Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrr Aynurcum,Arzucum spor ceza değil ki,başka isim bulalım buna...zorunlu aktivite mesela :)
Biz hertürlü fikre açığız Hülyacım..sen bi fikir versene canım...mesela ne?benim cezam önümüzdekj perşenbe herkes pro beslensin mesela. . Ama o da mümkün deyil ya. . Yılbaşı sabahı,herkez gezmelerde yemelerde olacak.

Fatoşcum sen neden bizimle sohbet etmiyon?sen hiç tanıyamadık.

Evet. Ama klavyeden canlarının istedigini rahatca yazdıkları için çok dikkatsiz bazıları.

İnsan ölçer tartar bir laf etmeden önce. Ortaya bombayı atıp kenara cekilmek olmaz.
Ordada söyledim arzum gogo hiç öyle biri deyil...kesin bi şey oldu..

Yaaa bana baksanıza sabahın erkennş saatinde buradayım.guya kızıma su verirken bakacaktım.yarim saattir buradayım...hadi azcık uyuyayım...

günaydınlar . yine iş yine cumartesi hiç sevmiyorum şu cumartesilerini .

dün spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 20 dk bisiklet çevirme ,1 saat aerobic step

Canım sizin yazdıklarınızı okuyorum aslında ama ne biliyim lafın ortasına girmiş gibi olur diye yorum yapmadım hiç
Neden canım,vallaha biz çok seviniyoruz yeni üyeler bizimle sohbet ettiyinde...sizin de fikirlerinizi bilmek ve tanımak istiyoruz...hani dün nature arkadaşımla bir az sohbet ettik çok mutlu oldum...seni de tanımak isterim..

Spor super ya...ayyy bi bende başlasam şu spora...

aynur eşim beni almaya geldiğinde spor salonunda daha fazla vakit geçirebiliyorum . sizde başlayacaksınız ya 5 ocakta bende size katılmayı çok isterdim ama onuda yaparsam çok zorlanırım

Kirilmadim canim sarj bitti, gecen aeben ile kisir masum demistim ondan oyle konu acildi

Zayifim servisi kendimiz yapmadik canim, tabakdakilerinin birazina dokunmadim ... Bulgur ,ekmek turevi bana kilo aldiriyor canim.

.. İcerikleri cis ama miktarlari az yiyerek kurtarmaya calistim . Sonrasindada yurudum arti cikmam insallah ..

Canım tabiki herkesin bunyesi farkli oluyor. Önemli olan artı cikmamak... bu gün gene 500 gt artı çıktım. Yesilcayi aryirmaliyim. Sevgiler hepinize

Tamam ben de yazarım bundan sonra yorumlarımı
Sabah tartıda düne göre 600 gr verdiğimi gördüm boğazımı tuttuğumda çok da güzel kilo veriyorum ama işim çok stresli olduğu için sinirimi abur cuburdan çıkarıyoruö

Gunaydın nasılsınız?

Sporumu yaptım kahvaltımı da ettim. Sızlere bir bakayım ne alemdesiniz dedim Oglan uyanınca da avm gececegız. Oyuncak ust bas alalım, gezelim eglenelim

Biliyomusun Arzu senin yazdıklarını okurken kesin başak burcu diye düşünüyordum hatta dün soracaktım başak mısın diye...

Daha once mevzu da oldu, kacırmıssın gulum. Hatta elif basak burcu olan birinden dert yanınca aynur, honey de basak dedi. Ben de takımda beni o yuzden cok "seviyorlar" demiştim

Kolay gelsin canım, iyi eglenceler

Günaydın fıstıklar...yeni kullanıcı ismimle herkese merhaba..

Hayırlı olsun Rakam koymasaydın keşke. İsmin Aynura mı Aynuray mı?

Canım sizin yazdıklarınızı okuyorum aslında ama ne biliyim lafın ortasına girmiş gibi olur diye yorum yapmadım hiç

Gır hayatım arama basını sonunu

Ne olmus kim ne demiş

Paylaşımda yeni kural muhabbeti cok baska bir noktaya gitti canım. Bana sorarsan hiçbir sey yok

Gunaydin kizlar
Dünden beri erkek arkadasimin sesini duyamadim gece 12de mesaj atmis ama moralim çok bozuk.. Onu suclayamam tabi çok zor bi durumun içinde (( bi sesini duysam dünyalar benim olur

Ayy vallaha dünden beri aklım sende haaa,acaba kırıldımı diye...oooh beee...

E ne güzel işte...sen de boğazını tutunca kilo verelerdensin...

Canım ismim Aynura...

Bi de sen minik çocukla nasıl alış veriş falan yapıyorsun?babası da gidecek her halde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…