- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ole deme herkes yanilir bazen dogru bildiklerimiz egri egri olarak gorduklerimiz dogru olabilir onemli olan farkinda olmak ve kimseye degerinden fazla deger vermemek.senin de dedigin gibi hayatinin degerini bi ve yolunu ciz ..yasanmisliklari yok sayamazsin hakkinda hayr diliyorum:) okudunuz mi rezilligimi
Rezillik olur mu hiç canım. Herşey bize bir ders, bir sınav biliyorsun. Rabbim daha kötüsünden korusun hepimizi.:) okudunuz mi rezilligimi
kızlar bugun kımse yok bende bugun hıcbırsey yıyesım yok sabah mantar yedım oglen portakalm sımdıde hıcbısı yıyesım yok bır tabak yogurt yıyecegım ..
:) okudunuz mi rezilligimi
Bu arada dunku ve bugünkü raporumu veriym
Dun öğlen bi küçük tavuklu börek yedim, daha sonra aldatildigim haberini aldim
Aksam bir şey yemedim
Bu öğlen bir parca çikolata yedim
Aksam bir şey yemedim
Ha unutmadan 3paket sigara bitirdim
Annem olayi biliyordu tabi yapilan aciklamayi da söyledim o kadar yanliz kalmak istiyorum ben saatlerdir bi köşede oturuyorum odada ustumu dahi degistirmedimAnnenle konuşuyor musun canım?
masallh ne guzel gidiyorsun ::))Raporum
Sabah
Serpme köy kahvaltısı (kiremitte sucuklu yumurta, domates, salatalık, közlenmiş biber ve patlıcan, köy peyniri, zeytin, 1 dilim köy ekmegi ve ayran).
Aksam üzeri
Balık, salata ve 1 bardak salgam.
1 salkım üzüm yedim ve 4 litre su içtim. Spor yapamadım, hafta içi telafi ederim.
masallh ne guzel gidiyorsun ::))Raporum
Sabah
Serpme köy kahvaltısı (kiremitte sucuklu yumurta, domates, salatalık, közlenmiş biber ve patlıcan, köy peyniri, zeytin, 1 dilim köy ekmegi ve ayran).
Aksam üzeri
Balık, salata ve 1 bardak salgam.
1 salkım üzüm yedim ve 4 litre su içtim. Spor yapamadım, hafta içi telafi ederim.
yazik degil mi sana bu kadar fedakarligin ustune kendi canindan birazdaha fedakarlik ediyorsun o icsn sigarlari sen niye iciyorsunBu arada dunku ve bugünkü raporumu veriym
Dun öğlen bi küçük tavuklu börek yedim, daha sonra aldatildigim haberini aldim
Aksam bir şey yemedim
Bu öğlen bir parca çikolata yedim
Aksam bir şey yemedim
Ha unutmadan 3paket sigara bitirdim
Annem olayi biliyordu tabi yapilan aciklamayi da söyledim o kadar yanliz kalmak istiyorum ben saatlerdir bi köşede oturuyorum odada ustumu dahi degistirmedim
masallh ne guzel gidiyorsun ::))
ole umut ediyorum umarim ole olur bisey yiyemdim ne biliyimSenin neden iştahın yok canım?
Bu hafta daha iyi geciyor senin için de inşallah. Cuma ya bomba gibi geliyorsun
bu seferde kendın ıcın bırak canım benı yanlıs anlama ama bu dunyada yapacagın seylerı bır Allah ıcın bırde kendın ıcın yap.gerısı bosO değmez için birakmistim ben bu lanet sigarayi
Çok haklisin çok..bu seferde kendın ıcın bırak canım benı yanlıs anlama ama bu dunyada yapacagın seylerı bır Allah ıcın bırde kendın ıcın yap.gerısı bos
Şimdi canın çok acıyacak,hayatının merkezindeydi ..yıllar sonra aklına gelince için acıyacak ama aman boşverrr diyeceksin çünkü yanında kıymetini bilen başka biri olacak...seni arar sorarsa sessiz kal ki şaşırsın,nolur öfkene yenilme güzellik,sakin ol..Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?