Vicdanin vede Allah korkundandir handemabla bilemedim gerçekten
ben bana zarar verene neden kıyamıyorum bilmiyorum
Bence de al canım...zaten biz hiç bi zaman sana kötü olanı tavsiye etmeyiz.bak biz şimdi çıktık kocamla 1 1mize hediye aldık,ona da aldık...ama ona korkusundan aldı kocam,kafasını kırardı karına aldın da bana neden almadın diye...insan bi aldığının keyfini bile çıkaramıyor,hep bi korku hep bi stres..abla bilemedim gerçekten
ben bana zarar verene neden kıyamıyorum bilmiyorum
Çok şükür canım benim...daha iyi olacaksın...abla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..
İnşallah çok kaçırmamışsındır canımBugünkü menüm
Kilo 66.5
09.30 kahvaltı
1 simit
2 tane üçgen peynir
12.30 Dokuzlu çay
16.00 yılbaşı partisi :))) inş çok kacirmamisimdir
Bence telafi edecek bişey yok o kadar fazla değilBugünki raporum. Öğle kısmı kötü olmuş sanki ama şimdi sporla halledeceğime inanıyorum
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay
Öğlen:
ufak yarım dolma
iki çatal kek
Akşam:
4 kalem pirzola
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. kaç adım atmışım bakmadım şimdi ama en az 40 dk kadar spor yapacağım şimdi öğleni telafi olarak
Benim için sorun yokPaylaşlmdakı soru için galiba bizim takımda sorun yok dimi?
Sen nerelerdesin güzelim?sanki motivasyonun düsdü.ilk başlarda daha iyiydi katılımın.dimi?Bence telafi edecek bişey yok o kadar fazla değil
Benim için sorun yok
Perim menunde telafi edecek cok bisi yok canim afiyet olsun
Yinede vicdanen kötü hissettim kendimi valla yazarken bile :) iyi bişey benim için vizdanım rahat etmiyorsa doğru yoldayım demektir :) böylece sıfır kaçamakla devam ederim inşallah :) yarın akşam ne olacak bilemiyorum gerçi ama yinede uzak durucam herkes yerkenBence telafi edecek bişey yok o kadar fazla değil
Benim için sorun yok
vallaha yarını düşününce iyiki diyette deyilim diyorumYinede vicdanen kötü hissettim kendimi valla yazarken bile :) iyi bişey benim için vizdanım rahat etmiyorsa doğru yoldayım demektir :) böylece sıfır kaçamakla devam ederim inşallah :) yarın akşam ne olacak bilemiyorum gerçi ama yinede uzak durucam herkes yerken
Gule gule giy ...Kocamla alış verişe gittikkendime deri bi midi etek aldım...çok güzel duruyor...ayrıca da acayip zayıf tutuyor...bi de bluz aldım...indirimler de almış başına gitmiş...bi etek parasına bi etek üzerine de 1nluz aldım...
Evet aynen ablam...pahalı çok...Gule gule giy ...
Keske burdan alabilsen inan 2 degil 4-5 parca alirdin aynura sizin oralar pek pahali
güle güle giyin canımKocamla alış verişe gittikkendime deri bi midi etek aldım...çok güzel duruyor...ayrıca da acayip zayıf tutuyor...bi de bluz aldım...indirimler de almış başına gitmiş...bi etek parasına bi etek üzerine de 1nluz aldım...
Yinede vicdanen kötü hissettim kendimi valla yazarken bile :) iyi bişey benim için vizdanım rahat etmiyorsa doğru yoldayım demektir :) böylece sıfır kaçamakla devam ederim inşallah :) yarın akşam ne olacak bilemiyorum gerçi ama yinede uzak durucam herkes yerken
Bildirimde bulunmamak da neyin nesi?artı da olsa eksi olsan bizim takımın parçasısın,asıl burda olup da bildirim de bulunmaman üzer beni...inşallah artmazsın...perşenbe telafi edersin artık...merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize, bu cuma için kendimden ümitsizim kızlar, yarın yılbaşı sorun değil de, kv. doğum günü, kendimi tutarım inşallah,ya çok artı olursam düşünmek bile istemiyorum, eğer bildirimde bulunmazsam anlayın ki çook artılardayım
Sağol kuzum...güle güle giyin canım
abla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?