Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar kizlar ...

Handem iyilikde ilk adimi atan her daim ondedir guzelim hediyeni kayinvalden icin degil Allah rizasi icin al

Aynur merakettim Kiz koy bir foto ...

Hulyam kolaygelsin ....

Sosyalim Allah kabul eylesin ...

Bocügüm biraz toparlanmis geldin gozume
abla şöyle söyliyim.. rahatım aslında bakarsan. yalandan dolandan kurtuldugum için. fakat aklım o 'adam' a gıdınce dunyam çöküyor.. burda oyalanıyorum gülüyorum işte.. daha hiçnir şeyi sindirmiş atlatabilmiş değilim. kafamı dagıtıyorum.. gece tek başıma kalınca o basımı yastıga koyunca.. asıl işkence başlıyor..

Böcum 2 gunde hicbisi yokmus gibi tabiki hissedemezsin , zaman, zaman, zaman
Ama o hafiflik neden biliyormusun ? Kurtuldugun yalanlardan oyunlardan ve bunu dusunmeni istiyorum basini yastiga koyunca .... Bugun hala onunla olabilirdin hic bisi bilmeden ,oyun icinde ... Kurtuldugun icin cokkk şukretmelisin ...

Kizlar cuma gunu resmi tatil olmus , kilo bildirmede sıkinti yasayacak varmi ?
Paylasimda soruyorlar ...

İyi aksamlar kizlar ...

Handem iyilikde ilk adimi atan her daim ondedir guzelim hediyeni kayinvalden icin degil Allah rizasi icin al
Yazdim handen arada kaldi sanirim
Benim hayat felsefem bana kotuluk yapana iyilikle karsilik vermektir en guzel dersi oyle verecegimi dusunurum hep cunki en iyi iyilik ezer kotu dusunen kimseyi

cok haklısın ablam cokk

Çok gariptir bende şöyle birşey düşünüyorum. zamanında bende açtım bdvde konu. burdan hiç kimseyi tanımıyordum. Ve iyi bişey yazsam yada sorsam daha kötüye gittiğini gördüm yada kötü bi durumsa daha kötü oldu. Bilmiyorum belki benim hüsnükuruntum olabilir bu ama buraya yazdığım herhangi bir şey bana hep kötü döndü. O yüzden bende yazmıyorum artık hiç fikir almak istemiyorum konu açarak.
yenı nıckım nasıll
Tam seni anlatmış canım süpeeerr ötesiii...
Bu duruma sevindim çünkü gerçekten kendine dönme yolunda ilerliyorsun. Herşey bir anda olmaz ama (Allah korusun tabiiki) yeri geliyo en yakınlarını kaybediyorsun ama bir zaman sonra alışıyor ki bu el adamı mı unutulmayacak ?

Kizlar cuma gunu resmi tatil olmus , kilo bildirmede sıkinti yasayacak varmi ?
Paylasimda soruyorlar ...
Tatil olsa da olmasa da benim için sorun yok. Ben internete giremezsem ayıp zaten bilgisayar öğretmeni olarak

Bugünki raporum. Öğle kısmı kötü olmuş sanki ama şimdi sporla halledeceğime inanıyorum

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay

Öğlen:
ufak yarım dolma
iki çatal kek

Akşam:
4 kalem pirzola
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. kaç adım atmışım bakmadım şimdi ama en az 40 dk kadar spor yapacağım şimdi öğleni telafi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…