- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
orasi kesiin zaten kisi bildigini yapar onlarda sadece konustuklariyla kalirlrAnlatılır da gülüm faydası yok. Ah ah vah vah tuh tuh derler, interneti kapattıgın an o sıkıntınla basbasa kalırsın. Rabbim tüm dertlilerin yardımcısı olsun, bır çıkış yolu göstersin.
çalıskan kızın halı baskamrblar ben geldım. sınavım fena gecmedı calısamadıgım halde
benı merak ettıgınız ıcın saolun kızlarezgide yok nasıl oldu merak ediyorum sınavıda vardı bugün
sen çok guclu duruyorssun çok guclu bır yapın var masallah..Zamana ihtiyacı var. Kolay degil inandıgın herseyin yalan oldugunu ögrenmek...
Aynura ne yaptı acaba
sen çok guclu duruyorssun çok guclu bır yapın var masallah..
etmez olurmuyuz canım benim tabi merak ettikbenı merak ettıgınız ıcın saolun kızlar
ben tam yapmıyorum ama 2 mıll yapıyorum bazen 3 mıll ıp de atlıyorum ya faydasını gormez olurmuyum gobek sırıtmıyor artık ama yumusak ve catlak halı cırkın herhalde eskısı gıbı olmamız mumkun degıl ama yarısı olabılecegız inş..Tesekkürler canım
Ee senin sporun nasıl gidiyor, faydasını goruyorsun degil mi?
ben tam yapmıyorum ama 2 mıll yapıyorum bazen 3 mıll ıp de atlıyorum ya faydasını gormez olurmuyum gobek sırıtmıyor artık ama yumusak ve catlak halı cırkın herhalde eskısı gıbı olmamız mumkun degıl ama yarısı olabılecegız inş..
kızlar oruç olduğum için sadece akşam
1 tabak lahana yemeği 2 dilim ekmek 2 saat sonra 2 meyve
musli ne oluyor abla faydali iyi birsyse alabilirimmenün
sabah müsli içine elma muz badem ceviz de koydum
öğlen birazcık erişte 3-4 kaşık kabak yemeği ve yoğurt
akşamada tavuk yiycem
Çok şükür tatlım,atlatmışsın sınavı...benı merak ettıgınız ıcın saolun kızlar
yulaf ezmesi 1 bardak sütmusli ne oluyor abla faydali iyi birsyse alabilirim
Var ya arzum tam kalbimden vurdun...ben de olsam konu açmam...burada arkadaşlarımla dertleşmeyi daha üstün tutarım...Anlatılır da gülüm faydası yok. Ah ah vah vah tuh tuh derler, interneti kapattıgın an o sıkıntınla basbasa kalırsın. Rabbim tüm dertlilerin yardımcısı olsun, bır çıkış yolu göstersin.
Bak bunu bilmiyordum handem...yulaf ezmesi 1 bardak süt
sütü kaynatıyorum içine 2-3 kaşık yulaf ezmesi katıyorum
sonra badem ceviz muz elma elime ne geçerse katıyorum çok tok tutar canım bu
yulaf tanesinin midede 25 kat şişme özelliği var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?