapmadım hiç
Spor super ya...ayyy bi bende başlasam şu spora...günaydınlar . yine iş yine cumartesi hiç sevmiyorum şu cumartesilerini .
dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 20 dk bisiklet çevirme ,1 saat aerobic step
Spor super ya...ayyy bi bende başlasam şu spora...
Kırıldık mı sanki?yoksa bana mı öğle geldi...ben de ilk başlarda çok fikir söylerdim ama sağolsun kendisi sabrla kendini bana tanıttı...sen de tanırsın canım benim...düşünsene ablam yaza kadar daha aylar var haaa 3 4 kilo veririm diyor...zaten kendisi böğle cıslı menülerini paylaşmaz da bu sefer dayanamamış...
Zayifim servisi kendimiz yapmadik canim, tabakdakilerinin birazina dokunmadim ... Bulgur ,ekmek turevi bana kilo aldiriyor canim.
.. İcerikleri cis ama miktarlari az yiyerek kurtarmaya calistim . Sonrasindada yurudum arti cikmam insallah ..
Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.
İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.
Biliyomusun Arzu senin yazdıklarını okurken kesin başak burcu diye düşünüyordum hatta dün soracaktım başak mısın diye...
Herkeseee iyi geceleeer :)
Yarına belki gelemeyebilirim. Bir fotoğraf sergisi açacağız ve çalışmaları var yarında toplantı var ona katılacağım. Biirrde yılbaşı hediyelerini tamamlayacağım yani uzun bir gün olacak :) ama fırsat bulabilirsem akşam gelirimOlurda gelemezsem pazar günü gelir iki günüde hallederim
Günaydın fıstıklar...yeni kullanıcı ismimle herkese merhaba..
Canım sizin yazdıklarınızı okuyorum aslında ama ne biliyim lafın ortasına girmiş gibi olur diye yorum yapmadım hiç
Ne olmuskim ne demiş
Tamam ben de yazarım bundan sonra yorumlarımı
Sabah tartıda düne göre 600 gr verdiğimi gördüm boğazımı tuttuğumda çok da güzel kilo veriyorum ama işim çok stresli olduğu için sinirimi abur cuburdan çıkarıyoruö
Ayy vallaha dünden beri aklım sende haaa,acaba kırıldımı diye...oooh beee...Kirilmadim canim sarj bitti, gecen aeben ile kisir masum demistim ondan oyle konu acildi
Canım tabiki herkesin bunyesi farkli oluyor. Önemli olan artı cikmamak... bu gün gene 500 gt artı çıktım. Yesilcayi aryirmaliyim. Sevgiler hepinize
E ne güzel işte...sen de boğazını tutunca kilo verelerdensin...Tamam ben de yazarım bundan sonra yorumlarımı
Sabah tartıda düne göre 600 gr verdiğimi gördüm boğazımı tuttuğumda çok da güzel kilo veriyorum ama işim çok stresli olduğu için sinirimi abur cuburdan çıkarıyoruö
Canım ismim Aynura...Gunaydın nasılsınız?
Sporumu yaptım kahvaltımı da ettim. Sızlere bir bakayım ne alemdesiniz dedimOglan uyanınca da avm gececegız. Oyuncak ust bas alalım, gezelim eglenelim
Daha once mevzu da oldu, kacırmıssın gulum. Hatta elif basak burcu olan birinden dert yanınca aynur, honey de basak dedi. Ben de takımda beni o yuzden cok "seviyorlar" demiştim
Kolay gelsin canım, iyi eglenceler
Hayırlı olsunRakam koymasaydın keşke. İsmin Aynura mı Aynuray mı?
Gır hayatım arama basını sonunu
Paylaşımda yeni kural muhabbeti cok baska bir noktaya gitti canım. Bana sorarsan hiçbir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?