- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Guzel bir menuherkese iyi akşamlaarr geldim sonunda :)
Raporum
Sabah:
Peynirli otlu yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz,dereotu
yarım simit, birde ufacık ekmeğe tereyağı sürdüm yedim
öğlen:
toplantıdaydım tam öğle zamanlarında fındık yedim bir avuç kadar
akşam:
6 tane köfte
salata
yoğurt
2 lt su içtim. baya dışarıdaydım yürüdüm. ama evde de spor yapıcam. yapınca eklerim
Bol kacamaklı bir menu olmus ama sen yeni basladın galiba değil miIyi akşamlar arkadaşlar yine haftasonu yine kacamaklar ama azalttım çok sigara gibi birakcam ehehe
11.00 kahvaltı
1 tane tost
Domates,salatalık
Peynir, zeytin ezmesi
Yarım dilim tb ekmeği
2 tane cevizli günkurusu
15.30 öğle yemeği
1 dilim pizza
1 paket diyet bisküvi
2 bardak ayran
16.30 yeşil çay ve 1 kek
20.00 akşam yemeği
1,5 lahmacun
1,5 bardak ayran
Salata
Gayet guzellhayirli geceler
sabah
mantar kavurma
iki uc catal patates omlet
iki dilim tam bugday ekmegi
maydonoz yesil sogan
ara
leblebi 5 6 tane
aksam
ispanak kavurma
et kavurma
havuc salatasi
su bitki cayi yesil cay spor a devam
evet ablm 11 geciyor kahvaltim gec kalkiyoruz saolasin ins hayir olur havuc ta cigdenAfiyet olsun esmam , havuc cigmi ?
Kizlar havucu pisirmeden cig yiyin gl endeksi pisince cok
yukselir patates gibi olur .
Gecmi kahvalti yapiyorsun ? Genelde 2 ogun yiyorsun ondan sordum ...
Aebencim düşün ki ben ne kdr çok yiyorum ki bu menüyle kilo veriyorumFatosum şimdi şoyle bir durum var . Bu menun diyet menusu degil, lakin sen simdilik bu menulerle kilo verebiliyorsan eyvallah , kilon durdugunda daha dikkatli diyet yaparsin kilo vermeyede devam edersin
Evet canım bu baslikta 1 hafta oldu benimGuzel bir menu
Bol kacamaklı bir menu olmus ama sen yeni basladın galiba değil mi
Gayet guzell
bnde problem var ya azcik birsey kacirsam yarin tartiya yansiyor ne olacak bnm bu halim ::)))Aebencim düşün ki ben ne kdr çok yiyorum ki bu menüyle kilo veriyorum
tabi bugün böyle oldu yarın hafif yiycem tabiki abartmamaliyim
Esma ben evlendikten sonra kocisimle her akşam fast foodlar kebaplar abur cubur derken resmen alışti bünye doymuyorum akşamlarıbnde problem var ya azcik birsey kacirsam yarin tartiya yansiyor ne olacak bnm bu halim ::)))
Hafta sonu böyle oldu,hafta içi daha düzenli oluyor yemekleri annem hazırladığı için.Biraz karisik ve cisli bir menu olmus nature ... Zamanla Duzelicek ama
Ne güzel...ben de bomba gibi bi diet kahvaltı yaptım....ve güne başladım...Herkese günaydın,bugün karbonhidratı sadece sabah alıp 2 lt su içip biraz da hareket yapıcam.Çok amaçlı bi gün yani benim için .Uykumu aldım enerjim yerinde.Hedefim cumaya 75(74'ten vazgeçtim) yani çok çalışmam lazım.Herkese az kalorili diyetler dilerim.
günaydın herkeseNe güzel...ben de bomba gibi bi diet kahvaltı yaptım....ve güne başladım...
ne yedin aynur kardes bizede ornek olNe güzel...ben de bomba gibi bi diet kahvaltı yaptım....ve güne başladım...
aeben ablam sen başarırsınnnnnGunaydin iyi pazarlar hatunlar ..
Bugun eşcazimla disari cikiyorum gelemeye bilirim
Esmam diyet kavalti dedigin 2 dl ekmek peynir yesilikdir
Bu arada hafta sonuda kacirmiycam size soz verdim bu hafta guzel kilo vermek isyiyorum .. Bugun disarda cis yememeye calisicam ..... Gelsin tekrar 64 lu kilolarrrrr
gelir gelir ablm bnde 60 si gormk istiyorumGunaydin iyi pazarlar hatunlar ..
Bugun eşcazimla disari cikiyorum gelemeye bilirim
Esmam diyet kavalti dedigin 2 dl ekmek peynir yesilikdir
Bu arada hafta sonuda kacirmiycam size soz verdim bu hafta guzel kilo vermek isyiyorum .. Bugun disarda cis yememeye calisicam ..... Gelsin tekrar 64 lu kilolarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?