Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya aynur ben bu haftadamı girmesem ne ya
regl oldum şişkinlik hat safhada
napalım neye karar verelim eksi derece yaptırmak istemiyorum takıma
Canım regl olduysan cumaya gider şişlik falan...bakarız duruma göre. Ama bence sen listede olduğunda daha motive oluyorsun..

Yuruyusumu yaptım geldim

Hande daha salı canım, cumaya şişkinlik mi kalır. Zaten gecen hafta baya vermiştin. Eksiyle gelmeni bekliyorum bu cuma

3 küçük ask, hos geldin canım. 3 üz mu yavruların? Allah kolaylık versin. O koşuştırmacada kilo kalmaz canım. Hele emziriyorsan. Ben de 75 ten 60.6 düştüm. Göbegim hala yumuşak ama sporla daha hızlı toparladı. Yemek yemeye bile vaktim yok demişsin yardımcın da yok sanırım. Emziriyorsan hiç diyet yapma ama abur cubur yeme, dengeli beslenmeye calış. Çok rahat verirsin canım.

Aeben ikinizin de iyi olmasına sevindim canım

Hoş geldin aramıza canım. ..öncelikle ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen formu doldur bsşlayalımmm...
tabiki yardım ederiz.sen mesela kahvaltıda ne yedin?öylen ne yemeyi düşünüyorsun?
Hosbulduk ilk sayfayi birazdan ikuyacam kahvaltimi genelde 12den sonra yapiyorum cunku anca o zaman evde azvsesdizlik oluyir oglen yemegi yemiyorum yersemde 5vyada 6 gibi daha da yemiyorum gunde iki kez yiyorum cunku firsatim yok duzensuzlik. Var baya

Emzirmiyorum 2 aylikken kestik emzirmeye bile firsatim olmadi iyi vernisdin kiloyu. In bende veririm evet ya bunlar huysuz evde sadece aglama sesi
Benim gobegim cok kotu sukur rabbime ama hani gidebiliyorsa bu gobek vermk isterim

Emzirmiyorum 2 aylikken kestik emzirmeye bile firsatim olmadi iyi vernisdin kiloyu. In bende veririm evet ya bunlar huysuz evde sadece aglama sesi
Benim gobegim cok kotu sukur rabbime ama hani gidebiliyorsa bu gobek vermk isterim

Gıdıyor canım. Benim bebegim 9 aylık. 2 aydır dikkat ediyorum yediklerime. Ayrıca duzenli spor yapıyorum. Emziriyorum ayrıca sut de sagıyorum. Cok guzel verdim. Senin önce yemek işini düzene sokman lazım. 2 ögün yiyorsun ama ne yitorsun mesela?

honey eksiyle gelebileceğimi düşünmüyorum
ayrıldığım kiloya gelsem yeter bana açıkçası şu anda

menüm belli yazayım...
bu sabah

1 yumurta
1 dlm ekmek
az peynir

öğlen
1 por yeşil mercimek çorba
1 por kıymalı karnıbahar

akşam
yoğurt çorbası (tarhana) 2 kepçe
1,5 s.kaşığı et sote
salata
ayran

Bugün diyetisyene gideceğim yılbaşına diyetle başlayacağım.Kutlama filan yok yani yarın.Ne kutlaması 16 kilo var önümde.Spor olmadığı için yavaş gidecek ama .Geç olsun güç olmasın...
Bu arada dün akşamüstü 2 tane çikolatalı etiform yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…