Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Kilo 66.5
09.30 kahvaltı
1 simit
2 tane üçgen peynir

12.30 Dokuzlu çay

16.00 yılbaşı partisi :))) inş çok kacirmamisimdir

abla bilemedim gerçekten
ben bana zarar verene neden kıyamıyorum bilmiyorum
Bence de al canım...zaten biz hiç bi zaman sana kötü olanı tavsiye etmeyiz.bak biz şimdi çıktık kocamla 1 1mize hediye aldık,ona da aldık...ama ona korkusundan aldı kocam,kafasını kırardı karına aldın da bana neden almadın diye...insan bi aldığının keyfini bile çıkaramıyor,hep bi korku hep bi stres..

Çok şükür canım benim...daha iyi olacaksın...

Bence telafi edecek bişey yok o kadar fazla değil
Paylaşlmdakı soru için galiba bizim takımda sorun yok dimi?
Benim için sorun yok

Perim menunde telafi edecek cok bisi yok canim afiyet olsun

Bence telafi edecek bişey yok o kadar fazla değil

Benim için sorun yok
Yinede vicdanen kötü hissettim kendimi valla yazarken bile :) iyi bişey benim için vizdanım rahat etmiyorsa doğru yoldayım demektir :) böylece sıfır kaçamakla devam ederim inşallah :) yarın akşam ne olacak bilemiyorum gerçi ama yinede uzak durucam herkes yerken

vallaha yarını düşününce iyiki diyette deyilim diyorum

Kocamla alış verişe gittikkendime deri bi midi etek aldım...çok güzel duruyor...ayrıca da acayip zayıf tutuyor...bi de bluz aldım...indirimler de almış başına gitmiş...bi etek parasına bi etek üzerine de 1nluz aldım...

Gule gule giy ...
Keske burdan alabilsen inan 2 degil 4-5 parca alirdin aynura sizin oralar pek pahali

merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize, bu cuma için kendimden ümitsizim kızlar, yarın yılbaşı sorun değil de, kv. doğum günü, kendimi tutarım inşallah, ya çok artı olursam düşünmek bile istemiyorum, eğer bildirimde bulunmazsam anlayın ki çook artılardayım

güle güle giyin canım

süpersin canım, merak ettim, daha önce hiç diyet yaptın mı?

Bildirimde bulunmamak da neyin nesi?artı da olsa eksi olsan bizim takımın parçasısın,asıl burda olup da bildirim de bulunmaman üzer beni...inşallah artmazsın...perşenbe telafi edersin artık...

canım zamanla geçer her şey, kendini üzmeye deymez, nickinde çok hoş tatlıkız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…