Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok bitanem.çağır gelsin.2gün sonra kayb olmasın ama nasılsın bitanem?pazartesileri özlüyorum seni.
nasıl olayım aynur
iyi sayılmam anneme gittim dün ordaydım annem hasta onun ev işini yaptım biraz
annecim hasta biraz
dün çok fena kavga ettim kardeşlerimle
en son erkek kardeşime patlattım bi tane ama içim gitti çünkü onun yeri çok ayrıdır bende
sonrada oturdum zırıl zırıl ağladım
iyice zıvanadan çıktılar napıcam ben bunlarla bilmiyorum ya
biraz kafa dinlemeye gidiyorum daha beter olup geliyorum
bilmiyorum aynur nasıl bir sınavın içindeyim inanki bilmiyorum
hangi tarafa yanacağımı şaştım artık imkanım olsa annemi çekip çıkarıcam ordan ama yapamıyorum çaresizlik ne kötü bişey

Gunaydin herkese masallah sizlere
Benimde yardima ihtiyacim var 57 kiloyla hamile kaldim 87de bitirdim hamileligi dogum sonrasi 75de falan durdum yavrularim 8 aylik suan 70 kil9da duruyorum hanimlar simdi bile beni goren hamileymisim gibi orurdugu yerden kalkar yer verir yada dogumun nasil sorularini hadtanwlerde pek duyar

oldum fazla birsey yemiyorum eger biliyorsaniz yardim edin gobegimi nasil eritebilirim ben eknek kullanmiyorum cok duzensiz gunde cok zor 2 ogun yiyorum ac ac geziyorum gerci evde ne yemek yapmaya nede yemwge firsat yok ama kilolari nasil bir yol cizerek. verebilirim

Gecmiş olsun gülüm, annene acil şifalar diliyorum. Her iki yuvaya da huzur&mutluluk versin Allah.

hoşgeldinnnn
üçüzlerinmi var yoksa

Handem guzelim ben hala yardim alman konusunda israr ediyorum belki durumlari degistirmeye gucu yetmez ama srnin daha az hasar almani saglaya bilir

3kucuk kask hosgeldin ..

3 lerin var sanrim Allah kolaylik versin :))
Canim ayakta atistiriyorsan azda yesen zor kilo verirsin . Sen yediklerini yaz biz sana ön ayak olalim

Gunaydın

Ben unutmuşum dünün pazartesi oldugunu Hande nerede diyordum. Sosyal de mi yok. Angel ve aydasu kayboldu zaten.
Sosyalim hafta sonu menu vermisti . Aydasuda yok gecen haftadan bu yana .
Deneme haftasinin uzamasi iyi
oldu aslinda 1-2 hafta kilo verme hevesiyle gelip koyboluyor kizlar

Bugun biraz iyiyim ayaktayim yani :) ya degilse kulaklarin ugulduyo . Kucuk cadimda rahat yatti bugun ...

Ben biraz evi toparlayim ...

Ne diyimki yani?çok üzüldüm...senin baba evinde de huzur yok,çok kötü bu...Allah gönlüne aydınlatsın,ne bileyim inşallah bi şekilde kurtulursun bu girdapdan...

Ne diyimki yani?çok üzüldüm...senin baba evinde de huzur yok,çok kötü bu...Allah gönlüne aydınlatsın,ne bileyim inşallah bi şekilde kurtulursun bu girdapdan...
inşallah aynur yeni sene uğur getirsin hayır getirsin bizlere inşallah

Hoş geldin aramıza canım. ..öncelikle ilk sayfada kurallar var oku kabul edersen formu doldur bsşlayalımmm...
tabiki yardım ederiz.sen mesela kahvaltıda ne yedin?öylen ne yemeyi düşünüyorsun?

İnşallah...bize ve tüm içinde hüzuru olmayanlara huzur versin Rabbim...saf saf temenni de bulunuyoruz işte...
ya aynur ben bu haftadamı girmesem ne ya
regl oldum şişkinlik hat safhada
napalım neye karar verelim eksi derece yaptırmak istemiyorum takıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…