Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Guzel bir menu
Bol kacamaklı bir menu olmus ama sen yeni basladın galiba değil mi
hayirli geceler
sabah
mantar kavurma
iki uc catal patates omlet
iki dilim tam bugday ekmegi
maydonoz yesil sogan
ara
leblebi 5 6 tane
aksam
ispanak kavurma
et kavurma
havuc salatasi
su bitki cayi yesil cay spor a devam
Gayet guzell

Arzucum burç muhabbetini hatırlıyorum ama sadece Aebenin burcu aklımda kalmış,burçdaş olduğumuz için :)

Bugün ne yedim ne yaptım bilmiyorum valla dışarlardaydım hep...bugünlük beni muaf tutun yarın dengelerim...çorbamı bitireceğim yarın detoks günü olsun...

Fatosum şimdi şoyle bir durum var . Bu menun diyet menusu degil, lakin sen simdilik bu menulerle kilo verebiliyorsan eyvallah , kilon durdugunda daha dikkatli diyet yaparsin kilo vermeyede devam edersin
Aebencim düşün ki ben ne kdr çok yiyorum ki bu menüyle kilo veriyorum
tabi bugün böyle oldu yarın hafif yiycem tabiki abartmamaliyim

bnde problem var ya azcik birsey kacirsam yarin tartiya yansiyor ne olacak bnm bu halim ::)))
Esma ben evlendikten sonra kocisimle her akşam fast foodlar kebaplar abur cubur derken resmen alışti bünye doymuyorum akşamları ben de artık azaltıyorum ve bu bile ise yarıyor az da olsa veriyorum kilo spora da kızlarla başlıcam ins 5 ocakta

Yarına belki geç gelirim şimdiden günaydınnnn :)

Eklentiler

• image.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın fıstıklarım....akşam gelemedim...erkenden uyumuşdum..kahvaltı yapıp geliyorum..

Herkese günaydın,bugün karbonhidratı sadece sabah alıp 2 lt su içip biraz da hareket yapıcam.Çok amaçlı bi gün yani benim için .Uykumu aldım enerjim yerinde.Hedefim cumaya 75(74'ten vazgeçtim) yani çok çalışmam lazım.Herkese az kalorili diyetler dilerim.

Ne güzel...ben de bomba gibi bi diet kahvaltı yaptım....ve güne başladım...

Gunaydin iyi pazarlar hatunlar ..
Bugun eşcazimla disari cikiyorum gelemeye bilirim

Esmam diyet kavalti dedigin 2 dl ekmek peynir yesilikdir

Bu arada hafta sonuda kacirmiycam size soz verdim bu hafta guzel kilo vermek isyiyorum .. Bugun disarda cis yememeye calisicam ..... Gelsin tekrar 64 lu kilolarrrrr

aeben ablam sen başarırsınnnnn

gelir gelir ablm bnde 60 si gormk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…