Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tesekkürler canım

Ee senin sporun nasıl gidiyor, faydasını goruyorsun degil mi?
ben tam yapmıyorum ama 2 mıll yapıyorum bazen 3 mıll ıp de atlıyorum ya faydasını gormez olurmuyum gobek sırıtmıyor artık ama yumusak ve catlak halı cırkın herhalde eskısı gıbı olmamız mumkun degıl ama yarısı olabılecegız inş..

Her turlü hareketin faydasını görürsün canım. Düzenli olduktan sonra 2-3 mil az degil. Benimki de yumuşak ama küçüldü iyice. Catlaklar da zamanla görülmez, sıkma hiç canını

kızlar oruç olduğum için sadece akşam
1 tabak lahana yemeği 2 dilim ekmek 2 saat sonra 2 meyve

Allah kabul etsin canım. Ne güzel emzirirken tutabiliyorsun. Bu cuma mevlid kandili. Tutmayı cok isterdim...

benım menumde
sabah
bır tane haslanmıs yumurta
kasar peynırı ıkı uc dılım
ara
bır ıkı dılım kasar peynırı
7 8 tane sarı leblebı
bır tane elma
aksam
mercımek corbası (bu hafta bıraz hafıf yemek ıstıyorum lıste heyecanı)
arada leblebı yerım buyuk ıhtımal 3 lıtre su ıcıyorum gunde yesıl cay ıcecegım bugun
leslıe ıle yuruyus ıp atlama ya devam..

Geldim kızlar geldim...deyişdimmi?evet baya...hoşuma gitimi?o da evet...daha kocam gelmedi onun fikrini asıl çok merak ediyorum...rengimi açdı bana göre. ..yarın bi resim yollarım size...

musli ne oluyor abla faydali iyi birsyse alabilirim
yulaf ezmesi 1 bardak süt
sütü kaynatıyorum içine 2-3 kaşık yulaf ezmesi katıyorum
sonra badem ceviz muz elma elime ne geçerse katıyorum çok tok tutar canım bu
yulaf tanesinin midede 25 kat şişme özelliği var çünkü

Anlatılır da gülüm faydası yok. Ah ah vah vah tuh tuh derler, interneti kapattıgın an o sıkıntınla basbasa kalırsın. Rabbim tüm dertlilerin yardımcısı olsun, bır çıkış yolu göstersin.
Var ya arzum tam kalbimden vurdun...ben de olsam konu açmam...burada arkadaşlarımla dertleşmeyi daha üstün tutarım...

Bak bunu bilmiyordum handem...

kızlar bu sabah okula gıttım regl olmusum gece agrısından ve aşırı midebulantısından kız arkadaşım acile götürdü beni.. öğlen yarım bardak portakal suyu içtim.. akşama bir şey yer miyim bilmiyorum..

ya kızlar bişey danışmak istiyorum
1 ocak kayınvalidenin doğum günü ve ben bişey alıp almama konusunda kararsızım siz ne dersiniz
benim en kötü huyum bana yapılanı çabuk unutuyor olmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…