bende pro olmak istiyorum çok afilli duruyo beeePerimm sen nasılsın canım?diyer topiği de boşlama kuzum...
Canım regl olduysan cumaya gider şişlik falan...bakarız duruma göre. Ama bence sen listede olduğunda daha motive oluyorsun..ya aynur ben bu haftadamı girmesem ne ya
regl oldum şişkinlik hat safhada
napalım neye karar verelim eksi derece yaptırmak istemiyorum takıma
Ben yemek yarışmaslna katıldığım için aldım ama 30tl galiba.bende pro olmak istiyorum çok afilli duruyo beee
uzun zamandır aklımda benimde bu pro üyelikBen yemek yarışmaslna katıldığım için aldım ama 30tl galiba.
Hosbulduk evet ucuzlerim varhoşgeldinnnn
üçüzlerinmi var yoksa
Evet canim cok sagol fazla birsey yemiyorum hani bulmuyorum ki yesem bulsam yerim galiba3kucuk kask hosgeldin ..
3 lerin var sanrim Allah kolaylik versin :))
Canim ayakta atistiriyorsan azda yesen zor kilo verirsin . Sen yediklerini yaz biz sana ön ayak olalim
Hosbulduk ilk sayfayi birazdan ikuyacam kahvaltimi genelde 12den sonra yapiyorum cunku anca o zaman evde azvsesdizlik oluyir oglen yemegi yemiyorum yersemde 5vyada 6 gibi daha da yemiyorum gunde iki kez yiyorum cunku firsatim yok duzensuzlik. Var bayaHoş geldin aramıza canım. ..öncelikle ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen formu doldur bsşlayalımmm...
tabiki yardım ederiz.sen mesela kahvaltıda ne yedin?öylen ne yemeyi düşünüyorsun?
Emzirmiyorum 2 aylikken kestik emzirmeye bile firsatim olmadi iyi vernisdin kiloyu. In bende veririm evet ya bunlar huysuz evde sadece aglama sesiYuruyusumu yaptım geldim
Hande daha salı canım, cumaya şişkinlik mi kalır. Zaten gecen hafta baya vermiştin. Eksiyle gelmeni bekliyorum bu cuma
3 küçük ask, hos geldin canım. 3 üz mu yavruların? Allah kolaylık versin. O koşuştırmacada kilo kalmaz canım. Hele emziriyorsan. Ben de 75 ten 60.6 düştüm. Göbegim hala yumuşak ama sporla daha hızlı toparladı. Yemek yemeye bile vaktim yok demişsin yardımcın da yok sanırım. Emziriyorsan hiç diyet yapma ama abur cubur yeme, dengeli beslenmeye calış. Çok rahat verirsin canım.
Aeben ikinizin de iyi olmasına sevindim canım
Emzirmiyorum 2 aylikken kestik emzirmeye bile firsatim olmadi iyi vernisdin kiloyu. In bende veririm evet ya bunlar huysuz evde sadece aglama sesi
Benim gobegim cok kotu sukur rabbime ama hani gidebiliyorsa bu gobek vermk isterim
oyyyy Allah yardımcın olsun ben 1 taneyle baş edemiyorumHosbulduk evet ucuzlerim var
honey eksiyle gelebileceğimi düşünmüyorumYuruyusumu yaptım geldim
Hande daha salı canım, cumaya şişkinlik mi kalır. Zaten gecen hafta baya vermiştin. Eksiyle gelmeni bekliyorum bu cuma
3 küçük ask, hos geldin canım. 3 üz mu yavruların? Allah kolaylık versin. O koşuştırmacada kilo kalmaz canım. Hele emziriyorsan. Ben de 75 ten 60.6 düştüm. Göbegim hala yumuşak ama sporla daha hızlı toparladı. Yemek yemeye bile vaktim yok demişsin yardımcın da yok sanırım. Emziriyorsan hiç diyet yapma ama abur cubur yeme, dengeli beslenmeye calış. Çok rahat verirsin canım.
Aeben ikinizin de iyi olmasına sevindim canım
honey eksiyle gelebileceğimi düşünmüyorum
ayrıldığım kiloya gelsem yeter bana açıkçası şu anda
şu bdv deki konulara baktım da bu ne yaTamam canım, bakarız duruma göre.
Emzirdiğim için galiba çabuk acıkıyorum.Ama daha çok çalışıp 4 saat aç kalacağım.Nature canım araları neden böğle dolu dolu?4saat aç kalsan daha iyi olur...
Şimdi süperim bende :) sen nasılsın ? takip ediyorum not alıyorum herkesiPerimm sen nasılsın canım?diyer topiği de boşlama kuzum...
Dün doktordan kaçtım, kanal tedavisi yapmamız gerekiyor dediPerim disin nasil oldu kiz ? Disciden kurtulus yok bilesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?