Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:) okudunuz mi rezilligimi
ole deme herkes yanilir bazen dogru bildiklerimiz egri egri olarak gorduklerimiz dogru olabilir onemli olan farkinda olmak ve kimseye degerinden fazla deger vermemek.senin de dedigin gibi hayatinin degerini bi ve yolunu ciz ..yasanmisliklari yok sayamazsin hakkinda hayr diliyorum

İyi aksamlar güzeller
Misafirlerimi ugurladım geldim. Guzel bir hafta sonu idi. Yarın da yogun gececek. Haftasonu alamadıgım yardımcı kadın gelecek. Ögrencim de ögleden önce gelecek, tez savunmasına az kaldı. Oglan heyecandan ölmezse iyi. Hayırlısı ile onu da mezun etseydim

Aeben yuruyebilmene ve bol kalorili ürünlerden uzak durabilmene sevindim güzelim

kızlar bugun kımse yok bende bugun hıcbırsey yıyesım yok sabah mantar yedım oglen portakalm sımdıde hıcbısı yıyesım yok bır tabak yogurt yıyecegım ..

Hayırdır neden iştahın yok tatlım?

:) okudunuz mi rezilligimi

Hayat böyle bir tanem. En büyük sıkıntılar bile geçiyor. Rabbim saglık sıhhat versin, dermansız dert vermesin inşallah. Okulunu sınavlarını boşlama. Bak büte de kalmayacagım inşallah diyordun. Sınavlarına yogunlaş, zor olsa da seni meşgul eder. Hayatta imkansız diye birsey yok. Büyüdükçe daha bir hazır olacaksın bu riyalara...

Bu arada dunku ve bugünkü raporumu veriym
Dun öğlen bi küçük tavuklu börek yedim, daha sonra aldatildigim haberini aldim
Aksam bir şey yemedim
Bu öğlen bir parca çikolata yedim
Aksam bir şey yemedim
Ha unutmadan 3paket sigara bitirdim

Raporum
Sabah
Serpme köy kahvaltısı (kiremitte sucuklu yumurta, domates, salatalık, közlenmiş biber ve patlıcan, köy peyniri, zeytin, 1 dilim köy ekmegi ve ayran).

Aksam üzeri
Balık, salata ve 1 bardak salgam.

1 salkım üzüm yedim ve 4 litre su içtim. Spor yapamadım, hafta içi telafi ederim.

Annenle konuşuyor musun canım?

masallh ne guzel gidiyorsun ::))

masallh ne guzel gidiyorsun ::)) yazik degil mi sana bu kadar fedakarligin ustune kendi canindan birazdaha fedakarlik ediyorsun o icsn sigarlari sen niye iciyorsun

Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Şimdi canın çok acıyacak,hayatının merkezindeydi ..yıllar sonra aklına gelince için acıyacak ama aman boşverrr diyeceksin çünkü yanında kıymetini bilen başka biri olacak...seni arar sorarsa sessiz kal ki şaşırsın,nolur öfkene yenilme güzellik,sakin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…