Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet hamilelikte aldım kilo. 2 ayda 15kg gitti. Ben 1 aydır da 600 ml ekstra sut sagıyorum.

Hep derler ya emzirerek kilo verin diye. Gercekten işe yarıyor
arkadaslar bn ole dusunmuyorum ne kadar sut o kadar enerji insan kendini mutfaktan alamiyor yorgunluk da yani harcadigin extra enerjiyi hic saymiyorum ama ona ragmn yediklerini sinirlandiriyorsun dpor yapiyorsun yiruyorsun isin daha zorken daha cok cabaliyorsun mukafati tabi buyuk olack ( bn gce kalkip tatli yemk yedigimi biliyorum zingir zingir ac kalkiyordum geceleri)
emeksiz yemek olmaz

canım zaten emzirirken diyet yapanlar ancak kilo verir, hele gece yemeleri, bildiğin yağ oluyor, ben emzirirken çok kilo alanlarıda bilirim, 2. doğumumda 80 kgdım 2-3 ay sonra bir baktım 84 kiloyum :)

Öyle tabi. Benim işimi kolaylaştıran iki sey var. İlk dogru seyleri yemek. Karbo yediginde daha cabuk acıkıyorsun, kısır donguye giriyorsun. Proteın agırlıklı oldugunda hem kaliteli besleniyorsun hem de uzun sure tok kalıyorsun.

İkincisi de benim porsiyon kavramım yok. Saglıklı seyler yedigim için doyana kadar yiyorum. Hiç aç kalmıyorum. Tatlımı da yapıyorum biliyorsun.

o kadarinida ye afiyet bal sifa olsun...

Kızlar iki gündür parti modundayim ama kilo almamayi başardım çok şükür
midemi küçüldügünü hissediyorum cok yiyemiyorum nasıl mutluyum bu hafta inş oranimi yükseltcem
Ayneen bende + olmamışım son iki günü göz önüne alırsak. Bugün hiç menü yazmayayım herhalde şu diyet başından beri geçirdiğim en berbat iki gün oldu menü yönünden. Eğlence tarafında süperdi gerçi :) Herhalde uzun bir süre cıss lar olmaz artık. telafi amaçlı öğlenleri iki gündür birşey yemedim. Bugün ve yarından itibarende sporu arttırıyorum

Diyet miyet gitti artık toparlanmam lazıııımmmmm
Beenddeeeeee :)
tatlibikiz artık 3 numara değil desende verdim oyumu, zati 3 numarayı beğenmiştim
Ayneen bende 3 numaraya verdim :)

Esmacım süt verirken çok kolay kilo verilir...bende doğum sonrası ek gıdaya geçince 2 ayda 14 kilo vermiştim,akapunktura giderek...ve hiç spor yapmadan...o sıralar hayatımda spor yoktu..su bile süt yapar...yüksek kalorili şeyler yemek nefsle alakalı süt verirken..aş ermeye de inanmıyorum ben...kulaktan dolma şeyler,bide eşe naz yapmak...istediğim şeyi almaya gidecek mi acaba testi yapıyor hamileler..ben kırıp hiçbirşey istememiştim..,

1 litre suya 1 limon suyu sıkıp içtim,2 köfte yedim sadece tüm gün...sırf artı olmayayım diye...şaka maka detoks yaptım yahu

çok doğru canım karbonhidrat acıktırıyor, zaten karatayı sevmem bu yüzden, acıkmıyorum :)

ayrıca menülerinden ve yaptığın yürüyüşlerden dolayı seni tebrik ediyorum , firesiz devam etmek herkesin harcı değil, mezun olunca bırakma bizleri olur mu?

Kesinlikle Arzu başladığından bu yana bir kez bile cıssss yemedi,zorlandım demedi...keşke takımda devam ederken ,süt veren anneler için diyet adlı bir konu açsaydı eminim KK daki tüm emziren anneleri zayıflatırdı...demin başka bir diyet listesini okurken süt veren bir kadın yazmış zorlanıyorum diye,Arzumun adını yazacaktım menülerine bak diye :) Honey_ball

Evet hamilelikte aldım kilo. 2 ayda 15kg gitti. Ben 1 aydır da 600 ml ekstra sut sagıyorum.

Hep derler ya emzirerek kilo verin diye. Gercekten işe yarıyor
Honey_balcım emzirirken nasıl verdin belki kaçırmışımdır yazmış olsan bile.Çünkü ben ilk defa emzirirken 7 kilo aldım.(öncekilerde hiç almamıştım,şaştım kendime bu sefer)

Günaydın kızlar...dün gelemedim.bugün de kızımı tiyatroya götürücem...bu gün liste işini arzum hall etsene...inşallah 2eye falan gelirim ama yinede sana emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…