Bildirimde bulunmamak da neyin nesi?artı da olsa eksi olsan bizim takımın parçasısın,asəl burda olup da bildirim de bulunmaman üzer beni...inşallah artmazsın...perşenbe telafi edersin artık...
seneler evvel yapmıştım 16-17 yaşındaydım yanlış hatırlamıyosam o da kısa sürdü zaten en fazla 1 ay.. Onun üzerine 8-9 sene geçti :) ilk kez diyebiliriz bence :)süpersin canım, merak ettim, daha önce hiç diyet yaptın mı?
Hosgeldin arkadasim:)sabah:1 yumurta+1yumurta beyazı+bir tost
ara: portakal
ara:sütlü filre kahve
akşam:2 bardak yoğurt +2 dilim ekmek
bugün bütün gün dışarıdaydım, yemek yemeğe vaktim olmadı :)
seneler evvel yapmıştım 16-17 yaşındaydım yanlış hatırlamıyosam o da kısa sürdü zaten en fazla 1 ay.. Onun üzerine 8-9 sene geçti :) ilk kez diyebiliriz bence :)
inşallah hepimiiizz ulaşırızgayet iyi canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
Menün çok az canım.ama açıklama da yapmışsın.sabah:1 yumurta+1yumurta beyazı+bir tost
ara:sütlü filre kahve
akşam:2 bardak yoğurt +2 dilim ekmek
bugün bütün gün dışarıdaydım, yemek yemeğe vaktim olmadı :)
+0,5 lt su içtim. 40 dk bisiklette çalıştım. Birde 9000 adım atmışım :) ayrıca biberiyeli papatya çayı içiyorumBugünki raporum. Öğle kısmı kötü olmuş sanki ama şimdi sporla halledeceğime inanıyorum
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay
Öğlen:
ufak yarım dolma
iki çatal kek
Akşam:
4 kalem pirzola
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. kaç adım atmışım bakmadım şimdi ama en az 40 dk kadar spor yapacağım şimdi öğleni telafi olarak
inşallah hepimiiizz ulaşırız
Canım benim olmazzz...olsun artıda da olsan eksi de olsan bildirim yapmalısın en azından bu hafta. ..takımda olup da bildirim yapmamak olmaz..Aynuram bu cuma ve haftaya bildirimde bulunmayayım ben...tartı aynı inmemiş,yarın akşam fasıl olacak yerim içerim,diyetteyim desem olmaz...akşamda misafirlerle yedim.bana 2 hafta müsaade et.burada olacağım ama listeye girmeyeyim olur mu?_AYNURA_
bn beceremiyorum bilene bn en fazla leslie ile yururumDaydream- jillian nasıl gidiyor, devam ediyor musun, incelme var mı? (ne çok sordum) ben 2 defa yaptım sonra vakit olmadı ve bıraktım
sende mi istemiyorsunaynura bu hafta herkes bildirim yapmak istemiyor :) bu hafta bildirim olmasin o n panele yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?