- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Tabletten link atamıyorum easy zumba class yaz,erkek yaptırıyor 50 dakikalık video...ben onu yapıyorum...kızlar aranızda zumba yapan varmı
bana bi link atsanız
Canım dün tesadüfen bdv de gezerken onun konusunu gördüm. İsterseniz sizlerde bir bakın. Şuan yanında olmamız gereken bir dönemde arkadaşımız.Asigimasigin erkek arkadaşı aradı mi acaba?? Merak ettim valla
2yumurtadam yapılmış pul bib li omlet,peynir+yeşillik salata,2dikim ekmek,yeşil çay yedim kuzum..ne yedin aynur kardes bizede ornek ol
o yüzden pek gelemedim ya bende bugün buraya çok kötü durumdaCanım dün tesadüfen bdv de gezerken onun konusunu gördüm. İsterseniz sizlerde bir bakın. Şuan yanında olmamız gereken bir dönemde arkadaşımız.
Şimdi okudum kızlar...delirdim ya..çok kötü oldum çok...Allah sabr versin...o yüzden pek gelemedim ya bende bugün buraya çok kötü durumda
aynen çok şaşırdım benŞimdi okudum kızlar...delirdim ya..çok kötü oldum çok...Allah sabr versin...
Ben buradayım canım...bi arkadaşım var misafirim ama ona rağmen buradayım.fakat ezginin konusuna bakıyordum.moralim çok bozuk...kızlar bugun kımse yok bende bugun hıcbırsey yıyesım yok sabah mantar yedım oglen portakalm sımdıde hıcbısı yıyesım yok bır tabak yogurt yıyecegım ..
Güzel perim...Raporum
Sabah:
1 dilim esmer ekmek
1 yumurta (tavada)
1 kk peynir
4 zeytin
1 bardak süt
Domates,maydanoz,dereotu
Öğlen:
3 tane eti form limon lifli kepekli bisküvi
papatyalı yeşil çay
Akşam:
Köri soslu tavuk
salata
yoğurt
henüz 1,5 lt su içtim. dışarda biraz yürüdüm bisiklete bineceğim. yazarım onlarıda.
Ezgi bişey mi oldu,geçmişi okudum anlamadım Bdv ne onuda bilmiyorum...Ben geldim
bir derdim var konusu ezginin sikintisi var konusmk istersenEzgi bişey mi oldu,geçmişi okudum anlamadım Bdv ne onuda bilmiyorum...
Gördüm şimdi Esmacım mesajlarını okudum Ezginin...kafası sakinleşsin iyice,daha sıcak..bir derdim var konusu ezginin sikintisi var konusmk istersen
bn ne soyliyecegimo bilemedm susmk daha iy hakkinda hayirlisi olsunGördüm şimdi Esmacım mesajlarını okudum Ezginin...kafası sakinleşsin iyice,daha sıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?