çok tok tutar aynurum bu dediğim ama tadı çok hoş değil ona göre meyvelerle zenginleştirirsen iyi oluyorBak bunu bilmiyordum handem...
ne oldu bılmıyorum ama ıcımden al demek geldı:)heyyyy cevap verin hadi bana yaa
Bocügüm biraz toparlanmis geldin gozumene oldu bılmıyorum ama ıcımden al demek geldı:)
abla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..Bocügüm biraz toparlanmis geldin gozume
Böcum 2 gunde hicbisi yokmus gibi tabiki hissedemezsin , zaman, zaman, zamanabla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..
Yazdim handen arada kaldi sanirimİyi aksamlar kizlar ...
Handem iyilikde ilk adimi atan her daim ondedir guzelimhediyeni kayinvalden icin degil Allah rizasi icin al
cok haklısın ablam cokkBöcum 2 gunde hicbisi yokmus gibi tabiki hissedemezsin , zaman, zaman, zaman
Ama o hafiflik neden biliyormusun ? Kurtuldugun yalanlardan oyunlardanve bunu dusunmeni istiyorum basini yastiga koyunca .... Bugun hala onunla olabilirdin hic bisi bilmeden ,oyun icinde ... Kurtuldugun icin cokkk şukretmelisin ...
bildirim yapabılırım ben.. sorun olmazzKizlar cuma gunu resmi tatil olmus , kilo bildirmede sıkinti yasayacak varmi ?
Paylasimda soruyorlar ...
Üçüz annesi canim sen diyete kahvalti yaparak baslamalisinEvet canim cok sagol fazla birsey yemiyorum hani bulmuyorum ki yesem bulsam yerim galiba
Şimdi gercek nicini bulmussun tatlikizbildirim yapabılırım ben.. sorun olmazz
saol ablammŞimdi gercek nicini bulmussun tatlikiz))
abla bilemedim gerçektenİyi aksamlar kizlar ...
Handem iyilikde ilk adimi atan her daim ondedir guzelimhediyeni kayinvalden icin degil Allah rizasi icin al
Çok gariptir bende şöyle birşey düşünüyorum. zamanında bende açtım bdvde konu. burdan hiç kimseyi tanımıyordum. Ve iyi bişey yazsam yada sorsam daha kötüye gittiğini gördüm yada kötü bi durumsa daha kötü oldu. Bilmiyorum belki benim hüsnükuruntum olabilir bu ama buraya yazdığım herhangi bir şey bana hep kötü döndü. O yüzden bende yazmıyorum artık hiç fikir almak istemiyorum konu açarak.tabi kolay değil canım ya
bende konu açtım bi kaç kez ama çok pişman oldum
sonunda rica ettim ve sildirdim konularımı hatta ilk problemimi buraya yazdığımda sen demiştin bana hande senin başka sorunlarında varmış diye
işte daha önce yazdıklarımız bişekilde geliyor önümüze o yüzden konu açarken çok dikkatli olmak lazım
ki bir daha konu açmam ben
Tam seni anlatmış canım süpeeerr ötesiii...yenı nıckım nasıll
Bu duruma sevindim çünkü gerçekten kendine dönme yolunda ilerliyorsun. Herşey bir anda olmaz ama (Allah korusun tabiiki) yeri geliyo en yakınlarını kaybediyorsun ama bir zaman sonra alışıyor ki bu el adamı mı unutulmayacak ?abla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..
Tatil olsa da olmasa da benim için sorun yok. Ben internete giremezsem ayıp zaten bilgisayar öğretmeni olarakKizlar cuma gunu resmi tatil olmus , kilo bildirmede sıkinti yasayacak varmi ?
Paylasimda soruyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?