Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunca zamandır tanışıyorsunuz, sormadınız mı

Ben de bir ben bilmiyorum sanıyordum
Arzum benim uzun sureli tanisikligim nazlim vede elifle , takimin diger uyeleri aynurumda icinde olmak kaydiyle sen takima gelmeden 1-2 ay oncesine dayali ...

Fatos sen tam yapsan bunlari super kilo verirsin gercekten .. Kansekerin dengeye girsa yeme miktarinda azalir
Ayy sahi mi yaaa bugün ilk defa tartida 65i gördüm canım nasıl mutlu oldum anlatamam yarınki yılbaşı partisini bi atlatirsam gerisi kolay

Tabiki sen de biliyorsun nerede cıss yaptığını...fazla olmuş hemde cıslı fazla haaa...
Bugün toparladım sanki,
Sabah:2 d.ekmek,peynir,yeşillik,2 zeytn
Ara:Türk kahvesi
Öğlen:Sebzeli mercimek çorbası,mantar,yoğurt,1 d.ekmek
Ara:Biraz leblebi,8 fıstk
Akşam:Az çorba,az mantar
Sonra acıkmak iyi geldi
Ara:1 portakal,1/4 elma,2 d.peynir
1 lt limonlu su
Hareket:Yaşamak ve hayatımı devam ettirmek için yaptığım şeyler

Ayyy diş tedavisi...en nefret ettiyim...
Maaleseff benimde en korktuğum en sonunda başıma geldi
Az önce tartildim 58kilo geldim
Kilo güzelde sebebi kötü. Bak biri bize "diyeti boşver istediğini ye" desin diye bekliyoruz (desede vicdanen yiyemeyiz zaten ya neyse). Bu fırsatı değerlendir Şaka bir yana, emin ol herşey geçtikten sonra bir kaç hafta sonra yani ciddi anlamda bir hafifleme hissedeceksin. Bende zamanında öyle hissetmiştim. Bi ferahlama bir temizlik yaşamışsın gibi.
İlahi kız desene cuma patlatıcaksın listeyi(kah kaha atan smile)

Bitanem kendine iyi bak...dün de söğledim sana diyet falan düşünme ne bulduysan ye...bak bunu herzaman söylemem ha..
:))
Iyi aksamlar Gelemedim bugun ama guzel ve yogun bir gun gecirdim.

Aeben, daydream ve peri gecmis olsun.

Tarcin hos geldin canim
Çok teşekkür ederim

buna + 0,5 lt daha ekledim ve biberiyeli papatya çayıda

Nature canım araları neden böğle dolu dolu?4saat aç kalsan daha iyi olur...

Fatoşum tatlım sen çalışıyomuydun?evlimisin?çocuğun falan var mı?39yaşlndaydın dimi sen?tanışamadık pek.
aynurummm günaydın
pro üyeliğin hayırlı olsun
aynur bir derdim var bölümünden birini davet ettim buraya eğer gelmek isterse bayağı kötü bir durumda
sanada sormadım ama sorun olurmu

aynurummm günaydın
pro üyeliğin hayırlı olsun
aynur bir derdim var bölümünden birini davet ettim buraya eğer gelmek isterse bayağı kötü bir durumda
sanada sormadım ama sorun olurmu
Yok bitanem.çağır gelsin.2gün sonra kayb olmasın ama nasılsın bitanem?pazartesileri özlüyorum seni.

Gunaydın

Ben unutmuşum dünün pazartesi oldugunu Hande nerede diyordum. Sosyal de mi yok. Angel ve aydasu kayboldu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…